Sy + hækle = det fineste tæppe

Jeg har flere gang erklæret min kærlighed til den New York-baserede krea-butik Purl Bee, der gladeligt deler ud af inspirerende ideer og smukke projekter på deres blog. Og jeg kommer til at gøre det igen og igen og igen…

Senest er jeg er blevet forelsket i dette fine, fine tæppe, som jo egentlig er ret simpelt at lave. Jeg elsker, når det er de små ting – som her med den hæklede kant – der gør hele forskellen. Du kan se tæppet lige her og få den fineste guide til, hvordan du hækler en kant i stof lige her. Også er det jo egentlig bare at gå igang.

Læs også om:

4 Responses to Sy + hækle = det fineste tæppe

  1. Linda 31. juli 2012 at 12:59 #

    Fed ide!! :-)

    • Mette 31. juli 2012 at 18:21 #

      Helt vildt, Purl Bee er altid gode for et par ideer … eller tusind ;-)

  2. Tulle Momsemor 4. august 2012 at 14:49 #

    Det er skønt at der findes så mange dejlige, kreative mennesker, der endda også deler ud af deres ideer så vi også kan glædes :)

    • Mette 5. august 2012 at 00:00 #

      Præcis! Jeg er stor fan af krea-fællesskabet i Blog-land :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates