Stofresternes ‘One Eyed Joe’

Zap! Så kom mørket! Jeg skal da ellers lige love for, at vintertiden hurtigt satte sit præg på dagsordenen. Hmm. Ved nærmere omtanke så har den jo ikke bare sat sit præg på dagen – den har decideret fået dagen til at forsvinde. Det føles i hvert fald som om, at det er nat hele tiden? Og det giver mig en hel del udfordringer i forhold til at tage fine, lyse billeder af de ting jeg laver, når det er buldermørkt udenfor. Men jeg er jo ikke mindre kreativ af den grund. Tværtimod.

Senest er der kommet endnu et sy-eksperiment ud af fabrikken. Denne babyrangle er blevet til med lidt silkebånd og stofrester. Den er egentlig blevet ret fin, synes jeg. Men jeg er stadig lidt i tvivl om, hvorvidt den lille fyr skal have store, runde filt-øjne eller syvsover-øjne broderet med et par sting? Måske skal han bare være enøjet og kun have én af delene? Hmm… det må jeg sove på i nat. Men indtilvidere er han kort og godt stofresternes One Eyed Joe!

Læs også om:

10 Responses to Stofresternes ‘One Eyed Joe’

 1. Lene Spliid 1. november 2012 at 21:59 #

  Syvsover-øje! Fin er den… Kunne også være en god sove-ven… Passer lige i en babyhånd!

  • Mette 2. november 2012 at 08:45 #

   En sove-ven, årh – det er faktisk lidt sødt :-)

 2. Mathilde 2. november 2012 at 08:34 #

  Et stort filtøje på den ene side og et syvsoverøje på den anden side. Så passer den både til trætte og friske børn. Den er sød.

  • Mette 2. november 2012 at 09:31 #

   Ha ha… ja, det da egentlig ret smart. Så kan man bruge den side, man har brug for :-)

 3. Tine 2. november 2012 at 09:00 #

  Hvor er den fin. Måske er det den, jeg skal kaste mig over som næste barselsprojekt.

  Iøvrigt enig med Mathilde, et af hver øje

  • Mette 3. november 2012 at 08:28 #

   Tak :-) Jeg fornemmer et ‘enigt læserpanel’, hi hi… Ét af hvert!

 4. Andrea Lykke 2. november 2012 at 15:31 #

  Ej hvor er den dog sød, er der noget i der rasler (og evt hvordan/hvad?) sådan en tror jeg også jeg skal ha lavet til den lille nevø der kommer om en uge :-)

  • Mette 3. november 2012 at 08:16 #

   Jeg har lagt en lille bjælde ind i :-) Stort tillykke med den lille nevø, jeg håber at storken snart kommer ;-)

 5. Tulle Momsemor 2. november 2012 at 18:02 #

  Han er nuttet :)
  Helt sikkert et af hvert!

  • Mette 3. november 2012 at 08:15 #

   Det lyder som alle er enige – ét af hvert. Så det bliver det. Åh, hvor er det skønt at kunne spørge alle jer til råds :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates