Must do mobiltilbehør

Jeg har i lang tid haft ét helt specielt projekt på min ønskeliste. Jeg vil nemlig så gerne lave en mobil-halskæde a la Julia Lahme. Se bare denne her, som hun havde om halsen, da jeg mødtes med hende over en Ricco-kaffe i sidste uge. Hun har syet den i det lækreste, bløde og lyslilla skind fra Skindhuset og har broderet ‘coveret’ på et stykke stof. Er den ikke bare fin?!

Julia fortalte, at den i øvrigt var ret nem at gå til og kom med ét gyldent tip: Husk blot at snoren skal løbe i den forreste del af holderen, således at mobilen ikke vipper ud. Tippet er hermed givet videre :-)

Læs også om:

2 Responses to Must do mobiltilbehør

  1. Tulle Momsemor 28. august 2012 at 20:43 #

    Den er sød. Mon ikke det skulle være til at gå til?
    Jeg har købt stof til et etui til mine hæklenåle og tilbehør, men projektet udvider sig hele tiden – hvad der skal kunne være i det – hvad det skal kunne – så mon ikke det ender som en rumraket en gang? :O)

    • Mette 28. august 2012 at 21:08 #

      Ha ha… jo, det lyder som om, at der både bliver plads til campingvogn og hus ;-) Jeg kender alt, alt for godt til projekter, der vokser sig helt til månen. Det kan være virkelig svært at begrænse sig

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates