Når antallet af projekter vokser, og vokser, og vokser…

Åh åh, jeg har gjort det igen! Jeg bliver vist aldrig rigtig klogere. Men okey, jeg lever gerne  lykkeligt videre med min manglende intelligens. For det betyder blot, at jeg får lavet million-milliard mange ting. Jeg er nemlig rigtig god til at gå igang med nye projekter – og gerne flere ad gangen – inden jeg overhovedet er blevet færdig med det første. Kender I det?

Nogle projekter bliver jeg færdig med, andre ender i min ide-rode-reste-kasse. Nogle gange er jeg ved at boble over af ideer til nye projekter og må droppe dem. Andre gange er det skønt at kunne gribe gamle ting og brygge videre på det… Summa summarum, jeg er gået igang med denne lille fine cardigan fra Gepard Garn. Alle mine andre igangværende projekter er hæklerier og jeg savnede sådan at strikke…

Læs også om:

20 Responses to Når antallet af projekter vokser, og vokser, og vokser…

 1. Katrine 29. august 2012 at 23:30 #

  Jeg kender det kun alt for godt. Er selv meget god til det der.
  Sikke en sød cardigan

  • Mette 30. august 2012 at 20:57 #

   Det dejligt at høre, at der er flere, der har det som mig, hi hi :-) Kh, M

 2. Linda 30. august 2012 at 08:13 #

  Åhh den Cardigan er fin! Kender godt problematikken, men er blevet god til at jeg ikke må starte på nyt inden jeg er færdig, men det er svært ;-)

  • Mette 30. august 2012 at 20:56 #

   Uuuhhh… jeg har givet op. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at have flere projekter igang på samme tid :-) Kh, M

 3. Tina 30. august 2012 at 08:43 #

  Jeg melder mig også under lastens faner

  • Mette 30. august 2012 at 20:56 #

   Ha ha… det er godt at høre, at der er andre derude :-) Kh, M

 4. Sofie Vinther 30. august 2012 at 09:32 #

  Jeg har strikket den fine cardigan og den holder indtil videre til 2. barn. Det er noget super kvalitetsgarn. Jeg strikkede den i hvid, men efter en del pletter blev den farvet orange og det blev den bare bedre af. Det ærgerlige ved opskriften er at den kun går til 1 1/2 (så vidt jeg husker). Måske det ville være et projekt at skalere den op i nogle større størrelser?

  • Mette 30. august 2012 at 20:55 #

   Hvor er det skønt at høre! For når man alligevel kaster nogle timer i projektet, så må det godt være tiden værd :-) Men Gepard Garn laver altid nogle skønne garner, så jeg føler mig i trygge hænder. Og du har helt ret – cardiganen ville være vildt sød til lidt større børn også. Kh, M

 5. Maria 30. august 2012 at 10:50 #

  Superhyggeligt at møde dig i går – og sikke et sjovt tilfælde! Jeg måtte straks SMS’e min mand at jeg havde mødt en “internet celebrity” ;)

  Kender det kun alt for godt… det garn jeg købte i går var også lidt en overspringshandling. Men det lå jo bare der og råbte på mig!

  • Mette 30. august 2012 at 20:54 #

   Ha ha… internet celebrity?! ;-) Det var så hyggeligt at møde dig! Det er en lille “garn-verden”, vi befinder os i. Vi ses helt sikkert igen! Har du fundet ud af, hvad du vil lave med garnet? Det var en skøn farve! Kh, Mette

 6. Maria 31. august 2012 at 08:46 #

  Meget lille “garn-verden” har jeg fundet ud af, og i mit hoved er du absolut en ‘internet celebrity’. Jeg genkendte dig fordi du nævnte en blog… det må da tælle! ;-)

  Jeg går med en skummel plan om at benytte mig af det skønne garn til at prøve kræfter med haruni-sjalet. Til noget skønt garn hører jo et skønt projekt. Meeeeen det kan være jeg finder ud af det er lige lidt over hvad mine evner kan klare, så nu må vi se.

  Kh. Maria

  • Mette 31. august 2012 at 22:06 #

   Ha ha ha… hvor er du sød. Tænk sig at ens garn-afhængig skulle medføre, at man blev genkendt i garnforretningen ;-) WOW, respekt! Haruni-sjalet er så smukt! Perfekt til det smukke garn! Pøj pøj med projektet og god weekend. Måske vi krydser garnnøgler i Uldstedet igen en dag ;-)
   Kh, Mette

 7. Jane 31. august 2012 at 10:16 #

  Hvor jeg dog kender det. Det kan gå hen og blive helt stresende af at tænke på, at man har så mange ting igang. Når min stresstærskel ved at nå sit højeste mht de mange igangværende projekter, laver jeg en aftale med mig selv.
  Jeg strikker en time eller 2 på et projekt ad gangen, og ligeså stille bliver de færdige en efter en.
  Jeg sidder så og glæder mig til at jeg kan få lov til at starte et nyt projekt :-)

  • Mette 31. august 2012 at 22:03 #

   Det lyder som en rigtig god plan :-) Jeg ved dog ikke helt, om jeg kan håndhæve den. Bliver meget let begejstret for nye ting, som jeg bare MÅ lave :-)

 8. Mathilde 31. august 2012 at 18:43 #

  Åh hvor jeg dog kender det – altså det med et uvist antal projekter, som er blevet søsat men endnu ikke færdiggjorte. Og altid altid kommer der flere projekter til. Hver aften beslutter jeg mig for hvad morgendagens projekt skal være, men jeg er elendig til at overholde mine egne begrænsninger. Har så mange ideer, men ikke timer nok……hjælp mere tid ønskes.

  God fornøjelse med cardiganen.

  • Mette 31. august 2012 at 21:58 #

   Ja, måske man kan ønske sig flere timer i døgnet til jul?! Hvem der end opfandt det ville blive meget, meget rig ;-)

 9. Tulle Momsemor 3. september 2012 at 18:17 #

  Kan sagtens følge dig. “SKAL købe garn” sætningen kører i mit hoved jævnligt.
  Jeg er begyndt at bruge Ravelry.com til at holde styr på mine projekter og det er jeg rigtig glad for.
  Mon ikke det er meget normalt at hækling bliver skiftet ud med strik efterhånden som vi kommer længere hen på året?

  • Mette 4. september 2012 at 07:37 #

   Raverly er et hit :-) Og jo, mon ikke de varme strikkede trøjer, huer og vanter kalder på os, når kulden så småt begynder at komme… uha, jeg er slet, slet ikke klar til vinter endnu :-/

 10. Line 19. oktober 2012 at 09:54 #

  Min mor vil meget gerne i gang med at strikke den fine lille sag, men det er blevet en større udfordring for hende bare at få fat i opskriften. Har du selv købt den online? og har du evt. et direkte link?

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates