Sy en superhelt

Som fortalt havde jeg den unge generation af svigermekanikken på besøg sidste weekend. Desværre har jeg ikke meget af underholdende karakter for børn i vores lejlighed, men jeg fandt ret hurtigt ud af, at den mellemste af børnene, Sander, havde et ret godt øje til symaskinen. Og da der ikke findes noget andet, der er hyggeligere end at nørkle – også sammen med børn – så tog det ikke lang ting, før jeg havde Sander på skødet, symaskinen på bordet og var i fulde sving.

Sander ville utroligt gerne sy en superheltedragt, meeeeeeen det kneb lidt med at fremskaffe den slags materiale. I stedet syede vi en superheltekappe af et gammelt flistæppe og en dertilhørende superhelte-slikpose af nogle stofrester. Projektet tog ikke meget mere end en halv time, men glæden for udstyret varede mange timer… Mød superhelten: Super Sander Suger Slik!

Læs også om:

2 Responses to Sy en superhelt

  1. Tulle Momsemor 28. august 2012 at 18:33 #

    Haha, ja, der skal ikke meget til at underholde – engang imellem skal vi huske på at det ikke behøver at være købt legetøj :)

    • Mette 28. august 2012 at 18:36 #

      Præcis – glæden er bestemt ikke mindre af, at man har været med til at lave sit eget legetøj :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates