Aftagende OL-feber i takt med antallet af mislykkede projekter

OL er ved vejs ende. Men jeg er stadig ramt af den olympiske feber og i fulde sving med at kreere ringe. Først hæklede jeg de runde rangler, mens jeg sad limet foran fjernsynet. Og nu – hvor der alligevel snart ikke er flere sportsgrene at se – er jeg flyttet hen til symaskinen, hvor jeg forsøger at sy sanse-ringe.

Jeg fik ideen til sanse-ringene, mens jeg sad og hæklede en af Lises fine rangler og samtidig drømte om snarest at give mig i kast med Astrids fine patchwork-guide til babybolde. Og voila! Sådan blev ideen til sanse-ringene født!

En sanse-ring er (i mit hoved) en form for badering i mini størrelse med en masse pille-venlige-ting syet fast langs yderkanten. Og ja, en sanse-ring er lige så svær at lave, som den åbenbart er at forklare. For ret naivt troede jeg, at projektet da var yderst let tilgengængeligt. Men nej, jeg mangler vist stadig en del erfaring med symaskinen, før jeg kan tillade mig selv at synes, at et selvopfundet syprojekt er piece-of-cake.

Jeg gætter på, at du også har svært ved at se, at det her skulle ende med at blive et vellykket projekt? Jeg behøver dog ikke at gætte på at oplevelsen har taget lidt af min OL-begejstring… Det er godt, der er fire år til næste gang! Æv, hvor er mislykkede projekter trælse…

Læs også om:

10 Responses to Aftagende OL-feber i takt med antallet af mislykkede projekter

 1. Katrine 11. august 2012 at 09:31 #

  Ja øv hvor træls! Idéen er jo ellers god. Men svært at vende de to ringe når de er syet sammen ;-)

  • Mette 11. august 2012 at 10:25 #

   Præcis, der var blondinen her ikke helt kvik nok ;-)

   • dorte simonsen 11. august 2012 at 14:27 #

    Du kan helt sikkert få den udstillet på Louisiana;-D Lyder ellers som en super ide….

    • Mette 11. august 2012 at 20:52 #

     Genialt, Kusini! Jeg må straks sende en ansøgning :-)

 2. FruForstad 11. august 2012 at 19:44 #

  Du skal klippe et langt rektangulært stykke stof (jeg vil skryde på ca. 35x 10 cm), sy den sammen på den lange side mens du syr dimserne fast i sømmen, vender vrangen ud, fylde pølsen op med vat (?) og sy tuben sammen i enderne. Så har du, hvad jeg tror, du gerne vil have. :-D God idé øvrigt.

  • FruForstad 11. august 2012 at 19:45 #

   Ja og jeg vil gerne have én sendt til forstaden, muligvis med en klokke inden i.

  • FruForstad 11. august 2012 at 19:50 #

   (og hvis du vil have flere linket sammen, syer du bare tube to ind igennem, nr et. Ej du ved jeg mener. skal nok holde op med at ivrigheds-spamme nu)

  • Mette 11. august 2012 at 20:54 #

   Fru F, du er min spam-helt! Juhu, det må jeg prøve! Blondinen takker ærbødigt og sender gerne en sansering til forstaden, hvis jeg får det til at lykkes (lige nu er jeg dog i bar frustration gået igang med et fuldstændig andet projekt… Samler mod til at sætte mig ved symaskinen igen). Spam away, spam er en god ting. TAK :-)

 3. Tulle Momsemor 12. august 2012 at 14:39 #

  Jamen tak for det – det er altid dejligt at se at andre også kan “fejle”, men mon ikke det kan lykkes hvis du prøver igen? :)

  • Mette 13. august 2012 at 20:31 #

   Jo, jeg tror lige, jeg samler mig lidt mod og hopper op på hesten igen :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates