Muse, musestille…

Der har været muse, musestille på Farmorfabrikken i alt for lang tid. Sagen er, at jeg har haft tonse-travlt på arbejdet, da jeg liiiige om lidt er på vej på studietur i Stockholm og Oslo og derefter 3½ uges ferie i Thailand. Så med en udsigt til i alt 5 uger væk fra skrivebordet har jeg haft overordentlig mange ting at se til…

Ja, travlheden er endda selv gået ud over julekugle-strikningen. Gisp! Men jeg må dog også indrømme at strikning med tykke uldgarner heller ikke lige har været dét, som jeg har haft aller størst trang til her i (hvad der burde være) den danske “sommer”. Men jeg har faktisk lavet en hel del andre, og mere sommerlige, ting. Så fabrikken har ikke været helt syltet. Jeg har blot ikke haft energien til at sætte mig ind foran computeren, når jeg kom hjem efter 10-12 timers arbejde foran computeren. Det blev lidt for meget computer for mig…

Men bedre sent end aldrig. Hermed majs julekugle. Mønstret hedder godt nok ‘Snefnug’, men jeg valgte det, fordi jeg syntes, det lignede små, smukke sommerblomster…

               Her kan du se julekuglerne fra januarfebruarmarts og april.

Læs også om:

8 Responses to Muse, musestille…

 1. Inge Burgaard 15. juni 2012 at 07:59 #

  Glad for du er tilbage, har savnet dine fine input, men pyt, bare det kun er arbejde, der har stået i vejen, så plejer det jo at løse sig hen ad vejen. God week- end…..

  • Mette 15. juni 2012 at 08:08 #

   Tak tusind Inge! Jeg har sørme også været at være her :-) Også god weekend til dig

 2. Camilla 15. juni 2012 at 08:48 #

  Så vil jeg bare lige ønske dig en dejlig studietur – og en rigtig, rigtig skøn sommerferie (uhm… 3½ uge i Thailand – hvem gad ikke det?) :-)

  • Mette 16. juni 2012 at 06:48 #

   Tusind tak, og rigtig meget i lige måde :-)

 3. laj 15. juni 2012 at 17:58 #

  iiiih blev da helt forpustet af at læse om din travlhed

  rolig nu…

  pas nu på dig selv og hyg med lidt mere strik

  • Mette 16. juni 2012 at 06:48 #

   Tak, og du kan tro, der bliver strikket – det kan jeg ikke undvære lige meget, hvor travlt jeg har ;-)

 4. Tulle Momsemor 17. juni 2012 at 09:40 #

  Tænkte nok at du var arbejdsramt :O)

  Den er blevet rigtig sød og nu er der jo heller ikke så lang tid til jul mere.. eller hvad?

  • Mette 17. juni 2012 at 13:29 #

   He he… Næh, der er vel kun et lille halvt år ;)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates