Farmor blandt Feminas guld

Jeg kender en rigtig klog kvinde. Hun hedder Michelle Hviid og bor tilfældigvis i min opgang. Det er hende, der har lært mig mantraet, at alt hvad du giver, får du tifold igen – hvilket hendes nye skønne, kommende bog ”Skru op for livet” i øvrigt også handler om. Og jeg begynder mere og mere at tro på mantraet. For jeg føler, at der sker så mange gode ting i mit liv lige nu, at jeg ofte må knibe mig selv i armen.

I dag kom Feminas store guldnummer på gaden. Bladet er fyldt med de hundrede mest inspirerende og imponerende kvinder i Danmark. Og sagtme så! Lige dér blandt landets sejeste kvinder, lige dér står jeg. Når man ser sig selv i rækken af filminstruktører, designere, politikere, direktører, forfattere (), så er det som om, at dét, at knibe sig selv i armen bare ikke rigtig er nok. Jeg er fuldstændig rundforvirret! Det ene øjeblik er jeg helt utrolig stolt, taknemmelig og rørt. Det næste øjeblik rammes jeg af instinktiv præstationsangst og lammes af de kindheste, som gamle mavesure Tante Jante slår. I aften vil jeg dog nyde og glædes og se hele oplevelsen som en tidlig fødselsdagsgave. For det er lige, hvad det er: En kæmpe gave! Og jeg føler, at jeg har fået den af jer. TAK! Og ha’ nu en skøn aften – det vil jeg :-)

Læs også om:

17 Responses to Farmor blandt Feminas guld

 1. Ingrid 25. oktober 2012 at 20:46 #

  Hvor er det bare SEJT!! Stort tillykke. Det må du da bestemt fejre hele aftenen (ja hele ugen og resten af året med;-))

  • Mette 25. oktober 2012 at 21:33 #

   Stort tak :-) Ja, for søren, det skal fejres – det føles helt vildt at være kommet på den liste!

 2. Mathilde 25. oktober 2012 at 20:57 #

  Ej hvor er det bare stort og flot og sejt. Tillykke med titlen som inspirerende og imponerende. Men altså – de har jo ret. Jeg føler mig ihvertfald inspireret.

  • Mette 25. oktober 2012 at 21:34 #

   Orv, tusind tak, Mathilde – det betyder helt vildt meget for mig :-)

 3. Martina Neumann Gaarde 25. oktober 2012 at 21:37 #

  Kæmpe stort tillykke! Det er så velfortjent. Følger med stor glæde din blog og bliver inspireret gang på gang. Nyd det!

  • Mette 25. oktober 2012 at 21:38 #

   Tusind tak, Martina :-)

 4. Pia 25. oktober 2012 at 22:49 #

  Champagne må være på sin plads næste gang vi ses skattepige <3

  • Mette 26. oktober 2012 at 08:34 #

   Jaaaaaaaaaaaaaa….!

 5. Mette WK 26. oktober 2012 at 08:13 #

  Det er virkelig, virkelig flot. Jamen, JEG synes også du er virkelig inspirerende og livsglad, så hvorfor ikke også Femina? ;-) Tillykke! Jeg må vist have fat i det blad… 100 inspirerende kvinder. Det lyder lige som noget mit speciale trætte hoved har brug for!

  • Mette 26. oktober 2012 at 08:35 #

   Øj, TUSIND TAK, Mette – det betyder virkelig meget for mig. Og ja, ugens Femina er ret sjovt at læse og der er underholdning til flere timer. Det er et kæmpe nummer!

 6. Katrine 26. oktober 2012 at 09:31 #

  Kæmpe tillykke!
  Og efter min mening fyldt fortjent. Det er en meget finn og inspirerende blog du har.
  Så blandt de 100 sejeste? HELT klart!
  Tillykke
  – og pak Jante langt, langt væk

  • Mette 26. oktober 2012 at 14:59 #

   Kæmpe TAK, Katrine ;-) Jeg sparker Tanten hjem, hvor hun hører til og holder en fest hele weekenden!

 7. Tulle Momsemor 30. oktober 2012 at 08:06 #

  Det er SÅ flot, tillykke og NYD det – spark Tante Jante hen hvor peberet gror ;O)

  • Mette 30. oktober 2012 at 11:12 #

   TAK, søde Tulle Momsemor – det vil jeg gøre :-)

 8. Sidsel 10. juli 2013 at 19:41 #

  Jeg synes altså også det er vel fortjent. Du var en af de første bloggere jeg læste og du har inspireret mig, til at lære så mange nye ting, strikke, hækle, købe gode hæklebøger, lære at sy og meget mere, så jeg siger mange mange mange tak og ønsker jer en rigtig god ferie :-)

  • Mette 27. juli 2013 at 19:42 #

   Årh, tusind, tusind tak, Sidsel – det varmer helt vildt at høre :-)

 9. Lizette 4. marts 2016 at 09:21 #

  Hej Mette
  Jeg har først idag læst om dig i Femina, sejt:-) Men vil så også sige at selvom du har lukket ned for denne her hjemmeside, jeg følger dig også på Instagram, så er det den side jeg har hæklet flest til fra og lært mest. Jeg søger rundt for at finde noget at hækle og ender altid med at hækle noget fra dig eller garngrammatik. Gode lærerige opskrifter som en autodidakt hækler har stor brug for. Jeg mangler dog stadig at knække koden på dine flotte kanter på bla. Vimpler og andre ting. Men lige pludselig sker det nok også :-) Mange tak for dejlig inspiration til håndværk og positivt livssyn.
  De bedste hilsner Lizette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates