Hej Hverdag, kom du dér…

Hverdagen er kommet og jeg har sagt farvel til ferien – og åbenbart også den dosis sommer, som vi måtte få i år (det var virkelig ikke møj). I sidste uge begyndte jeg på arbejde igen og blev hilst velkommen af ham her …

Så kan man da ikke andet end at blive i godt humør. Den lille hund ’svømmer’ på mit computer-skrivebord og får mig altid til at smile, når jeg lettere morgentræt sætter mig ved tasterne. Men selv om det er blevet hverdag igen, så er der stadig mange ting, som kan sætte et stort smil på min læber. Her på fabrikken vil der også ske nogle nye ting, som jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer om… Rigtig god hverdag til alle jer :-)

Læs også om:

6 Responses to Hej Hverdag, kom du dér…

 1. Liv 30. juli 2012 at 09:39 #

  Tak, i lige måde. Sikke en herlig hund! :o)

  • Mette 30. juli 2012 at 17:05 #

   Den er nemlig en humør-spreder uden lige :-)

 2. Anita 30. juli 2012 at 09:48 #

  Hverdagen er ikke helt skidt, og hvor er det skønt at læse om, hvordan man kan finde små ting at glædes og smile af. Den hund er altså også bare skøn!

  • Mette 30. juli 2012 at 17:06 #

   Lige præcis – og man kan jo ikke andet end at smile, når man kigger på den skønne hund :-)

 3. Tulle Momsemor 4. august 2012 at 14:48 #

  Vi nyder vores ferie, men hvis vi ikke kan glædes over hverdagen, er den helt gal.
  Skøn hund du har fået der og husk, når du har vænnet dig til den og ikke smiler mere, skal der skaffes en ny ;O)

  • Mette 4. august 2012 at 23:59 #

   Det var faktisk en god idé, tak :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates