DIY: Skal julens portræt broderes?

Min veninde Line (der i øvrigt blogger om de lækreste stenalder-opskrifter) faldt forleden over denne fantastiske side, hvor du kan uploade dit eget fotografi og få det ‘omregnet’ til et broderi. Og ikke nok med at den laver dit foto om et broderimønster, den beregner sørme også hvilke farvenumre, du skal bruge – alt efter hvilken type broderitråd du har valgt. Det er jo på én gang genialt og hylende morsomt. Jeg ville ønske, jeg havde kendt til linket noget før. For så havde jeg da broderet et portræt af mig selv, som jeg ville gi’ til min kæreste i julegave. Han ville sikkert blive helt vildt glad (host host…). Du kan finde den smarte broderi-lommeregner lige her.

Det originale foto er taget af Asger Simonsen (www.asgersimonsen.dk)

Læs også om:

13 Responses to DIY: Skal julens portræt broderes?

 1. Sofie 10. november 2012 at 23:33 #

  Det er virkelig fedt på den ret kitchede måde. Jeg har faktisk ledt efter en lignende side for noget tid siden, men jeg ledte forgæves. Nu skal jeg snart gøre alvor af min ide om at strikke en trafikpude anno 2012 (nok nærmere anno 2013) til min kæreste nye bil (det bliver han bare SÅ glad for, host)

  Det er forresten en dejlig inspirerende blog. Jeg har luret med i noget tid efterhånden :)

  • Mette 11. november 2012 at 17:50 #

   Tusind tak, Sofie – og jeg er da helt med på den dér ide med en bil-pude. He he… Den må jeg vist hellere selv skrive på listen over projekter!

 2. Sanne 11. november 2012 at 07:41 #

  Vild sjovt :-) tror også en kærste vil ææææælske at have det stående. Griner:-)

  • Mette 11. november 2012 at 17:49 #

   Ja, ik – enhver mands drøm ;-)

 3. Tulle Momsemor 11. november 2012 at 08:46 #

  Ha ha.. jeg kunne give kæresten min en broderet pude med billede af vores hamster ;)
  Tak for link!

  • Mette 11. november 2012 at 17:48 #

   Genialt, det må han da ha’! ;-)

 4. Astrid 11. november 2012 at 12:23 #

  Hahahahaha! Hvor er det komisk!

  • Mette 11. november 2012 at 17:48 #

   Så nu ved Rasmus godt hvad han kan vente sig i julegave :-)

 5. Maria 16. november 2012 at 20:48 #

  Hvor er det sjovt! Min mor har to broderedes portrætter hængende af mine søstre. Hun lavede dem nok for 30 år siden – så de er jo nærmest retro nu! (Har ellers altid syntes de var rimeligt kiksede :-))

  • Mette 18. november 2012 at 19:31 #

   Ej, hvor FANTASTISK! Retro på den fede måde :-)

 6. Pernille | illustrafil 24. november 2012 at 21:39 #

  Aaaaarj, denne her er da for genial! Hvor finder du dem dog henne? Har straks fået lavet en af mine tegninger om til korsstings-mønster, og så skal jeg da ellers lige love for, at det bare er at gå i gang :-) Fed idé!

  • Mette 24. november 2012 at 22:00 #

   Årh, genial ide! Jeg elsker dine fine, fine illustrationer, så jeg er ikke i tvivl om, at du får lavet noget super fedt!! Råb lige højt, når du har gang i projektet, ik? Vil mægtig gerne se resultatet :-)

 7. Bente 7. maj 2016 at 15:42 #

  Nej hvor sjovt. Da jeg var helt ung var det moderne med slips til piger. Jeg syede et slips, riede broderistof på i en firkant – broderede John Lennon – trak trådene fra broderistoffet ud, og vupti!! Dengang måtte jeg tage et foto og selv tegne små tern på hele fotoet. Bente

Skriv et svar



WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates