Sygesofahækling

20120823-215706.jpg

Jeg er blevet lidt sløj og har derfor valgt at bruge min fredag aften på sofaen. Min kæreste er ude og filme en musikvideo, så jeg hygger om mig selv med hækling og kamillete. Det havde jeg dog nok gjort anyway – om han var hjemme eller ej… For oftest kan jeg ikke meget andet end blot falde om ét eller andet sted på matriklen, når klokken slår fredag aften.

Her i hytten må fredagens højdepunkt derfor være, at jeg er gået igang med et nyt hækleprojekt. Og selv om det lige nu mest af alt ligner en frigjort pat med verdens længste amme-brystvorte (pardon mit lige så frigjorte franske), så er det ikke helt tilfældet. Nix, jeg er igang med hvad min søde kollega kalder for ‘Rangle Rotten Rita’. Men den historie får I senere… I første omgang vil jeg blot ønske dig en skøn fredag aften. Hvad har du valgt at bruge den til?

Læs også om:

10 Responses to Sygesofahækling

 1. Janni 24. august 2012 at 20:54 #

  Det ligner umiskendeligt “hyggefanten” som den hedder her.. (elefant opskrift fra stof og stil)

  • Mette 25. august 2012 at 08:40 #

   JA! Lige præcis :-) Hyggeelefanten er dog et noget rarere navn end Rangle Rotten Rita, ha ha ha…

 2. Janni Fransgård 24. august 2012 at 21:37 #

  Ligesom dig sidder jeg i sofaen med hækling. Jeg er helt ny indenfor området, så mit projekt er noget mere simpelt, men tager mig garanteret lige så lang tid at lave :-)
  God bedring til dig.
  Mvh. Janni.

  • Mette 25. august 2012 at 08:39 #

   Velkommen til hæklingens fantastiske verden :-) Tro mig – man kan blive svært afhængig af det… Pøj pøj med projektet! Kh, Mette

 3. Mathilde 25. august 2012 at 20:31 #

  Min lille dreng har fået “hyggefanten” af en rigtig god veninde. Den er såååå sød og til stor glæde for den lille, selvom den mest af alt ligner en mutant med en penis på hovedet (det er en del af glæden ved “homemade”). God fornøjelse med hæklerierne

  • Mette 25. august 2012 at 21:06 #

   Ha ha… ja, ammepatter og penis. Den har det ikke nemt, den lille elefant. Men SØD, det er den :-)

 4. Maria 26. august 2012 at 13:24 #

  Og jeg troede lige det var en fin hue du havde gang i og ikke en hyggefant. :-) Her er det nye projekt at lære og hækle med baby Lydia i strikviklen, altså mere delen med bettepigen i strikviklen, for hækleriet det går godt, det er bare ikke så nemt med en bette på maven, det var noget nemmere da hun var inde i maven. Mon ikke det bliver nemmere når jeg kan få lov at sidde stille, frem for altid at være i bevægelse.
  God weekend, eller i hvert fald det der er tilbage. ;-)

  • Mette 27. august 2012 at 06:56 #

   Hi hi… ja, det lyder som en lille udfordring ;-) Men det lyder nu hyggeligt!

 5. Tulle Momsemor 28. august 2012 at 18:32 #

  Håber du er kommet til dig selv igen – nu da vi er inde i ugen efter :)
  Jeg fik udgivet den danske version af opskriften på en enhjørning og er pt. i gang med at hækle den sammen med min datter.
  Jeg hækler også en bedstefar til min mand/kæreste, en slags dukke til min niece og har en lille hund, der ligger og gerne vil samles :)

  • Mette 28. august 2012 at 21:09 #

   Wow! Sikke en produktion – det lyder hyggeligt :-) Og tak, jeg er på benene igen.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates