Opskrift på en olympisk barselsgave

De olympiske hæklerier (med andre ord: hæklerierne, der foregår hjemme i min sofa, mens jeg ser OL) vil ingen ende tage. Jeg hækler og hækler og hækler, så mine håndled snart er hæklet af led. Men der er bare så mange spændende kampe, som jeg liiige skal se – også må jeg jo hækle videre…

Senest har det resulteret i denne lille barselsgave. Jeg tænker, at den lille baby, som får det her sæt, med garanti vil blive et stort sportstalent. For jeg har uden tvivl hæklet en hel del olympisk energi ned i hver eneste maske…

Hæklet sutteholder, hæklet range, hæklet boldDu kan finde opskrifterne på bolden, ranglen og forskellige sutteholdere ved at klikke på linkene.

Læs også om:

6 Responses to Opskrift på en olympisk barselsgave

 1. Katrine 9. august 2012 at 08:46 #

  Hvor er det fint. Det bliver baby (og forældre) glad for!!

  • Mette 9. august 2012 at 14:16 #

   Det håber jeg, og tusind tak :-)

 2. Anita 9. august 2012 at 14:22 #

  Hvor er det flot! Jeg kan godt lide din farvekombination :-)

  • Mette 10. august 2012 at 05:30 #

   Tusind tak, Anita :-)

 3. Tulle Momsemor 12. august 2012 at 14:38 #

  Haha, god ide og helt sikkert en super dejlig gave at modtage :)

  • Mette 13. august 2012 at 20:32 #

   Det håber jeg i hvert fald :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates