Weekendens vimpel-fetich!

Efter en weekend ved symaskinen er vores lejlighed kommet til at ligne et mindre cirkus – hvis man blot ser bort fra den detalje, at det eneste cirkusdyr, der befinder sig på matriklen, er et foto af min gamle hest, Taras. Jeg har nemlig fået en fetich for vimpler! De er nemme at sy og derfor det perfekte afstressende weekendprojekt. Og kombinationen af farverne gør mig i så godt humør. Jeg får næsten lyst til at hoppe rundt som en cirkusklovn – men undlader, da jeg egentlig synes, at klovne er en smule uhyggelige… (er der andre end mig, der stadig har mareridt efter at have set filmatiseringen af Stephen Kings “IT” i 90’erne?!)

Læs også om:

11 Responses to Weekendens vimpel-fetich!

 1. Katrine 2. september 2012 at 11:56 #

  Sikke fine de er.

  • Mette 2. september 2012 at 14:16 #

   Tak, jeg kan slet ikke stoppe igen :-)

 2. Astrid 2. september 2012 at 19:01 #

  Så flotte! Må lave sådan nogle til barnets snarlige fødselsdag!

  • Mette 4. september 2012 at 07:41 #

   Det er da dét, du må :-) Her er topresultat med garanti, hvilket virkelig kan være rart, når man ellers ikke har så megen tid…

 3. Birgitte Bak 3. september 2012 at 12:01 #

  Hej

  Ligger der en vejledning til at sy vimplerne ude på bloggen ??

  mvh Birgitte Bak

 4. Tulle Momsemor 3. september 2012 at 18:21 #

  Haha.. ja den film skal man helst ikke se hvis man har børn, der vil have en med i cirkus :)
  Kan godt forstå at du bliver glad af de vimpler – skønt projekt. Jeg kan mærke at jeg også snart selv falder hen foran symaskinen :)

  • Mette 4. september 2012 at 07:40 #

   Projektet kan bestemt anbefales :) Med lidt god radio i baggrunden og varm kaffe i koppen, så er vimpler noget af det hyggeligste at fordrive tiden med. For mig er det ren ‘meditation’ i nogle hektiske, stressende arbejdsuger…

 5. Irene 4. september 2012 at 20:15 #

  Det er bare så søde de vimpler … og jo jeg husker tydelig filmen og den er bare “ulækker”. Tænker osse på den når jeg ser en klovn…
  … det er ligesom den ældgamle film “Fuglene”. Den så jeg som ung og bryder mig stadig ikke om mange fulge på et sted.

  • Mette 6. september 2012 at 19:51 #

   Hi hi… JA, præics! Jeg har det også svært med fugle! Måske vi burde strikke noget mere og se mindre fjernsyn ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates