Give away til slikmunde

I dag er det min fødselsdag. Jeg bliver 3 x alle gode gange 3 – oversat til dansk: 33 år! Og for hvert år der går, er det som om, at jeg bliver mindre og mindre fødselsdags-forhippet. Det er jo blot nummer, som bliver højere og højere – og min r… hænger lavere og lavere (undskyld mit franske, men det er jo ærlig snak). Dét jeg dog virkelig glæder mig til hvert år er min kærestes gaver. Uh la la… han er GO’ til at give gaver. Og i år har jeg glædet mig særlig meget, for jeg har kun ønsket mig én ting: At han holder op med at ryge.

Her til morgen fik jeg, hvad jeg ønskede. Han har nu fuldstændig kvittet smøgerne! Bum! Det er så sejt, at jeg føler, at jeg må give ham noget kredit ved at kaste én af mine egne dårlige vaner med i puljen. Og det var jo desværre ret nemt at vælge, for jeg har især én, der skiller sig ud. Jeg elsker søde sager! Læs: E-L-S-K-E-R! Det vil derfor uden tvivl være godt for mig, hvis jeg stoppede med at køre vingummier, lakridser, fyldte chokolade og kager ned (apropos det med r…) og i stedet nyde nogle lækkerier af gode råvarer, som både er sunde og smager godt – den perfekte win-win!

Gennem mit arbejde er jeg så heldig at have lært super-kokken Umahro Cadogan og skønne Lone Rasmussen at kende. Og meget apropos mine dårlige vaner, så har de netop udgivet bogen “Slip slikket“, som jeg næsten mistænker dem for at have skrevet til mig… Med bogen i hånden har jeg nu fået en ny rygrad og taget afsked med min indre slikjunkie. Fremover vil jeg i stedet nyde godt af alle de lækre alternativer, der faktisk findes til slik. Ja, jeg ved det lyder utopisk, men se lige her: Konfektkugler, muffins og softice – og fortæl mig så, om det ikke også får dit mundvand til at stige?

SummaSummarum, her på min fødselsdag er jeg i gavehumør og kaster derfor denne goodiebag af en give away på bloggen: Det perfekte startkit til slikmunde! Så hvis du er lige så afhængig af syndige søde sager som jeg, skal du blot skrive en kommentar her for at være med i lodtrækningen onsdag d. 14. november.

Læs også om:

184 Responses to Give away til slikmunde

 1. Mette Nielsen 30. oktober 2012 at 12:02 #

  Tillykke med fødselsdagen. Jeg er også en slikmund :-). Vh Mette mj@logv.dk

 2. Trine 30. oktober 2012 at 12:03 #

  Til lykke med fødselsdagen :-) Cool at få en ikke-ryger i gave. Jeg kæmper med sukkeret – og vil gerne vinde pakken. Fortsat god dag – hvor der forhåbentlig er plads til lidt kage og fest.

 3. Line Bek 30. oktober 2012 at 12:12 #

  Stort tillykke med fødselsdagen og tak for en helt fantastisk inspirerende blog! Jeg er bestemt også en slikmund og er pt. i gang med at prøve projektet: lad-være-med-at-røre-sukker-i-hverdagene… Utroligt svært! Kunne virkelig godt bruge den bog :)

 4. Tærte Stine 30. oktober 2012 at 12:13 #

  Du er og bliver den lækreste mormor jeg kender! Så pyt med et tal ekstra i rækken! Nyd nu dagen og tænk, at du kun bliver en bedre mormor Mette for hver dag, der går ;)

 5. Øglemor 30. oktober 2012 at 12:15 #

  Stort tillykke med fødselsdagen!
  Og den der bog, ing’ – hvis den ikke er skrevet til dig, så er den nok skrevet til mig. Høvler slik ind, som om dommedag var nær, og det går virkelig ikke. Så jeg vil gerne vinde den der give away. Pretty please :-)

 6. Karen 30. oktober 2012 at 12:16 #

  Stort tillykke med fødselsdagen, og sikken en gave fra din bedre halvdel, flot! Jep, jeg er også en slikmund, så jeg vil gerne være med.
  Vh.Karen

 7. kristina brinck 30. oktober 2012 at 12:17 #

  hehe jeg er osse en stor slikmund ! og hjertelig tillykke med fødselsdagen elsker at følge dine blogs !

 8. Julie Trangbæk 30. oktober 2012 at 12:18 #

  Stort tillykke med fødselsdagen. Synes det er den sejeste gave du har ønsket dig af din kæreste, og ikke mindst lige så sejt at han har givet dig den.
  Og når det er sagt, så ønsker jeg dig velkommen i kampen mod sukker trangen. Jeg kvittede det søde i sidste uge, og nøj hvor er det en kamp! Man opdager virkelig hvor skræmmende afhængig man er af “bare lige at skulle have lidt lækkert, fordi det er mørkt og koldt/lige er så hyggeligt/det er lidt synd for mig/jeg er super sej og derfor har fortjent det”.. skræmmende ;-)

  Kh Julie

 9. charlotte andersen 30. oktober 2012 at 12:20 #

  Er desvære også sukkerafhængig, især i denne speciale-skrivningsperiode… Man har altid en undskyldning, ik???? Og når specialet er skrevet, hvad bliver så den næste undskyldning for, stadig at have behov for et dagligt sukkerkick??? Må bare HA’ den bog =)

 10. Majbritt 30. oktober 2012 at 12:24 #

  Jaaaa, tillykke… Hvor er det en sej fødselsdagsgave (og ønske) hvorfor er der næsten et år til min fødselsdag???

  Men bogen om slik slippet kan nok godt tages i brug inden fødselsdagen…

  Tak for en god blog.
  / Majbritt

 11. Pernille 30. oktober 2012 at 12:27 #

  Tillykke med fødselsdagen.
  Det ligner en bog, der kunne skabe lykke her hos mig, for vi bør jo alle slippe det slik (selvom det smager så lækkert)

 12. Maria 30. oktober 2012 at 12:27 #

  Stort tillykke med fødselsdagen.
  Jeg er nok igang med mit 20 forsøg på at stoppe med at fylde mig med lækkerier. Så jeg vil rigtig gerne vinde :)

 13. Janni 30. oktober 2012 at 12:31 #

  Stort tillykke med fødselsdagen, Mette! Tak for inspirationen :) Kh Janni

 14. Louise 30. oktober 2012 at 12:32 #

  Så sejt gjort af din kæreste. Jeg ved hvor svært det kan være. Også det der med at holde sig fra slikket…

 15. rikke 30. oktober 2012 at 12:32 #

  Lige en bog for min mand, så kunne han læse den højt for din kone….!
  Stort tillykke med dagen og tillykke med alle de nye kys du skal have uden askebæger smag. knus

  • rikke 30. oktober 2012 at 12:32 #

   sin kone!!!! hahaha

 16. Merete 30. oktober 2012 at 12:36 #

  Tillykke med fødselsdagen. Det er en bog som jeg godt kunne tænke mig. Jeg elsker at lave søde sager, med udelukkende gode sager i.

 17. agnethe Nielsen 30. oktober 2012 at 12:36 #

  Tillykke med fødselsdagen. Og tillykd til din mand med at han er holdt op med at ryge . Dejligt for jer.

 18. Suzi Rosschou 30. oktober 2012 at 12:40 #

  Stort tillykke med fødselsdagen. Er meget glad for farmorfabrikken. Jeg har den helt rigtige løsning til broderigarn. Jeg sætter billed på fb. Slikmund ja:-)<3 kh. Suzi

 19. Jannie Veirum 30. oktober 2012 at 12:43 #

  Stort tillykke og jeg vil selvfølgelig også gerne være med for i ordbogen ved siden af ordet: slikmund er der et billede af mig

 20. Camilla 30. oktober 2012 at 12:44 #

  Stort tillykke med fødselsdagen

  Og det er da vidst lige en Give Away for mig – har prøvet så mange gang at skære ned på slik og kage, men falder i hver gang.

 21. Stine 30. oktober 2012 at 12:45 #

  Jeg kunne virkelig godt trænge til et kærligt spark i popoen mht til sukkerindtaget ;-)

  Tillykke med fødselsdagen!

 22. Bodil 30. oktober 2012 at 12:47 #

  Århh, hvilken gave at få – hatten af for din mand!! Og stort tillykke med de 33! Her er slik også den stoooore last, så den bog og pakke vil jeg virkelig gerne have fingrene i :-) Fortsat god dag!!

 23. Helle Skaaning 30. oktober 2012 at 12:49 #

  Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg er også en kæmpe slikmund og den er ikke just blevet mindre nu hvor jeg er gravid :-)

 24. Sussie 30. oktober 2012 at 12:49 #

  Tillykke tillykke! Slikmunden her vil også gerne være med – specielt fordi skabet pt er fyldt med lagersalgsslik…

 25. helle sandby 30. oktober 2012 at 12:56 #

  Tillykke med de 33:-)
  Jeg har selv sluppet alt sukker for 4 uger siden og nu føles det SÅ godt….så uha, jeg ville være en glad aftager af præmien.
  Hilsen fra Helle

 26. Frk. Vægt 30. oktober 2012 at 13:05 #

  Jeg er frygtelig afhængig af søde sager – og lige nu hjælper det slet ikke på sagen at jeg er gravid og meget påvirket af hormoner. Så jeg ved godt at jeg bør lade lakridsen være, men så starter nedturen og det magter jeg slet ikke.

  Jeg kunne vist godt bruge lidt hjælp til at komme af med min sukker-afhængighed.

 27. FruForstad 30. oktober 2012 at 13:07 #

  Tillykke med dagen og den særlige gave fra manden.

  Jeg modtager gerne slik/væk-med-slik-kittet i Forstaden og melder mig til gruppen af slikafhænige.

  Fru F

 28. Matilde Buen Juveli 30. oktober 2012 at 13:09 #

  Gratulerer med (forhåpentligvis) røykfri mann!:)
  Og gratulerer med dagen;)

  Jeg er gjerne med på Give Away; er jo fullstendig avhengig av “slik” (norsk; godteri;)

  Alt det beste for framtiden til både deg, din mann og dere sammen!

  Matilde.

 29. Kamilla 30. oktober 2012 at 13:09 #

  Det er som at læse min mands historie…. Han er mega slik junkie og er selv så træt af det så vil gerne hjælpe ham med dette kit:-)

 30. Ida 30. oktober 2012 at 13:14 #

  Tillykke fra en fast, omend stille, læser! Fik øje på den bog den anden dag — ja tak, count me in!

 31. Birthe 30. oktober 2012 at 13:15 #

  Uh, det ser dejligt ud. Held og lykke med ryge- og slikstoppet.

 32. Prinsesse Suh 30. oktober 2012 at 13:16 #

  Stort tillykke med dagen og ikke mindst gaven. Det er jo kæmpe stort!
  Har lige som dig en stor forkærlighed til alt sødt, så denne give away ville være perfekt til mig!
  Håber du får en rigtig god dag!

 33. Nathalie 30. oktober 2012 at 13:16 #

  Tillykke! Jubii for fødselsdage også selvom numsen hænger lidt, det gør dig jo ikke mindre skøn.
  Jeg vil enormt gerne vinde! Jeg vil elske at kunne give gaven videre til min skønne moder. Hun er den sejeste og bedste mor! Denne bog vil være perfekt oplæsning til en mor/datter dag, hvor vi nyder en god kop te og lidt mandler :)
  Jeg krydser fingre!
  Kærlig hilsen
  Nathalie

 34. Signe 30. oktober 2012 at 13:18 #

  Tillykke med fødselsdagen! Fed gave fra kæresten! Jeg er en sukkergris – måske skulle jeg prøve at stoppe?

 35. Anne Kathrine 30. oktober 2012 at 13:26 #

  Først og fremmest: Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen! I min familie har vi altid givet hinanden Pippelangstrømpe-gaver ved fødselsdagen: Pippi giver sine gæster gaver, og det er vel i princippet det, du også gør her – herligt! Pippi hiver desværre også ret ofte citronvand og flødeskumskager op af sit hule træ, ligesom jeg også har det for vane. Det er som om alt det usunde, som jeg i virkeligheden ikke har lyst til, sniger sig ind i mine køkkenskabe og i slikskålen og op i munden på mig, og hvis der er noget, der kan ødelægge en gang universistets-læsning er det altså et ordentligt sukkerrush. Summasummarum – jeg vil helt utroligt gerne vinde din Pippi-give away. Håber du får en god dag!

 36. Bianca 30. oktober 2012 at 13:35 #

  Ej det ser super godt ud. Jeg er på barsel og har INGEN rygrad når det gælder søde sager, så kunne virkeligt godt bruge lidt hjælp:-)

 37. Line Nymand 30. oktober 2012 at 13:40 #

  Tillykke :)

  Ja hvem kender ikke det med at have en kæmpe trang til søde sager… Mit problem er at jeg først stopper når der ikke er mere tilbage :(

 38. Mette 30. oktober 2012 at 13:42 #

  Bum Bum Bummelum! Slik og søde sager i min mund!

  Pffff! Har ski’ smidt 18 kilo de seneste måneder, men der er way more to go! Mine sukker depoter er blevet godt tomme og de skriger dagligt efter deres medicin, værst af alt = jeg gir’ saft susme efter! Sukkertrangen er tilbaws, og de gamle metoder som jeg troede ville virke, virker nul og nada! Faktum er; I need inspiration! :)

 39. Birthe 30. oktober 2012 at 13:45 #

  Stort tillykke med det hele. Det er fantastisk at blive kysset aften ikkerygerfly, så der er skønne tider fremover. Griner. Jeg vil elske at vinde din give away.

 40. Rikke/Camp Chaos 30. oktober 2012 at 13:58 #

  Stort tillykke med fødselsdagen. Dobbelt 3 er en meget fin alder – og kudos til din kæreste for hans fødselsdagsgave til dig.

  Jeg krydser fingrene for at der lander en sød gave hjemme hos mig. Ikke at jeg overhovedet har brug for det… ahem… host… bumbumbum.

 41. Hilde 30. oktober 2012 at 14:07 #

  Gratulerer med dagen! :)

  Så spennende sukkersaker :)

 42. Gitte 30. oktober 2012 at 14:08 #

  Tillykke med fødselsdagen og ikke mindst tillykke med at din kæreste har kvittet smøgerne:) Jeg holder af søde sager og vil gerne have inspiration til sunde søde sager.

  Kh Gitte

 43. Sine Løkke 30. oktober 2012 at 14:22 #

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen…og dine nye vaner;-) Jeg har netop sat mig samme mål som dig og donerede i lørdags et beløb svarende til de første måneders slikforbrug til Knæk Cancer. Så ih hvor ville dit ‘afvænningskit’ falde på et tørt sted herhjemme;-)

 44. Trine 30. oktober 2012 at 14:25 #

  Tillykke med fødselsdagen! Kunne også lige være noget for mig

 45. Katrine 30. oktober 2012 at 14:28 #

  Ih Mette, KÆMPE TILLYKKE med fødselsdagen. Jeg håber du får en fantastisk dag!! – selvom jeg er enig med dig i at det vat sjovere da man var lille ;-)
  Den det giveaway er lige noget for mig. Jeg går hjemme på barsel, og slikket kører bare ned i store mængder – selvom jeg også gerne vil stoppe det.

  Tillykke igen.
  Krydser fingre for mig selv ;-)

 46. Vicki Nielsen 30. oktober 2012 at 14:29 #

  Også et stort tillykke herfra med dagen – nyder det gode vejr du har sendt vores vej. Min familie og jeg ville helt sikkert kunne få stor gavn af bog, da både min mand og min søn på 6 år har type 1 diabetes, så alternative søde sager er i høj kurs hjemme hos os :-)
  Mvh Vicki og pøj pøj med jeres nye livsstil derhjemme

 47. Lene 30. oktober 2012 at 14:32 #

  Yillykke med fødselsdagen -)
  vh Lene

 48. vibe 30. oktober 2012 at 14:34 #

  Av! Sidder lige her med en nutellamad…. Please lad mig vinde!
  viberubner@gmail.com

  • vibe 30. oktober 2012 at 14:34 #

   Og KÆMPE tillykke med fødselsdagen!

 49. Katrine 30. oktober 2012 at 14:49 #

  Tillykke med fødselsdagen :) Og hvor er det sejt du dropper de søde sager (og kæresten sine cigaretter).
  Den lækre præmie ville lige være noget for mig i mit forsøg på at skære ned på alt det søde.
  Fortsat god fødselsdag :) – og tak for inspirerende blog!

 50. Mette 30. oktober 2012 at 15:07 #

  Tillykke med dagen! Du fortjener at blive fejret med maner! I stedet for bare at tage imod bruger du anledningen på at give til andre- du er noget ganske særligt!

 51. Emilie 30. oktober 2012 at 15:17 #

  Hurra, hurra, hurra! Stort tillykke med dagen. Må den blive dig vidunderlig.
  Selvfølgelig vil jeg gerne være med i denne lodtrækning. Det ser virkelig lækkert ud, og det er altid brugbart med gode opskrifter på “sunde” kager og slik. :-)

 52. dorte simonsen 30. oktober 2012 at 15:26 #

  Det var et stort ønske:-D Men endnu større at få hvad man så ønsker sig… Sikken en fantastisk kæreste du har… Tillykke
  Ang. slikket & bogen…. du ved hvor jeg bor…hihi

 53. Linette 30. oktober 2012 at 15:26 #

  Stort tillykke med fødselsdagen. Hip hip hurra!

 54. Linda 30. oktober 2012 at 15:28 #

  Tillykke med fødelsdagen :-) jeg er absolut også en stor slikmund, men om jeg er klar til at give slip? Hmm…ved ikke lige helt ;-)

 55. Sandra jill Christensen 30. oktober 2012 at 15:29 #

  Stooooort tillykke <3

 56. Anne-Christine 30. oktober 2012 at 15:33 #

  Stort tillykke!
  Slikmund – JO TAK, den kan jeg vidst også være med på! Især når ungerne er lagt i seng og jeg sidder og hygge surfer på farmorfabrikken. Og får mig en masse fantastiske ideer til de næste mange projekter. :)
  Tak for en masse skønne timers hyggelig underholdning!
  Fortsat god fødselsdag!

 57. Anja Løgtholt 30. oktober 2012 at 16:10 #

  Stort tillykke med dagen og tak for inspiration og opskrifter på bloggen :) Farmorfabrikken er jo en sand guldgrube for håndarbejdsafhængige og kan bl.a. tilskrives hele æren for, at jeg nu har fået taget mig sammen og lært at strikke sokker – sådan helt rigtigt med kilehæl og det hele!
  Tak for det :)

 58. Mirka Irvold 30. oktober 2012 at 16:23 #

  Stort tillykke med dagen :o)

  Jeg elsker også søde sager :o/ så den bog vil jeg gerne læst!

 59. Mette 30. oktober 2012 at 16:29 #

  Tillykke med fødselsdagen, og held og lykke med gaven til dig selv. Ikke noget enkelt projekt, men hvor ville livet være lettere, hvis man kunne slippe af med den søde tand. Jeg kan bestemt også bruge bogen!

 60. Pia Zastrow 30. oktober 2012 at 16:39 #

  Uhh! Det vil jeg da gerne vinde.

 61. Hanne Meldgaard 30. oktober 2012 at 16:40 #

  Gratulerer med det hele. Sikke en chance for at blive slikmunden kvit ;)) Deltagger derfor menagerne.

 62. Anne Andreasen 30. oktober 2012 at 16:41 #

  Mmmmm cholokade – jeg elsker det, men ja bagdelen trækker mod syd og chokoladen hjælper ikke.
  Jeg vil SÅ gerne vinde det lækre startkit til at kvitte chokoladen :-)

 63. Janni 30. oktober 2012 at 16:49 #

  Tillykke med dagen..
  Mmh sikke en goodiebag, den ville være perfekt her til jul, i stedet for alt det andet slik der ryger ned..

 64. Lene 30. oktober 2012 at 16:51 #

  Tillykke! Den bog lyder til at være lige noget for mig :)

 65. Sanne 30. oktober 2012 at 16:54 #

  Stort tillykke med fødselsdagen – håber du har en rigtig dejlig dag :-) Vil også gerne deltage i din give away, super lækkergevinst :-) Ville ikke være så tosset at kunne blive afvendt fra det usunde stil til det sunde slik :-)

  Kh Sanne

 66. Irene 30. oktober 2012 at 16:55 #

  Tillykke med dagen :)
  Jeg vil gerne deltage i konkurrencen.

 67. Anita 30. oktober 2012 at 17:12 #

  Tillykke med fødselsdagen – sad lige og kørte bogstavlakridser (min YNDLINGS) ned, da jeg læste din post… Så jeg trænger nok til at være med;-) Tak for en god og inspirerende blog.

 68. Louise 30. oktober 2012 at 17:14 #

  Stort tillykke med fødselsdagen.
  Efter mit rygestop for to år siden, kender jeg alt for godt til det med at være “slikken”. I tiden lige efter vidste jeg, hvor jeg fik byens bedste desserter -behøver jeg næste at skrive mere….

 69. julie 30. oktober 2012 at 17:18 #

  Åh, jeg vil være med. Er gravid, og sidder lige foran det konstant slikfyldte skab på arbejdet, så det er sååå svært at lade være, selv om jeg jo godt ved, jeg ikke burde. Og da slet ikke nu. Tillykke med fødselsdagen, det lyder som nogle gode gaver:)

 70. Camilla Haas 30. oktober 2012 at 17:29 #

  Tillykke med fødselsdagen og tusind tak for din inspirerende blog! Jeg melder mig i slikafhængighedsgruppen.

 71. Katrine 30. oktober 2012 at 17:37 #

  Uhadada, hvor der allerede er mange kommentarer! Men nu skriver jeg alligevel, for jeg er forfærdelig afhængig af slik – og har aldrig vundet en konkurrence, og det kan jeg ikke have hængende på mig. Så derfor deltager jeg også! ;)

  Stor tillykke med dagen! :)

 72. Janni Fransgård 30. oktober 2012 at 17:59 #

  Tillykke med fødselsdagen.
  Åh lad mig vinde det her, for jeg er også voldsom slikjunkie.
  Mvh. Janni

 73. Jette 30. oktober 2012 at 18:24 #

  Tillykke med dagen.
  Kan man blive afhængig af søde sager?!! Så tror jeg, at jeg er lidt – og kun lidt! :-) – afhængig!

 74. Anne 30. oktober 2012 at 18:29 #

  Det er da en udtrækning en slik-mund som jeg må deltage i!

  Tillykke med fødselsdagen.

 75. Martina Neumann Gaarde 30. oktober 2012 at 18:40 #

  Stort tillykke med dagen, Mette. Håber du bliver fejret med maner.
  Vil da rigtig gerne lære mere om hvordan man slipper sukkertrangen. Især her 3 uger før termin kan det være lidt svært at holde sig fra det søde….
  Kh. Martina

 76. Tante Grøn 30. oktober 2012 at 18:49 #

  MUMS!! – jeg deltager gerne.
  Stort tillykke med fødselsdagen, håber projektet lykkedes for dig.

 77. HanneM 30. oktober 2012 at 19:00 #

  Tillykke med fødselsdage!
  Gid jeg også kunne slippe sukkeret…. Krydser fingre :)

 78. Julie 30. oktober 2012 at 19:10 #

  Åh, og ups! Den kunne jeg vidst ret godt bruge. Idag har jeg både spist jordbær kage, vaniljekranse, lakridser og chokolade! Jeg bilder mig selv ind at det er okay fordi jeg skriver eksamen, men måske er det en ret dårlig undskyldning hvis man gerne vil af med det der ekstra som sidder på sidebenene?

  Men det ville være ret fantastisk at vinde, også som en lille præmie oven på en hård ekamen ;-)

  Kæmpe tillykke med din fødselsdag! Jeg håber du har nydt den og bliver forkælet af dine kære :-)

  Kh

 79. Gerda 30. oktober 2012 at 19:14 #

  Hej Mette og stort tillykke med de 33 ;) fantastisk give away til sådan en græsenke som mig…. Kan helt sikkert være godt selskab til mig efter at børnene er faldet til ro ;)

 80. Rikke Hansen 30. oktober 2012 at 19:18 #

  Uh, det vil jeg da gerne vinde! :D har opgivet at slippe af med mit slikmonster, så denne give away er lige noget for mig!

 81. Lone Flak Andersen 30. oktober 2012 at 19:20 #

  Stort tillykke med fødselsdagen. Og samtidig tak for en superinspirerende blog som man bliver rigtig glad af at læse. Og hvor jeg dog kender det med slik, chokolade, kager og simpelthen alt der er sødt. Prøver jævnligt at trappe ned men bum, så er jeg på den igen. Så jeg vil vildt gerne vinde din flotte fødselsdags give away.

 82. Merete Agger 30. oktober 2012 at 19:23 #

  Tillykke med fødselsdagen:-)

  Jeg føler mig ramt! Er stoppet med at ryge for halvandet år siden – til gengæld er jeg nu sukkerafhængig! I need help;-). Håber jeg vinder…

 83. Marianne Jensen 30. oktober 2012 at 19:34 #

  Tillykke med fødselsdagen. Jeg er selv slik-junkie, så den der gevinst vil falde på et tørt sted, da jeg er på kur for at tabe ekstra kilo efter rygestop for snart 5 år siden.

 84. unikarina 30. oktober 2012 at 19:35 #

  Stort tillykke med fødselsdagen – og tillykke med at din mand er stoppet med at ryge.
  Jeg vil meget gerne vinde din slikmundegave – det vil være rigtig godt for mig og min søde tand.

 85. Pernille 30. oktober 2012 at 19:45 #

  Tillykke med fødselsdagen, håber den bliver rigtig god :o)
  Jeg har også hang til søde sager, så jeg vil gerne være med i konkurrencen om slip slikket.

 86. Annemette 30. oktober 2012 at 19:47 #

  Et stort tillykke med de 3×3 ;o)
  Altid en fornøjelse at læse på din blog…
  Kh “En glad slikmund”

 87. Dorthe 30. oktober 2012 at 20:04 #

  Til lykke med dagen. Det ser lækkert ud.

 88. connie olsen 30. oktober 2012 at 20:08 #

  Stort tillykke med dagen.
  Skønt at kæresten har droppet smøgerne, har han nogle gode tips jeg kan videregive til min mand:-)
  Umahro udgiver nogle gode bøger med superskønne opskrifter.
  Jeg ville være overlykkelig ved at vinde den.

 89. Helle 30. oktober 2012 at 20:08 #

  Tillykke med de 3x år.
  Den er helt sikkert skrevet til mig min rygrad som ellers er god smelter helt væk ved synet af søde sager den må jeg eje så jeg kan komme til at strre mit liv fuldt ud på dette punkt.
  god dag

 90. Nina Anker Have 30. oktober 2012 at 20:11 #

  Tillykke med fødselsdagen. :-) Jeg har ikke fulgt din blog så længe, men jeg er allerede blevet helt afhængig!
  Med venlig hilsen
  Nina Anker Have
  nina_anker@hotmail.com

 91. elisabeth 30. oktober 2012 at 20:23 #

  Tillykke med dagen :-) Super give away! Kunne i dén grad godt bruge sådan en pakke.

 92. Majbritt Kjellerup 30. oktober 2012 at 20:47 #

  MMMMmmmmMMm
  Ja tak jeg er os en slikmund…

  Tillykke med dagen

 93. Annette Westergaard 30. oktober 2012 at 20:58 #

  Tillykke med fødselsdagen :-) flot at du er solidarisk med kæresten.
  Jeg er en hund efter søde sager, og kunne godt bruge lidt hjælp til at få mine indtag gjort sundere.

 94. Lise Christensen 30. oktober 2012 at 21:08 #

  Tillykke med dagen ;D

  Jeg vil da rigtig gerne være med i kampen mod at kvitte slikket!!!

 95. Catrine 30. oktober 2012 at 21:17 #

  Hep Hey

 96. Louise 30. oktober 2012 at 21:17 #

  Tillykke med fødselsdagen, håber du har en skøn dag :-)

 97. Mette Svendsen 30. oktober 2012 at 21:22 #

  Tillykke tillykke, også med din seje kæreste :-) den bog lyder yderst brug bar, kunne være spændende at se om den ville ha nogen effekt på mit meterhøje sukkerindtag.

 98. Line - ebayguf 30. oktober 2012 at 21:36 #

  STORT tillykke med fødselsdagen! Jeg er også en kæmpe slikmund, så det er en konkurrence jeg har brug for at vinde ;)

 99. Karina Jensen 30. oktober 2012 at 21:59 #

  Jeg vil også gerne deltage i lodtrækningen. Tak for en fantastisk blog, som er skyld i at jeg er kommet med i en super hyggelig strikkeklub! Tillykke med fødselsdagen!

  KH Karina

 100. Mette 30. oktober 2012 at 22:20 #

  Uhm! :-) Mette

 101. Nadia 30. oktober 2012 at 22:28 #

  Kæmpe tillykke med dagen frk. Farmor:) Håber du er blevet fejret med manér.
  Runder selv det hjørne om en lille mdr, og kender alt til tyngdekraft-issues og stigende sukkertrang, specielt her i de mørke mdr.
  Er i skrivende stund en ca. 6 mdr. gammel eks-ryger, og (som følge deraf), nuværende lakrids-/chokoladejunkie.
  Overvejer engang imellem at skifte tilbage til smøgerne – så den bog lyder jo som redningsplanken der bare kalder på at blive læst;)

  Og god vind til både kæresten og dig!

 102. Kristina Hansen 30. oktober 2012 at 22:29 #

  Grattis på födelsedagen!:) Håber du har haft en skøn dag.. Jeg har tit besøgt din blog for at læse mange af dine inspirerende og kreative indslag, synes den hæklede kartoffel varmer var ret fin, og har selv lavet den, men jeg mangler lidt sødt, når jeg sidder og hækler i det svenske, så derfor denne kommentar:)

 103. Katrine v 30. oktober 2012 at 22:54 #

  In all in
  Tillykke

 104. Camilla / camomillas.blogspot.com 30. oktober 2012 at 23:17 #

  Tag mig – tag mig! Jeg har hørt om den bog og tænkte at den må jeg eje! Måske jeg bliver den heldige vinder – jeg x fingre :-)

 105. marianne 30. oktober 2012 at 23:20 #

  Stort tillykke med fødselsdagen, og pøj pøj med rygestop. Jeg røg selv den sidste smøg den 20. maj 2010.

 106. Sara Pernille 31. oktober 2012 at 00:56 #

  Hold nu helt op en masse kommentarer jeg sku igennem for at komme til bunden og skrive en selv :)

  Først og fremmest tillykke og håber du har haft en fantastisk dag!

  Der næste tak for en lækker blog med masser af inspiration :)

  Sidst men ikke mindst – Gud hvor ville jeg gerne vinde din godte-pakke :)
  Må nok indse at kiloene ikk rasler af, af sig selv men der derimod hurtigt sniger sig nogle på når man ska ha sit daglige fix! :-/

 107. Shila 31. oktober 2012 at 01:16 #

  Tillykke med fødselsdagen.

  Uhmmm. Lækker giveaway

 108. Josefine 31. oktober 2012 at 07:53 #

  Stort tillykke med fødselsdagen i går. Jeg følger glædeligt din blog, og vil hjertens gerne vinde denne lækre give-away :-)
  josefinespile@gmail.com

 109. Katharina Stendys 31. oktober 2012 at 09:30 #

  Stort tillykke med dagen! Og al respekt til din mand og dig! Sikke en gave, at give sig selv og sin elskede! Det sunde valg!

  Jeg ville elske at vinde denne her give away, og få bugt med de dårlige vaner, men stadig kunne få tilfredsstillet den søde tand! For ja der er et hav af sunde alternativer!

 110. Tine 31. oktober 2012 at 09:30 #

  Tillykke med dagen.

  Uh, den vil jeg gerne vinde uhmmm

 111. Sara Maria Brockelmann 31. oktober 2012 at 09:59 #

  dsf

 112. Miriam 31. oktober 2012 at 11:27 #

  Tusind tillykker med dagen.
  Et rigtig godt ønske fra kæresten. Jeg ønskede mig selv noget alternativt fra kæresten i år, nemlig ‘En Oplevelse’. Det er nu lidt federe med sådan gaver.

 113. Louise 31. oktober 2012 at 11:44 #

  Et stort tillykke med dagen, og hvilken skøn gave du fik fra manden din.
  Det er nu befriende at læse at andre også kører slik, chokolade mm ind som var det sidste chance – er selv sliknarkoman af værste skuffe;-) måske en tiltrængt pause fra alt det søde var på tide;-)
  fortsat god fødselsdag.

 114. Hanne 31. oktober 2012 at 13:35 #

  Tillykke med fødsesldagen. Held og lykke med den ikke-rygende mand. jeg håber det går godt. Er selv stoppet for nogle år siden og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Desværre er jeg blevet ret sliksulten, så jeg vil gerne deltage i konkurrencen.

 115. Mette Holm 31. oktober 2012 at 13:57 #

  Tillykke med de 33 år! Det er en dejlig alder :-)
  Tak for en altid inspirerende blog.
  Jeg kan godt følge dig i sukkerafhængigheden og kunne derfor have uendelig godt at af vinde den bog – håber det bliver mig!

 116. Susanne 31. oktober 2012 at 14:17 #

  Uh det er lige hvad jeg har brug for. Det ville være den perfekte start på mit nye liv!

 117. mathilde mortensen 31. oktober 2012 at 14:20 #

  Stort tillykke med fødselsdagen.
  Gid jeg havde den standhaftighed:-)
  Har ikke tal på hvor mange gange jeg har startet en dag, uge, måned eller et år med at sige til mig selv at nu må jeg ikke spise slik eller kager.
  Det holder bare ikke særlig lang tid af gangen, men måske jeg skulle overveje at kaste mig ud i at lave forskellige spændende former for sund slik.
  Det hjælper nok hvis der er sunde alternativer :-)

 118. Inge 31. oktober 2012 at 15:05 #

  Stort TILLYKKE med dagen. Og held og lykke med projektet!
  Jeg kunne også godt trænge til et los i min lavthængend r..!

 119. Pia Nørmark 31. oktober 2012 at 17:36 #

  Tillykke med fødselsdagen – jeg kunne også fejre min i går :)
  Efter en omgang barsel kunne jeg godt trænge til sukkerafvænning ;o)

 120. Sanne 31. oktober 2012 at 18:26 #

  Tillykke med fødselsdagen igår. Og held og lykke til jer begge med hhv ryge og slikstop.
  Har selv de store cravings som dig efter usunde sager…

 121. Lotte 31. oktober 2012 at 19:19 #

  Tillykke med fødselsdagen.

  Selvfølgelig vil jeg gerne være med i lodtrækningen, jeg er en kampe slikmund :-)

 122. Astrid 31. oktober 2012 at 19:50 #

  Tænk hvis man havde rygrad som dig, bare tanken om at sige højt at man skal kvitte slikket er skræmmende. Men det er uden tvivl vejen frem!

 123. Mia 31. oktober 2012 at 20:42 #

  Ja tillykke med fødselsdagen! Sikken en sød kæreste du har – og sikke gode i er! Hurraa for begge fortsæt og for fødselsdag :)

 124. Birgitte B 1. november 2012 at 08:50 #

  Forsinket tillykke – og fantastisk gave :-) håber jeg vinder.

 125. Elisabeth 1. november 2012 at 09:44 #

  Hej.
  Er lige faldet over din interessante blog
  Tillykke med fødselsdagen.
  Har hørt om bogen og er faktisk blevet inviteret til foredrag med forfatteren gennem mit arbejde, men med fire små børn, må man virkelig prioterere sine aftenarrangementer.
  Men kunne jeg nu vinde den her, så kunne jeg måske alligevel få givet slip på sukkeret.
  Mvh. Elisabeth

 126. Tulle Momsemor 1. november 2012 at 11:49 #

  Et stort! forsinket tillykke :)

 127. Lisa 1. november 2012 at 12:58 #

  Tillykke med fødselsdagen :-)

  Jeg prøver at slippe af med sukkertrangen, men det er bare SÅ svært!

 128. Camilla 1. november 2012 at 13:25 #

  Et forsinket tillykke med fødselsdagen herfra :)

  Jeg vil da også meget gerne deltage i denne – min første give-away :)

  Mvh Camilla

 129. Louise 1. november 2012 at 13:41 #

  Kæmpe Stort tillykke Herfra.

  Jeg må indrømme at som ny tilhænger af Farmorfabrikken, er det en helt ny verden der er åbnet. Jeg har allerede fundet 3 nye projekter via din side jeg skal i gang med, ændret min ønskelist til jul til Broderi Håndbogen m.m. og jeg er i gang med at starte min egen strikkeklub.
  Der er kun en ting at sige, Jeg Elsker Din Blog!!

 130. Dorte Zschau 1. november 2012 at 13:48 #

  Først et rigtig stort tillykke med fødselsdage og titlen som en af Danmarks mest inspirerende kvinder :) bladet er købt og gennemlæst!
  Nå men slikmund det kan jeg vist ikke løbe fra at jeg er, og planen om at stoppe går gennem mit hoved dagligt. Så måske med hjælp fra bogen at det kan blive en realitet…

 131. Sara sletten 1. november 2012 at 16:44 #

  Jeg.er.en.slikmund.

  Tillykke med fødselsdagen forleden

 132. Pernille (I 7. Himmel) 1. november 2012 at 17:58 #

  Tillykke med fødselsdagen! 33 ser flot ud! :D Lækker give-away! Man kan aldrig få for meget slik.. spiser flødeboller as we speak XD

 133. Christine 1. november 2012 at 18:20 #

  Jeg er gravid og jeg KÆMPER med min sukkertrang! Hvis min baby ikke skal komme ud i sukkerchok, kan det godt være jeg snart skal springe med på den lidt sundere vogn!

 134. Majbrit 1. november 2012 at 19:44 #

  Stor tillykke med de 33 håber du havde en god fødselsdag.
  Jeg har selv en stor slikmund, som kun er blevet større af at være gravid, så kunne rigtig godt bruge lidt hjælp til at reducere mit forbrug:-)

 135. Simone 1. november 2012 at 19:56 #

  Uhm! Lækre ting, som helt sikkert er nødvendigt i denne kolde tid.
  Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen :-)
  Jeg er helt sikkert med i denne lækre Give Away :-)

 136. Jette Gad 1. november 2012 at 20:37 #

  Tillykke med dagen – håber den har været fuld af forkælelse, hygge og godt selskab…. og mums for en lækker give-away…. hvis jeg skulle være den heldige vinder ville jeg forære bogen væk – jeg ejer den nemlig allerede… og guffet…. tjaaa – den tænker jeg lige over :)

 137. Heidi Toft Enderslev 1. november 2012 at 20:41 #

  Tillykke med fødselsdagen (lidt forsinket). Er desværre også selv slikafhængig men kæmper en hård kamp for at slippe sukkeret, så jeg kan have mere overskud til mine dejlige børn. Det er jo desværre mest dem det går ud over, når mor er irritabel pga. blodsukkerudsving. Håber derfor meget på at vinde din flotte give-away.

 138. Ellen Bisgaard 1. november 2012 at 20:47 #

  hvis den bog kan give min rygrad lidt opbakning skal den være velkommen!

 139. Helle 1. november 2012 at 20:55 #

  Jeg er med!

 140. Michelle Faith 1. november 2012 at 20:57 #

  Hip hip hurra og masser af <3 samt tillykke herfra! Mums hvor ser det lækkert ud og jeg ville rigtig gerne have den bog, ikke mindst for min datters skyld, så vi kunne lave noget ORDENTLIGT lækkert guf herhjemme, istedet for det man griber i farten, når der skal "hygges". Pengene er små, fordi jeg er enlig mor & kronisk syg, så bøger mv. kommer bagerst på "listen" økonomisk, men jeg har kigget på denne bog længe, derfor ville jeg blive lykkelig for denne "give away". Masser af glade tanker herfra.

 141. Maya 1. november 2012 at 21:53 #

  Nej, jeg tror at de har skrevet den bog til mig!

 142. Betina Juhl 1. november 2012 at 22:00 #

  Fra én slikmund til en anden: tillykke med fødselsdagen.
  Jeg tænkte på: Tager din mand en andens mand (læs: min!) i lære mht at give uh-la-laa gaver?? Ham af min kunne godt trænge til en opdatering i hvad kvinder vil ha’, ha ha ha.

 143. Christina Brehmer Jensen 1. november 2012 at 22:10 #

  Stort tillykke med fødselsdagen igår og sikke en dejlig give-away gave.

  Jeg er den oplagte kandidat. Jeg er 32 år og min vægt er lige sneget sig op over de 100 kg.
  Jeg tager dagligt 9 piller mod henholdsvis forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk, PCO mv. Jeg er en sukker junkie… Mit liv styres sf sukker… Og det går ud over min krop og min søn på knap 5 år. Jeg erkender at jeg har brug for hjælp nu! Jeg er styret af min søde trang… Og i skrivende stund spiser jeg en guldbar med orange knas. Kan ikke stilles tilfreds med et æble eller en kanel knækbrød… Trænger til en hjælpende hånd. Trænger til hjælp.
  Ville tage imod din give-away med kyshånd.
  Kærlig hilsen CHRISTINA.

 144. Lisbeth 1. november 2012 at 22:48 #

  Tillykke med fødselsdagen. Og lækker konkurrence. :)

 145. Ulla Reiche 2. november 2012 at 01:36 #

  Tillykke med dagen. Old nu op, hvis den bog virker på mig……. Så virker den på alle.

  Kh

  Ulla

 146. Anna Christina Degn 2. november 2012 at 14:09 #

  Hej Farmor og tillykke med dig:-)

  Jeg er tudefjæs idag og sidder og spiser søde tudekiks. Jeg har mistet min elsker og er lidt for tyk, derfor tror jeg at Slip slikket vil gavne min krop og bidrage til en ny lækker elsker:-) Knuzzz A

 147. Paprika freja Breum 2. november 2012 at 16:20 #

  stort forsinket tillykke med fødselsdagen
  og stort tillykke til din kærste at kvitte smøggerne, det er jo mange som får gavn af det….
  han kan jo komme til at smage hvor pragtfuldt slikken fra de opskrifter der er i slip slikken smager, har ikke bogen med har nogle af omaros andre bøger og de er bare så fantastiske så det ville glæde mig at kunne glæde min søn der er mælkeallergiker med noget slik som han kan tåle
  mange hilsner til dig og dine kære
  Paprika

 148. Malene 2. november 2012 at 17:27 #

  Selvom tidspunktet måske ikke er helt velvalgt med julen lige om hjørnet, er jeg klar på at give den et forsøg, tænk om man kunne få r…. lidt op igen….
  Iøvrigt en helt vildt hyggeligt blog, du har her, nyder at følge den.

 149. Katrine 2. november 2012 at 17:28 #

  Uh ha! Den ville være et tiltrængt spark bag i!

 150. Iben 2. november 2012 at 19:54 #

  Uha – den alder runder jeg også om knap 2 mdr ;-)… Jeg må hellere bekende, at den bog (også) er skrevet til mig, så jeg må hellere være med :-)…

 151. Lene Spliid 3. november 2012 at 08:09 #

  Mig mig mig… Og stort (og forsinket) tillykke med fødselsdagen! ;-)

 152. Lene Spliid 3. november 2012 at 08:10 #

  Lidt forsinket tillykke med fødselsdagen – håber den var fantastisk!

 153. Lene Skipper 3. november 2012 at 11:11 #

  skøn give away, til os med en sød tand….. måske skulle jeg ønske mig bogen i julegave :-)
  knus fra
  Lene

 154. Anni Andersen 3. november 2012 at 11:31 #

  Skøn give avay, vinder jeg den ikke, må jeg bare købe den, jeg er gift med en som desværre har fået type 2 diabetes og det er ikke nemt når vi begge 2 er meget slik mundet, så den bog er et must have. :-)

 155. Lise Soldbro 3. november 2012 at 11:52 #

  Forsinket tillykke med dagen farmor Mette!
  Og hvor er du dog sej at du prøver at ligge de søde sager på hylden – og så lige op til julemåneden! Rigtig meget held og lykke med projektet! Hvis jeg vinder starter jeg først efter jul – ellers er det dømt til at mislykkedes.
  Mange hilsner fra Lise med ryg som en regnorm

 156. Dorthe 3. november 2012 at 12:56 #

  Pu ha… Og så her op til jul.
  Skal være SÅ stærk og gøre mit aller bedste for at droppe sukkeret!

 157. Louise L 3. november 2012 at 15:48 #

  Tillykke med fødselsdagen. God ide med at skære ned på sukker, vil være betydeligt nemmere at køre ‘ikke så meget slik sukker er usundt’ stilenoveror mine børn, hvis jeg ikke selv smugspiser slik ;-) Håber jeg vinder, ellers må jeg ud og købe bogen selv.

 158. Christina 3. november 2012 at 16:08 #

  Lige til at skyde det nye år igang. Bedste hilsner og forsinket tillykke herfra.

 159. Jannie Lysgaard Poulsen 3. november 2012 at 21:30 #

  Hej Mette
  Tillykke med fødselsdagen.
  Hvis jeg vinder, skal bogen gives til min søde veninde, Chrstine. Hun må nemlig ikke spiser sukker, men er en rigtig slikmund. Det kunne være fedt at give bogen videre til hende!
  /Jannie
  P.S. Jeg er ret så vild med din blog

 160. Helle 3. november 2012 at 21:31 #

  Tillykke med fødselsdagen, gaven fra kæresten og den nye vane! Jeg tager hatten af for, at du også ser lidt ind af og ikke blot vil ændre på kærestens vaner. Det er vi sikkert mange der kunne lære noget af:). Hvor er det fantastisk at du i anledning af din egen fødselsdag, giver en lækker gave bort. Inspiration til alternative søde sager er altid velkomne, så håber gaven lander hos mig.

 161. Jeanne nielsen 4. november 2012 at 07:34 #

  Stort tillykke med dagen :) Håber din mand stadig holder sin gave til dig :)
  Jeg er desværre stor fan af slik og søde sager, hihihi.
  Tak for en god side, glæder mig til at bruge den.
  Hilsen Moster-gudmor

 162. Tina 4. november 2012 at 14:33 #

  Tillykke! En røgfri kæreste er toppen.

 163. Mai-Britt 4. november 2012 at 16:31 #

  Forsinket tillykke med de 33 år. Og mange tak for en helt igennem fantastisk blog.

  Skøn give away.

 164. Christina Hald 5. november 2012 at 09:13 #

  Har kigget på bogen flere gange, men min indre sukkerjunkie har indtil nu, forhindret mig i at købe bogen. Måske, hvis jeg vinder konkurrencen, får min indre sukkerjunkie kamp til stregen :)
  Og så skal du da også lige have et: Tillykke med de 33 år :)

 165. Line 5. november 2012 at 11:31 #

  Stort tillykke med fødselsdagen!!!!! :)
  Kh. Line

 166. Anne Hvid 5. november 2012 at 15:33 #

  Tillykke med dagen forleden ! :)
  Skøn give away, og fornemt at du selv udlover gaver på din egen fødselsdag,

 167. nadia 6. november 2012 at 16:28 #

  Orv, det er godt nok sjældent at jeg støder på nogen, der deler fødselsdag med mig! Tillykke med for efterhånden flere dage siden, håber det var en helt eminent dag!

 168. Mie vangshardt 7. november 2012 at 17:37 #

  Har lige kørt to kanelsngle i hovedet…og sidder nu med sort samvittighed, da jeg læser dit indlæg! Vi er vidst mange de gerne vil kunne styre den sukkertrang og i stedet forkæle os selv og vores nærmeste med sunde lækkerier! Og her kommer den fine bog jo så ind i billedet!

 169. Line 8. november 2012 at 09:24 #

  Mums og tillykke!!!

 170. Sarah Berdakewitsch 8. november 2012 at 14:23 #

  Det må være den bedste give away ever!!!
  Den må jeg deltage i ;-)

 171. Karen Sillemann 8. november 2012 at 22:34 #

  Nå, nogen skal jo vinde, men der r godt nok mange om buddet her! Jeg vil også gerne sætte tænderne i de gode sager og læse bogen og gøre noget ved det! Og tillykke med fødselsdagen!

 172. sonja 8. november 2012 at 22:57 #

  Gratulerer med dagen som har vært.Trur ikke jeg skal melde meg på give awayen din. :) Elsker godterier å er diabetiker. :) Men bloggen din har jeg lagt under favoritter.Du har så mye fint å inspirerende her.Prøvde meg på de sutskoene dine.Bare det at mine blei hmmmmm hva skal jeg si???Ubeskrivelig ille.Har lagt ut mitt resultat i bloggen min.

 173. ulla 9. november 2012 at 17:58 #

  hej Farmor.
  Tilykke tillykke :) Åh den bog er lige noget for mig og min familie, vi spser alt for mange usunde søde sager –
  .Det ville være skønt at få vendt bøtten til det sundere valg. Jeg krydser og håber det bliver mig der er den heldige.

 174. Anette 9. november 2012 at 19:09 #

  Hjerteligt tillykke med både fødselsdag, rygestop og slikstop:-) Jeg krydser fingre fra nu af og til på onsdag i håb om at vinde den fine gave!
  smil og små hop på stedet fra Anette

 175. Susan 9. november 2012 at 21:04 #

  Hvor hyggelig en gave – den vil jeg gerne vinde.

  Nyder din blog, fortsæt den gode indsats.

 176. Mette Fredin Jørgensen 9. november 2012 at 22:13 #

  Mums hvor lækkert. Hvem ville ikke gerne smage på disse lækkerier :)

 177. Lene Frederiksen 10. november 2012 at 10:55 #

  Wow. Det var dog helt fantastisk, – win-win for jer begge! Bogen ser suuuper ud!
  Kh Lene

 178. Helle 11. november 2012 at 00:00 #

  Slik-afvænning? Kan man det?

  Overbevis mig!! Vil i hvert fald rigtigt gerne vinde den give away!! :-D

 179. Pia 11. november 2012 at 21:09 #

  Forsinket tillykke med fødselsdagen :-)

  Sikke en skøn give-away.
  Jeg synes, det er pragtfuld og sikkert utilsigtet ironi, at du forærer slikket væk sammen med en dejlig te til at skylle ned med og bogen om hvordan man kvitter slikket :-)

  I øvrigt også ros til din blog :-)

 180. Emilie W 13. november 2012 at 20:01 #

  Sikke nogle lækre præmier og sikke en fin blog du har!
  Og ikke mindst tillykke med fødselsdagen :-)

 181. Pia Eriksen 14. november 2012 at 08:27 #

  Mon jeg lige kan nå at være med………………

 182. Charlotte Guldberg Klokker 14. november 2012 at 09:43 #

  Ihh jeg er en slikmund!! Er egentlig ved at ‘afvænne’ mig, men er nok bare nået dertil, at det må være “lidt men godt” princippet jeg må leve efter :-) Og de sager der er da i den grad godt! Efter mit nye princip kan det bringe glæde i rigtig lang tid:-)
  Kh Charlotte (cguldberg@hotmail.com)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates