DIY-knapper a la HAY

Jeg elsker HAY! Bum! Så er det sagt. Så det er offentligt. De tre bogstaver bliver utrolig ofte overøst med min hjerteskærende, smeltende og ubetingede kærlighed for smukt design. Og jeg tænker, at min afsløring af, at jeg er HAY’s hemmelige elsker, bevirker, at jeg således ikke behøves at fortælle nærmere om, hvorfor jeg blev begejstret, da min søde nabo bankede på … blot for at vise mig de hersens smarte gør-det-selv-knapper, som hun lige havde købt (jep, der findes én person i verden, der er lige så nørdet som jeg – og hun bor endda lige på den anden side af opgangen. Jeg kender i hvert fald ikke mange, der banker på døren blot for at vi kan gå i et fælles jubelkor over et par knapper, som man selv kan betrække med stof?!)

Men se nu her. Klip, tryk, svup og vupti! Så nemt får du store, fede, brede, runde, lækre knapper. Og da jeg mistænker, at naboen og jeg sandsynligvis ikke er de eneste mennesker i verden, der har ledt efter store knapper – større end dem man kan få i Stof 2000 – så vil jeg mægtig gerne dele denne viden med jer: Du kan finde knapperne lige her i webshoppen Bali Quilt.

Til sidst vil jeg blot spørge: Får du også akut lyst til at sy puder, når du ser det her?

Læs også om:

22 Responses to DIY-knapper a la HAY

 1. Karen 23. oktober 2012 at 21:52 #

  Jep lysten til nye sofapuder fik lige et spark mere, de trænger i hvert fald meget til en udskiftning. Jeg tror, jeg skal tjekke den hjemmeside, så der kan laves store knapper og nye puder! Tak for tippet.
  Karen

  • Mette 24. oktober 2012 at 08:50 #

   Samme her, og det var så lidt :-) Go’ fornøjelse! Kh, M

 2. Camilla / Camomillas.blogspot.com 23. oktober 2012 at 21:53 #

  Tak(!) for det tip! Hvor bliver de flotte – og så nemt det ser ud :-)

  • Mette 24. oktober 2012 at 08:49 #

   Det er nemlig overraskende nemt, det er lidt et hit :-)

 3. Mette 23. oktober 2012 at 22:10 #

  Uhh ja, de er fede. Tusind tak for tippet. Nu trænger jeg endnu mere til nye puder… :-)

  Kh Mette

  • Mette 24. oktober 2012 at 08:47 #

   Hæ hæ… præcis det samme her :-) Kh, M

 4. Pernille (I 7. Himmel) 23. oktober 2012 at 22:59 #

  De er så fine dine knapper! De bliver helt perfekte med sættet her. Jeg er også selv forelsket i HAY og har syet “HAY puder” med overtrukket knapper. Knapper i den helt rigtig størrelse, som også bliver fuldstændig perfekte kan også købes i Stof & Stil !

  • Mette 24. oktober 2012 at 08:43 #

   Uh, godt tip – tak Pernille :-)

 5. Trine 24. oktober 2012 at 00:08 #

  Fedt fedt fedt!!! Står meget snart med et færdigt hækleprojekt og mangler præcis sådanne. Takker mange gange for tippet… ;)
  og tak for en herlig blog…
  Vh en af dine nye følgesvendinder

  • Mette 24. oktober 2012 at 08:43 #

   Det var så lidt, og tak for på de pænde ord :-) Kh, M

 6. Gitte Luna 24. oktober 2012 at 00:56 #

  De kan købes i den rigtige håndslåede model meget billigere hos mig ;-) http://gittelunabutik.blogspot.dk/2012/07/liberty-knapper-39-mm-slges.html og jeg laver dem naturligvis også med kundernes stof

  • Mette 24. oktober 2012 at 08:42 #

   Ej hvor godt, tusind tak Gitte Luna :-)

 7. Tulle Momsemor 24. oktober 2012 at 08:33 #

  Ja ja Mette, så fik du mig lige til at sidde og savle over både knapper, stof og tilbehør til patchwork – men helt sikkert hyggeligt og når jeg endelig tager mig sammen til at prøve patchwork – og den dag kommer – så er der lagt et bogmærke til Bali Quilt :)

  • Mette 24. oktober 2012 at 08:42 #

   Så kan vi “savle i kor” ;-)

 8. Christina 28. oktober 2012 at 09:52 #

  Fedt! Tak for tippet :) Har netop bestilt, og glæder mig meget til at få syet nogle nye puder med knapperne!

  • Mette 28. oktober 2012 at 18:17 #

   Fedt at høre, rigtig god fornøjelse :-) Jeg håber, at puderne bliver et hit!

 9. Pernille | illustrafil 6. november 2012 at 21:15 #

  Ååååh, jeg elsker dem! De dækker jo også hele 3 af mine basale behov her i livet: Stof, farver og puder!!! Tak for tip!

  • Mette 6. november 2012 at 21:16 #

   Ha ha… Det er sq stort, når ting er større end Kinderæg ;)

 10. gugge/katrine 2. oktober 2013 at 11:04 #

  Tusinde tak! Jeg har bestilt knapper, og allerede syet de første to puder. Jeg synes dog at det var lidt svært at få plads til det tykke uldstof i knappen. Men det gik da til sidst!

 11. Niels 6. oktober 2015 at 19:54 #

  Hey Mette !
  Ved du så hvordan man skifte/bytter knapper på lænestole hvor man ikke kan pille bagsiden af ?

 12. Janie Thomsen 12. maj 2017 at 13:08 #

  Tak for tip om at betrække knapper
  Jeg skar et stykke skumgummi til og lagde mellem stof
  Og knap og fik en mere ‘puffe’ knap ud af det

Trackbacks/Pingbacks

 1. Det er ikke en Hay pude – og jeg ved ikke om de ligner… | Små tanker fra en kreativ løbemor - 11. september 2014

  […] den idé, at jeg ville lave nogle Hay-ish puder til hende selv. Og da jeg faldt over nogle store knapper hos Farmorfabrikken, var jeg endnu engang ærgerlig over at der ikke findes al tid i verden!! (Knapperne kan bestilles […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates