Hæklede mikrofoner til sangglade piger

Min søde veninde, der er mor til to små, skønne og meget sangglade piger, sendte mig forleden dette billede med denne besked: “Hermed en bestilling på to hæklede mikrofoner. Tænk at mine stakkels børn må tage til takke med legekøkkenets opvaskebørste…”.

Årh, mit hjerte braste. Jeg kastede alt, hvad jeg havde i hænderne og gik igang med at designe to hæklede mikrofoner. Jeg hæklede non-stop i 6 timer, og her er resultatet. To mikrofoner med guld-glimmer-garn (hvilket er lidt svært at se på billedet). Jeg håber, at de må blive begyndelsen på to lovende sangkarrierer – eller at de i hvert fald blot bringer en masse glæde i det lille musikalske hjem. Sing away, girls…

Hæklede mikrofoner

Læs også om:

14 Responses to Hæklede mikrofoner til sangglade piger

 1. Inge Burgaard 29. maj 2012 at 11:22 #

  Waauu, hvor de fine. Ja de små poder kan jo lige så godt lære ar man ikke skal gå ned på udstyr….., hvad mon mikrofonerne så kan bruges til udover at synge i???

  • Mette 29. maj 2012 at 20:10 #

   Det kan være, at de får opvaskebørstens plads, da den har gjort det så godt indtil videre ;-)

 2. Linda 29. maj 2012 at 11:42 #

  Ihh så fine! Dem bliver de helt sikkert glade for :-)

  • Mette 29. maj 2012 at 20:10 #

   Tak – vi krydser fingre :-)

 3. Monster 29. maj 2012 at 13:22 #

  Ej hvor er de fine. Sådan nogle små sangfugle skal da heller ikke gå ned på udstyr :-) ha en dejlig start på ugen.

  • Mette 29. maj 2012 at 20:11 #

   I lige måde – og du har helt ret. Det er for tidligt at gå ned på udstyr inden man overhovedet er begyndt i skole endnu ;-)

 4. Christine 30. maj 2012 at 14:37 #

  Har et par børnebørn der kunne bruge en mikrofon eller 2 – hvor kan jeg finde hækleopskriften ?
  Tak for de mange gode inspirerende indlæg.

  • Mette 30. maj 2012 at 15:39 #

   Hej Christine

   Tusind tak :-)

   Opskriften findes desværre ikke – jeg hæklede frit efter egen fantasi :-) Men jeg overvejer, om jeg ikke skal hækle én til, også skrive opskriften ned trin for trin. Jeg skal bare liiiige finde tiden, da jeg har et par andre projekter, jeg skal have gjort færdig først.

   Kh, Mette

 5. Tulle Momsemor 30. maj 2012 at 17:00 #

  Super dejlig veninde du er og en rigtig fin ide :)

  Solskins Smil fra Tulle Momsemor

  • Mette 31. maj 2012 at 15:36 #

   Masser af solskin tilbage til dig :-)

 6. Kristine 30. maj 2012 at 19:36 #

  I dag lå der en lille fin pakke i postkassen… Freja og Vilma er nu de glade indehavere af de fineste hæklede mikrofoner. Og pigerne har underholdt, optrådt og danset. Og ja, mikrofonerne kan også bruges som grydeske, til at tromme på sofabordet og natuligvis til at slå sin søster med :-) Tak, sødeste Mette! Sender billeder af mikrofonerne en af dagene.

  • Mette 31. maj 2012 at 15:36 #

   Juuuhhhuuu…. hvor er det dejligt at høre :-) Glæder mig til, når pigerne giver et nummer! Altså, hvor de synger – ikke hvor de slår på hinanden…

 7. emma 5. december 2012 at 11:11 #

  Hvor er de fine, og så meget smukkere end dem man kan købe i plastik. Det kan være at julekjolen til min datter skal vente til i morgen, jeg får helt lyst til at afprøve det her!!!

  • Mette 5. december 2012 at 12:26 #

   De er i hvert fald blevet et stort hit. Og man kan jo hækle dem i lige den farve, som man ønsker :-) Go’ fornøjelse med projektet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates