Home, sweet home…

Uhh, hvor kan ferie dog flyve hurtigt… Zap, sagde det, også var de tre en halv uge i Thailand forbi. Og jeg nåede ikke en gang at sende et postkort. Nåh, men bedre sent end aldrig. Hermed min foto-feriehilsen fra varme, smukke Thailand – hvor det altså også kan regne temmeligt, væmmeligt slemt, skulle jeg hilse at sige, hvis det kan være et plaster på såret for dem, der har “sommer”-ferie herhjemme ;-)

Ps. Garn-abstinenser og jetlag er en voldsom cocktail. Jeg har nu præsteret at falde i søvn på sofaen MED strikketøjet i hænderne. Midt i en udtagning. Tror jeg tabte en maske eller ti, men skidt pyt. Jeg har en fantastisk ferie bag mig og masser af tid på Farmorfabrikken foran mig. Livet er godt.

Læs også om:

8 Responses to Home, sweet home…

 1. Astrid 16. juli 2012 at 08:22 #

  Velkommen hjem – hvor ser det dejligt ud!

  Havde du virkelig slet ikke strikkepinde, hæklenåle eller broderi eller noget som helst med?

  Du må jo have været ved at gå til af abstinenser! :)

  • Mette 19. juli 2012 at 10:06 #

   Nix, ingenting. Havde lovet kæresten, at jeg ikke tog noget med, da han nogen gang synes, at jeg strikke og hækler liiiiige lovlig meget :-) Så jeps, jeg hang i en tynd tråd efter 3½ uge uden nogen form for kontakt med garn, he he… Men så fik jeg kysset lidt mere på kæresten, hvilket bestemt ikke var helt skidt. Hvad med dig? Er du ved at være bryllupsklar :-)

   • Astrid 19. juli 2012 at 19:51 #

    Det lyder rigtig skønt!!

    Vi er så småt ved at være klar; brudekjolen er syet færdig, test-kagen er bagt (og smagt. Mange gange!), forret og hovedret er planlagt.

    Det bliver fantastisk, jeg glæder mig RIGTIG meget!

    • Mette 20. juli 2012 at 09:37 #

     Det lyder fantastisk! Sender jer alle mine bedste tanker på dagen :-)

 2. vores mini 18. juli 2012 at 21:56 #

  Hejse! Jeg står og er i en kæmpe krise. Min lille søn har mistet sin elskede Sutte Frederik. En hæklet dukke fra min barndom med lange arme og ben og hår på hovedet. Jeg troede min mor havde opskriften, men den kan desværre ikke findes. Derfor leder jeg efter en der måske kan hækle en ny ud fra et billedet? Jeg har syet en “dummy” af dukken størrelsesmæssigt og udseende som jeg sagtens kan sende og så kan de oprindelige farver ses på billedet.

  Håber du vil vende tilbage til mig :) voresmini@gmail.com

  dukken kan ses her: http://voresmini.blogspot.com.es/2012/07/hjlp-missing-in-action-sutte-frederik.html?showComment=1342641240809#c4761164639198997434

  • Mette 19. juli 2012 at 10:13 #

   Åh ØV, sikke noget :-( Jeg har netop været inde på blog, for naturligvis vil jeg mægtig gerne hjælpe. Kan dog se, at du allerede har fået tilbudt hjælp. Ellers må du bare sige til :-)

 3. Tulle Momsemor 23. juli 2012 at 06:04 #

  Det ser ud til at have været FERIEN :)
  Nu kommer sommeren til Danmark og vi andre kan få lov at få fregner :)

  • Mette 23. juli 2012 at 19:46 #

   Lad os håbe det – det kunne være rart med en rigtig skøn dansk sommer!

Skriv et svar



WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates