Bunker af stofrester: What to do?

Jeg ved ikke, om det bare er mig, (der har tysk blod i årene og dertilhørende sparsommelighed), som får et lille stik i maven, når jeg kigger på mine bunker af stofrester? For jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg skal bruge dem til, men jeg kan heller ikke finde ud af at smide dem ud. Så bunken vokser og det samme gør min stikken i maven…

Senest har jeg opdaget at både vimplerne og den hæklede sutteholder med påsyet ‘cover’ er glimrende til at gøre et indhug i bunken. Men Betina, der har den sprudlende inspirerende krea-blog Hos Frøken Jensen, har fundet på noget endnu smartere! Hun har nemlig designet den skønneste pude med små ‘blade’, der ligger i lag på lag og skaber det fineste farverige look. Jeg blev vildt begejstret, da jeg så den, og spurgte derfor straks, om jeg ikke måtte vise den her på Farmorfabrikken og dele hendes fantastiske idé med jer. Synes I ikke også bare den er fin?

Men glæden stopper ikke her. For hvis du får krea-kløe i fingrene bare ved at kigge på billedet, så har Betina været så sød at lægge en rigtig god og lettilgængelig DIY ud på bloggen, så du selv kan sy puden – der desuden også kan bruges som et pille-nusse-hygge-tæppe til baby. Så fint! Du kan finde opskriften lige her.

Læs også om:

8 Responses to Bunker af stofrester: What to do?

 1. Linette 6. oktober 2012 at 15:20 #

  Uhh, det var vel nok nogen fine puder.
  Jeg har også bunker af rester som bare ligger og venter på at blive brugt. Måske jeg fandt inspirationen her :)

  -Linette

  • Mette 6. oktober 2012 at 16:22 #

   Jeg er også helt vild med – og tror bestemt at mine stofrester vil være det samme :-) Kh, M

 2. Betina Jensen 6. oktober 2012 at 16:14 #

  Tusind tak fordi du vil vise den frem Mette, og så med link og det hele ;O)

  Jeg er også selv, rigtig glad for den og den har været brugt, både som nusse tæppe, stor pude at ligge på og sidde op ad.

  Nu bruger vi den som “sækkestol” da jeg har kommet krøyerkugler i et pudevår og syet det til, og så det fine betræk på ;O)

  Kærlig hilsen Betina

  • Mette 6. oktober 2012 at 16:21 #

   Tusind tak fordi jeg måtte vise den frem :-) Den er simpelthen så FIN! Kh, M

 3. Lena 7. oktober 2012 at 08:49 #

  Hvor det en skøn idé og jeg er vist også typen der gemmer hver en lille stofrest… ;)

  • Mette 7. oktober 2012 at 09:54 #

   Det er godt at høre, at der er andre som mig ;-) Go’ søndag!

 4. Tulle Momsemor 7. oktober 2012 at 21:13 #

  En rigtig fin ide til rester – så går der næsten sport i at gemme lidt fra hvert syprojekt :)

  • Mette 8. oktober 2012 at 08:22 #

   Ha ha… Ja, så nu får man blot endnu flere rester i kæmpe-bunken :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates