Kreative sysler i Thailand

Selv om man er i Thailand og man har lovet sin kæreste IKKE at tage de kreative sysler med på ferie, så kan man heldigvis snildt stadig få stillet sine trængsler blot ved at kigge på alle de smukke håndlavede ting, som thai’erne kreerer. Jeg blev i hvert fald dybt imponeret over deres håndværk og gik gang på gang i selvsving over boder med alt fra hæklede (og ret morsomme) pandabjørne-huer, mobilholdere, bikinier og nøgleringe med forskellige thailandske dyr – til broderede, farverige tasker, sjove ugler og de skønneste syede fantasidyr. Især de der håndlavede fantasidyr, syntes jeg, var helt vildt skønne. Tjek VRdolls Hand Made Facebook-side lige her. Der er masser af inspiration til sjove, smukke og søde dyr og dukker…

Læs også om:

4 Responses to Kreative sysler i Thailand

 1. Mette // Door No. 8 19. juli 2012 at 13:50 #

  Jeg funderer lidt over BH’en med trusse indbygget – men til en person der er født uden mave? Que? (andet billedet fra venstre på nederste række)

  • Mette 20. juli 2012 at 09:36 #

   Ha ha… Thai’erne er jo meget, meget små mennesker. Der er ikke langt mellem de øverste og nederste dele ;-) Meeen desværre snyder billedet. Bikinien hænger på en bøjle, hvorved de to dele hænger tæt. Det kunne ellers ha’ været sjov!

 2. Tulle Momsemor 23. juli 2012 at 06:05 #

  Sjovt som uglerne også er fremme der – gad vide hvad der startede det og hvor det startede?

  • Mette 23. juli 2012 at 19:45 #

   Ja, det er da et godt spørgsmål… De er i hvert fald alle steder, både DK og Thailand – så det må jo næsten være hele verden, he he :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates