Jeg har fået en ansigtsløftning

Jeg kender én, som kender én, der er HTML-tryllekunstner af profession. Og de sidste par dage har han svunget sin tryllestav og drysset sit tryllestøv ud over Farmorfabrikken. Måske har du allerede bemærket, at bloggen på magisk vis har fået den fineste ansigtsløftning og dermed et helt nyt look? For ja, for mig føles det bogstaveligt talt som om, jeg har fået et helt nyt ansigt. Et smukkere, lysere og mildere ansigt, der nu kan lægge sig i alle mulige fantastiske folder, som det ikke kunne før.

Nu kan du f.eks. læse Farmorfabrikken på din iPhone (hurra!) og du kan få tilsendt en mail, når der er nyt på bloggen (hurra!). Der er også kommet flere smukke knapper, der ved blot et enkelt ‘klik’ let og elegant lader dig flyve hen til alt fra strikkeklubber, opskrifter og lækre links (hurra! hurra! hurra!). Og så har jeg fået denne her tingest indopereret, som automatisk gemmer en backup af bloggen hver uge (1000 x hurra!).

Jeg er den lykkeligste blogger i disse dage. Jeg har godt nok været en lidt stille blogger de sidste par dage – men intet nyt er godt nyt, ik? I kan dog være helt rolige… jeg har nemlig bunkevis af nye kreative projekter, som jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer om! Men nu vil jeg lige tage en runde mere og nyde alle de skønne ting, der er sket på bloggen. Jeg vil elske at høre, hvad I synes?

Læs også om:

6 Responses to Jeg har fået en ansigtsløftning

 1. Hanne Petersen 18. august 2012 at 00:14 #

  <dejligt …. glæder mig på jeres vegne :-) synes ellers i var meget "kønne" men lidt forfriskning er ikk så dårligt endda! kram til jer

  • Mette 18. august 2012 at 08:38 #

   Tusind tak :-) Og jeg giver dig helt ret. Jeg var svært glad for det gamle tema, men der var desværre bare mange funktioner, som det ikke kunne bære. Så det var en lidt ambivalent følelse at måtte give det op. Men ja, forfriskning er altid en god ting :-) God weekend!

 2. Rikke 18. august 2012 at 05:16 #

  Jeg er bare helt vild med de nye smukke knapper! Det bliver SÅ nemt lige at finde det man skal bruge :D jeg er helt pjattet med jeres blog og glæder mig dagligt til/over jeres oplæg :) I inspirerede mig til at komme i gang med hækling og nu kører det bare derud ad, så tak for det :D

  • Mette 18. august 2012 at 08:37 #

   Tuuuusind tak for din besked – øj, hvor blev jeg glad :-) Rigtig god weekend!

 3. Tulle Momsemor 24. august 2012 at 17:29 #

  Det er bare dejligt, ikke? :)
  Altid rart når tingene bliver lettere..

  • Mette 24. august 2012 at 19:09 #

   Det er så dejligt :-) Men oprydningen har jo desværre også betydet, at der lavet om i nogle links, som jeg kunne forstå havde drillet på din side? Det beklager jeg :-(

Skriv et svar



WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates