Apropos uhyggelige dukker…

… så har jeg hæklet disse tre små banditter, som jeg har lidt på fornemmelsen laver en hel del ballade. Af rodet på mit skrivebord at tyde er der i hvert fald nogle, som har været på spil (og nej, det kan bestemt ikke være mig!) Så jeg mistænker dem lidt for at hoppe lige lovlig meget rundt, lidt ligesom Arne & Carlos’ strikkedukker! Se den strikkede gyserfilm her.

Barnevognskæde med ugler

Tryk på billedet, hvis du har lige så dårlige øjne som jeg og har brug for lidt større tekst. Og tryk på dette link, hvis du vover pelsen og selv tør hækle de små ugler.

Læs også om:

9 Responses to Apropos uhyggelige dukker…

 1. Gitte Luna 19. august 2012 at 12:28 #

  spil død hæklet ugle haha ;-)

  • Mette 20. august 2012 at 21:26 #

   Hi hi… :-)

 2. Astrid 19. august 2012 at 20:04 #

  De er jo så mega cute de der ugler.

  Må snart få gang i hæklenålen igen, gik lidt død i det på et tidspunkt.

  • Mette 20. august 2012 at 21:25 #

   De er nemlig super søde – men for faaan’ et nørkleri med alle de små dele. Så jeg kan godt forstå, at man kan gå død nogle gange :-) Lige nu har jeg også gang i en lidt større bamse, som gør arbejdet noget lettere og knap så krampagtigt…

 3. Inge Lise 20. januar 2013 at 17:44 #

  Ja jeg har også lavet den til mit barnebarn, det var noget pilleri

  • Mette 20. januar 2013 at 18:12 #

   Ja, der er virkelig mange små stykker, der skal nørkles på plads. Men fin – det er den :-)

 4. Pernille 4. juni 2013 at 22:45 #

  Jeg er også igang med den til min nevø… uhhh; er spændt på om den bliver færdig. Bliver den enste jeg laver af slagsen for som I siger — sikke noget nørkleri… ;) .. kan ikke rigtig få fødderne ordentlige… :(

  • Mette 5. juni 2013 at 09:40 #

   Ja, det er nørkleri af høj karat – men den bliver SÅ fin, så den er hele arbejdet værd :-)

 5. Christina Kvist 11. september 2014 at 08:46 #

  Iiih, hvor bliver jeg glad af, at se din blog og alle dine skønne projekter<3 Det må bestemt blive en af mine yndlingsstede, at tjekke ud:)
  Kærligst Christina

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates