Lidt hæklesnyd med babyhue – fuldstændig som i et tv-køkken

Jeg har snydt. Bare lidt. For mens jeg strikkede den lille cardigan til babypigen, hæklede jeg samtidig på en lille hue. Helt uden at fortælle det til jer. Så selv om det ligner, at jeg har lynhæklet her i weekenden, så er det ikke tilfældet. Jeg har tværtimod mæsket mig i god mad, lækker vin og skønt selskab og faktisk ikke fået nørklet så meget.

Men her er den altså. Den lille babyhue med muslingemønster fra Sidsel Sangilds fine bog Blødt til baby. Jeg har prøvet at hækle den før og blev allerede første gang helt forelsket i den skønne tekstur og det fine look som muslingerne giver. Så jeg tænkte, at den da var perfekt sammen med cardiganen. Du kan se min muslingehue-debut lige her.

Hæklet babyhue, hæklet hue til baby, muslingemønster, Sidsel Sangild, Blødt til baby, opskrift hæklet hue, opskrift hæklet babyhue

Læs også om:

6 Responses to Lidt hæklesnyd med babyhue – fuldstændig som i et tv-køkken

 1. Tulle Momsemor 16. september 2012 at 20:39 #

  Fint tilbehør til en fin bluse!
  Jeg regner med at skulle hækle lidt andet end dyr (pladsmangel) her til vinter, mon ikke sådan en fin hue kunne bruges et sted :)

  • Mette 17. september 2012 at 17:12 #

   Det er i hvert fald et hyggeligt projekt :-)

 2. Katrine 23. september 2012 at 07:40 #

  Hvor er den fin!
  Ville igen virkelig ønske jeg kunne hækle – men må nok holde mig til strikkepindene indtil der er lidt mere tid ;-)

  • Mette 23. september 2012 at 14:35 #

   Jeg kan på det ‘varmeste’ anbefale hækling til den ‘koldeste’ vintertid ;-) Jeg kan dog snildt forstå dig! Jeg havde det dog lige omvendt. Jeg lærte først at hækle og det tog mig lidt tid inden jeg havde overskud til at kaste mig over strikkepindene – og igen være nybegynder…

 3. Kimie 8. november 2013 at 09:52 #

  Ihh hvor fin. Jeg har selv forsøgt mig med to af slagsen, begge dog alt for små til min lille pige, så nu får den en chance mere, er nemlig også helt vild med mønsteret :-)

  • Mette 9. november 2013 at 09:49 #

   Så vidt jeg husker, så var den vist også lidt klejn i størrelsen første gang jeg hæklede den. Men den er helt utrolig sød, så jeg kan godt forstå, at du giver en tur til. Pøj pøj med projektet :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates