To farmor blev til én…

Som I ved, så skriver jeg oftest kun om mine kreative sysler og kun ganske lidt om leverpostejsmadder, øjebliksoplevelser, hjertesorger og -glæder. Dette indlæg vil være undtagelsen. Jeg har nemlig været lidt trist de sidste par dage, og jeg har noget, som jeg bliver nødt til at dele, da jeg også ved, at en del af jer har sendt undrende tanker om, hvorvidt Isabella er med i Farmorfabrikken mere?

Isabella har haft en del at se til den sidste tid og været nødt til at vælge nye veje i sit liv. En af vejene har bl.a. været at tage en pause fra bloggeriet, hvorfor jeg har været meget alene hjemme på fabrikken. Det er jeg mægtig ked af, da det jo har været super sjovt at lege sammen. Heldigvis nyder jeg dog stadig godt af hendes dejlige selskab over strikkepinde, garn og spandevis af kaffe. Så jeg kan hilse og sige, at hun har det godt og er glad :-) Men hvor kommer jeg dog til at savne hende…

Læs også om:

2 Responses to To farmor blev til én…

  1. Tulle Momsemor 3. september 2012 at 18:18 #

    Øvbøv, rigtig træls. Godt du holder ved :)
    At skrive blog er også et spørgsmål om tid, for det er en rigtig tidsrøver..

    • Mette 4. september 2012 at 07:37 #

      Det er det nemlig – i aller højeste grad! Men det er også enormt givende, underholdende og lærerigt :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates