Huttelihut! Farmor på P3!

Tidligere i dag fik jeg, hvad man kalde for en uventet besked fra en sød veninde, som skrev at Farmorfabrikken netop var blevet omtalt på P3. EH?! Jeg var nær ved at få kaffen galt i halsen og knalde hovedet op i lampeskærmen, da jeg af ren overvældelse sprang op fra kontorstolen. Havde gamle farmor virkelig været ude og mingle med den landsdækkende radio?

JA! Ja, hun havde så! Og med lidt hjælp fra en sød læser (tak Anja!) dukkede der et link op, så jeg kunne genhøre udsendelsen. Nu har jeg netop hørt P3 SommerMorgen, hvor Sara Bro taler med Elektronista, aka superseje gadget-ekspert Christiane Vejlø, om blogs, der er værd at besøge – nu hvor regnen alligevel pisker ned og vi helt legalt kan bruge indetiden på at surfe lidt rundt på nettet.

Og dér – lige dér blandt andre spændende, sjove og lækre blogs tittede gode, gamle farmor frem. Av, jeg blev så stolt, glad og henrykt, at det gjorde helt ondt i maven. Jeg måtte lige dreje 37 gange rundt om mig selv, før jeg kunne lade begejstringen bundfælde sig. Tænk sig at være så forbandet heldig, at man ikke alene kan nørde igennem ved at skrive en blog om ens helt store – og endnu mere nørdede – passion. Der er også nogle, som synes, det er spændende at følge med i, hvad man laver. Nogle, som har lyst til at læse med. Armen altså, jeg er fyldt med mere taknemmelighed end min Taknemmeligheds-dagbog kan rumme.

Tusind tak til alle jer, der skriver skønne og opmuntrende beskeder. Tusind tak til jer, der kigger forbi fabrikken. Og tusind tak til jer, som gør det hele til en fest. Farmorfabrikken var ikke det samme uden jer :-)

Hvis du har lyst til at høre P3-udsendelsen, kan du lytte med via et link lige her. Og hvis du er blevet nysgerrig efter at læse mere om både blogs og Christiane, kan du læse meget mere på www.elektronista.dk. Besøget kan på det varmeste anbefales. For her kan selv strikkende IT-tumper som mig følge med i de nyeste elektroniske trends uden at føle, at jeg har crashet en fest for eksperter, som jeg ikke var inviteret til.

Læs også om:

14 Responses to Huttelihut! Farmor på P3!

 1. Katrine 7. august 2012 at 21:46 #

  Selvfølgelig, fristes jeg til at sige.
  TILLYKKE!! jeres blog er virkelig også fantastisk. Og meget inspirerende!
  Tusinde tak

  • Mette 8. august 2012 at 05:34 #

   Tusind tak, Katrine :-)

 2. Astrid 8. august 2012 at 08:54 #

  Hvor er det sejt – Farmorfabrikken og farmødrene styrer!

  • Mette 8. august 2012 at 18:51 #

   Juhu! Vi må snart holde en ny strikke-søndag og fejre alt fra farmødre til bryllupper :-)

 3. Mona 8. august 2012 at 09:32 #

  Tillykke! Det fortjener I ogsaa med saa megen inspiration I deler ud! Jeg underviser i skandinavisk strikning i Spanien, og mangt en gang har mine elever og jeg oversat os igennem jeres fede opskrifter og gode billeder. God vind fremover!

  • Mette 8. august 2012 at 18:53 #

   Wow, kommer Farmorfabrikken virkelig helt til Spanien? Hvor er det fint – tusind tak for din søde besked, Mona :-) Og det lyder da som et drømmejob at undervise i skandinavisk strikning i Spanien! Jeg ville i hvert fald gerne være i dine sko :-)

 4. Ditte Svenningsen 8. august 2012 at 20:01 #

  Ja, du blev nemlig nævnt. Jeg kendte ikke din blog, men skyndte mig herind og er nu fast læser. Og mon ikke, du har fået en del flere læsere de sidste dage?
  Kig i øvrigt gerne ind til mig :)

  • Mette 9. august 2012 at 14:18 #

   Hej Ditte

   Ih, hvor er det dejligt at høre, tusind tak :-) Og jo, jeg kan nu godt se, at der er kommet masser af trafik. Der er travlt på fabrikken i disse dage, det er så skønt ;-)
   Jeg hopper straks på besøg på Farvelade-ballade! Vi ses. Kh, M

 5. Tulle Momsemor 12. august 2012 at 14:37 #

  Nej hvor fedt! Super mange gange tillykke – men det kommer jo ikke bag på os, der læser med ;)

  • Mette 13. august 2012 at 20:32 #

   Tusind tak, Tulle – det betyder rigtig meget for mig :-)

 6. Mutti 13. august 2012 at 18:18 #

  Tillykke med omtalen – jeg fik i hvert fald lyst til at se hvad Farmorfabrikken var, og blev ikke skuffet :-)

  • Mette 13. august 2012 at 20:30 #

   Tusind tak, Mutti – og velkommen til :-)

 7. Malene 27. november 2012 at 19:19 #

  Hej Mette.
  Min søde mand hørte omtalen på P3 og kom glædestrålende hjemog fortalte at det nok lige var noget for mig. Jeg har været hooked siden, her er så hyggeligt.

  • Mette 28. november 2012 at 09:04 #

   Hi hi… hvor er det fedt at høre, at det ligefrem er manden, der har anbefalet bloggen :-) Go’ stil!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates