Til os, der venter på ferien…

Først en tur til norden og nu en tur til syden. Om et par timer flyver jeg – med min kæreste i den ene hånd og min bikini i den anden – lidt over tre uger til Thailand. Jeg vil defor lige ønske jer alle en helt fantastisk sommer og glæder mig til at se jer på fabrikken igen i slutningen af juli.

Og til jer, som går og venter på at komme af sted på ferie, så kan I måske gøre som nordmændene og nyde et par vente-pølser :-) Se lige denne her reklame, som jeg faldt over i en norsk avis. Armen altså! Nordmændene er vitterligt mine nye ynglings-mennesker. De har ikke alene givet os Arne & Carlos, de serverer sørme også kaffe i baljer (nej Julie, du må ikke give franskmændene æren, de kan hygge sig med foie gras’en) og de har bedst af alt VENTE-PØLSER til os, der venter på ferien. Det er sq da smart!

Ha’ en fantastisk sommer! Jeg håber, at den må blive fyldt med mere end vente-pølser og masser af sol, varme og strikketid :-)

Læs også om:

6 Responses to Til os, der venter på ferien…

 1. Anne 21. juni 2012 at 09:14 #

  I lige måde… Rigtig dejlig tur. Det lyder godt nok fantastisk :) Har jo allerede sommerferie, men der går lige en måned inden vi sætter næsen mod sydligere strøg.

  KH

 2. Tulle Momsemor 22. juni 2012 at 14:42 #

  Jeg håber at I får en fantastisk tur – det skulle være RIGTIG godt :O)

  God ferie til alle!

 3. tina 28. juni 2012 at 18:36 #

  lyder super skønt, var selv i thailand for ikke så lang tid siden, der er så dejligt!!
  god tur :-)

  • Mette 15. juli 2012 at 10:52 #

   Tusind tak, det var fantastisk! Det var tredje gang, vi var i Thailand – elsker det land :-) Mon ikke vi kunne låne lidt sommer af dem…

 4. Thomas 4. juli 2012 at 19:19 #

  rigtig god ferie og mmmmmmmmm ventepølser

  • Mette 15. juli 2012 at 11:12 #

   Tak :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates