Strik der er hundesjovt!

Hæ hæ… selvfølgelig er det ikke kun vores børn, søde veninder og kære familie-medlemmer, der skal forkæles med varme hjemmestrikkede ting, der er lavet med kærlighed. Vores firbenede venner skal naturligvis også have en lille trøje at lune sig i. Og der findes mange gode bud på netop sådanne hos Garnstudio lige her (scroll helt ned i bunden af siden). Jeg ved ikke, om jeg blot har dårlig onsdags-humor – men jeg kunne ikke stoppe med fnise ved tanken om at se naboens hund Muffy i en lille højhalset trøje med mønster…

Læs også om:

4 Responses to Strik der er hundesjovt!

 1. Tulle Momsemor 16. september 2012 at 20:34 #

  Jeg har altid syntes det var lidt synd for hunden, med mindre der var en god grund til at den skulle holdes varm – de er jo fra naturen udstyret med pels.
  De, der giver deres hunde fint tøj på, simpelthen bare fordi de syntes det er kært, altså de der små, hysteriske vovser – de burde spærres inde ;O)

 2. Lise-Lotte 9. oktober 2012 at 13:22 #

  Hej Tulle Momsemor
  Jeg har også altid været imod at hunde skulle ha’ tøj på. Men nu forstår jeg hvorfor nogle gør det.; f.eks min hund skal ha’ hvalpe, så det bliver vinterhvalpe og det er en race uden underpels, så det vil være synd for de små at gå ude, hvis det bliver en hård ´vinter

  • Tulle Momsemor 9. oktober 2012 at 19:20 #

   Hej Liselotte

   Det kan jeg godt forstå. Det er også noget andet end de hunde der bliver pyntet som små børn :)

 3. Anette 8. marts 2017 at 03:16 #

  Zorro mister jo al ulden når han trimmes, og sol eller sne det skal han hver 3 måneder, så jeg er meget glad for de 2 trøjer han fik i gave af min mor, samt vinterdækken.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates