Lidt om Julia Lahme og taknemmelighed

Inden jeg gik på ferie, spurgte den skønne Julia Lahme, om jeg havde lyst til at gæsteblogge hos hende. JA! JA, for syv søren, det havde jeg da bestemt! For ikke alene er Julia Lahme en af de sejeste og mest inspirerende kvinder jeg kender, hun er også min blog-mentor og bærer i dag hele ’skylden’ for, at jeg for halvandet år siden kastede mig over bloggin. Og det skylder jeg hende evig tak for!

Jeg mødte første gang Julia for 3 år siden gennem mit arbejde, hvor jeg i dag forsat har fornøjelsen af at presselancere hendes fantastiske bøger (hvis du ikke allerede har læst hendes barselsdagbog “Hvor lagde jeg babyen?“, så har du uden tvivl hørt om den). Julias pen er skarp, tankevækkende og hjertevarm. Hun skriver, så det rammer mig i maven og hendes syn på livet gror fast i mine tanker. Og så er man altid bare i p…. godt selskab, når man er sammen med Julia.

Julia bad mig om at svare på 5 spørgsmål til hendes blog-serie “Onsdagsstemmer”, hvor hun stiller de samme spørgsmål til en række kvindelige bloggere. Det er ret sjovt at læse, hvor forskellige svarene er. Jeg har først genlæst mine egne svar, nu hvor jeg flere uger senere er kommet hjem fra ferie.

Av, for den! Jeg ved ikke, om det skinner igennem mine svar – som du kan læse lige her – men da jeg læste dem, blev jeg mindet om, at jeg egentlig var ret stresset i de dage. For de svar jeg har givet, var præcis de ting, som jeg egentlig selv havde brug for at efterleve på det tidspunkt. For når jeg er stresset, glemmer jeg at nyde alle de gode ting, der er omkring mig. Og det er så dumt.

Derfor er jeg nu begyndt at skrive Taknemmeligheds-dagbog. Måske kender du allerede denne her lille, lyserøde og lækre dagbog, som er fyldt med massevis af inspirerende citater og konkrete tips, der øger styrken i dine positive livsbriller. Det synes måske lidt banalt, men jeg kender mange, der siger, at det virker. Så hvorfor ikke give det et forsøg? :-)

Læs også om:

6 Responses to Lidt om Julia Lahme og taknemmelighed

 1. Øglemor 1. august 2012 at 19:59 #

  Ih altså – den der taknemmelighedsdagbog ville jeg så gerne have nallerne i. Men den er udsolgt over det hele! Eller er der et hemmeligt lager et sted? *håbehåbe*

  • Mette 2. august 2012 at 06:48 #

   Øv, træls! Jeg ved desværre ikke, hvor dét der lager er :-( Jeg forsøgte lige, om man var så heldig, at den var at finde på http://www.antikvariat.net – men desværre… Nogle gange kan man vínde bog-lotteriet og finde ellers udsolgte bøger på boghandlernes hylder. Det har jeg nogen gange prøvet. Men om det lige lykkes med denne her, ved jeg desværre ikke :-(

 2. Tulle Momsemor 4. august 2012 at 14:56 #

  Øv ja – har desværre heller ikke haft held med det :(

  • Mette 5. august 2012 at 00:00 #

   Av, det er jeg ked af at høre… Husk at nyd din ferie helt igennem. Den har du uden tvivl fortjent :-)

 3. 49tine 8. oktober 2013 at 15:59 #

  Gyldensdals bogklub plejer at have den på lager…

  • Mette 8. oktober 2013 at 16:31 #

   Uh, tak for det gode tip :) Den er nemlig mægtig fin den lille bog

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates