Verdens sejeste ‘gør-det-selv’ strikkebrand!

Måske kender du allerede til design-kollektivet Wool and the Gang, hvorved dette indlæg ikke vil komme som nogen nyhed for dig. Men hvis der er andre (som mig), der endnu ikke er stødt på sitet, så vil du måske synes (som mig), at det her er ret interessant og inspirerende.

Wool and the Gang er kort fortalt verdens første DIY designer-brand, som er opstået ud fra visionen om at skabe, hvad de kalder ‘a global school of wool’. Det er et kreativt fællesskab, der brænder for at fremelske de traditionelle strikke-værdier og gøre håndarbejdet til en hip og trendy beskæftigelse. Og det har de gjort ved helt genialt at lave såkaldte ‘Knit Kits’, som helt præcist – og egentlig ret basalt – består af en ‘paper bag’, der indeholder alt, hvad du har brug for til at komme igang: en opskrift, noget lækkert peruviansk garn, et par strikkepinde og en synål.

Og der er igen grund til at lade sig afskrække på forhånd – ligegyldigt hvorvidt man er nybegynder eller ekspert. For opskrifterne er opdelt i fire sværhedsgrader og til de helt grønne er der også en række video tutorials, som kan hjælpe en på vej.

Dernæst er det bare at springe ud i det og vælge, hvorvidt dit første projekt skal være til din mand, til din veninde eller til dig selv… Uh, jeg overvejer kraftigt at strikke slipset her til min kæreste (det eneste der holder mig tilbage er, at jeg inderst inde godt ved, at han aldrig nogensinde vil komme til at gå med det).

Du kan læse meget mere om Wool and the Gang og se deres fede opskrifter lige her.

Læs også om:

6 Responses to Verdens sejeste ‘gør-det-selv’ strikkebrand!

 1. Jytte 17. september 2012 at 13:48 #

  Det er da smart må jeg sige, og en god måde at komme i gang på, for de “nye” udi strikkens spændende veje

  • Mette 17. september 2012 at 17:11 #

   Det er nemlig så smart – og det er nogle fede ting, de laver :-)

 2. Tulle Momsemor 23. september 2012 at 23:27 #

  Hvorfor er vi så kedelige herhjemme?
  Burde kunne finde på sådan noget, så det hele ikke altid skal være “importeret” – rigtig fedt koncept!

  • Mette 24. september 2012 at 07:59 #

   Det er nemlig et super fedt koncept! :-) Der er rigtig mange af projekterne, som jeg snildt kunne strikke

 3. Memento Vivere 29. september 2012 at 22:10 #

  Det lyder virkelig, som et fedt projekt/koncept!
  Tak for linket. Jeg vil straks tjekke det ud…

  • Mette 30. september 2012 at 08:03 #

   JA, præcis – og de laver også nogle ret fede ting :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates