Vinderen af Slik Away…

… jeg mener Give Away, hø hø ;-) Men pointen er vel egentlig det samme, da gevinsten jo netop er bogen ”Slip slikket”. Og hold nu fast, hvor er I mange, der gerne vil skrotte vingummibamserne, lakridsstængerne og de fyldte chokolader! Men desværre kan jeg kun finde én vinder.

Som altid er min udtrækning af vinderen lettere alternativ.  Jeg har tænkt og tænkt på, hvad jeg skulle finde på denne gang og kom til sidst frem til, at jeg ville tælle, hvor mange dage, der er til juleaften? For det er vel egentlig den næste tid her hen over julen, der bliver virkelig hardcore for os, der forsøger at indføre en nul-sukker-politik i hjemmet. Så – da der er 40 dage til jul har Rikke vundet denne give away. Hurraaaaa… og stort tillykke! Der er en mail på vej til dig, så jeg kan få fingrene i din postadresse.

Læs også om:

4 Responses to Vinderen af Slik Away…

 1. Rikke/Camp Chaos 14. november 2012 at 20:36 #

  YAI! Jeg glæder mig helt vildt til at modtage den. Og hvis det kan komme til at virke for mig, så vil alle kunne få god gavn af den ;-)

  • Mette 15. november 2012 at 08:39 #

   Tillykke, Rikke – pakken flyver af sted i dag. Glæder mig til at høre, om bogen kan hjælpe dig lidt på vej. Den har i hvert fald hjulpet mig. Jeg har ikke spist slik siden min fødselsdag den 30. oktober :-)

 2. Tulle Momsemor 15. november 2012 at 07:37 #

  Stort tillykke til Rikke – puha, så kan vi andre forsat spise slik ;)

  • Mette 15. november 2012 at 08:38 #

   Hi hi… :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates