Det gør mig glad!

Da jeg var på sommerferie i Thailand, hørte jeg en lille fugl pippe om, at Farmorfabrikken var omtalt i Magasinet LIVGisp! Og dernede sad jeg. Mellem palmer, pools og strandstole. Langt væk fra kioskmandens magasinhylder hjemme i København. What to do?! Heldigvis var min søde veninde Anne så god at ’snatche’ et eksemplar til mig hos hendes kioskmand, inden det var for sent. For da jeg kom hjem, var det næste magasin allerede på gaden…

NU! Nu har jeg så fået fingrene i juli-nummeret og fundet artiklen, hvor Farmorfabrikken er nævnt. “Det gør mig glad”. Jo altså, jeg blev jo selvfølgelig helt vildt glad, men artiklen hedder sjovt nok også “Det gør mig glad” og handler om fire kvinders forskellige måder at holde pauser i hverdagen og finde ny energi. En bager brød, en anden svømmer med delfiner, en tredje løb lange turer og en fjerde strikker som besat.

Jeg kunne lynhurtigt genkende den fjerde kvindes passion og afhængighed af garn, hvorfor det kun gjorde mig endnu mere glad, da jeg så, at hun havde anbefalet at kigge forbi Farmorfabrikken, hvis man ønskede at finde ligesindede til en strikkeklub. Nøj! Det gav et sus i maven ved tanken om, at der sidder andre garn-junkier derude, som har opdaget Farmorfabrikken. Selv om jeg godt kan se, at der er flere og flere, som læser med herinde, så får jeg stadig det vildeste lykkesus, når jeg hører, at bloggen når længere ud end til familie og venner. Jeg er så taknemlig! Jeg er så glad!

Læs også om:

6 Responses to Det gør mig glad!

 1. Frk.GarnGlad 31. august 2012 at 23:01 #

  Ej hvor må det være vildt at se sin blog omtalt i pressen – tillykke med opmærksomheden Mette ;O)
  Og dejligt du stadig er her selvom du er blevet ” singel ” – farmor ;O)

  • Mette 31. august 2012 at 23:25 #

   Tusind tak :-) Ja, det føles næsten helt surrealistisk. Og tak, jeg elsker fabrikken og har gjort det siden, jeg skrev det første indlæg. Egentlig utrolig så stor en del af ens liv, sådan en blog kan være…

 2. Tulle Momsemor 3. september 2012 at 18:19 #

  Super skønt! Dejligt at ordet bliver spredt og jeg er sikker på at mange har fundet ligesindede her på siden :)

  • Mette 4. september 2012 at 07:38 #

   Tusind tak :)

 3. Pernille | illustrafil 8. september 2012 at 21:16 #

  Det er da også så velfortjent, med den totalt hyggelige farmor-strikke-karma, du spreder her :-)

  • Mette 9. september 2012 at 08:05 #

   Øj, tusind tak Pernille :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates