Alle gode gange tre(vling)

Jeg har lige skulle samle mig lidt mod – men jeg vidste jo godt, at det perlestrikkede halsrør måtte lade livet. Derfor har jeg nu for tredje gang trevlet projektet op. Det var for langt i forhold til at sidde til ved halsen og for kort til at sno to gange rundt. Og jeg ved, at jeg aldrig ville komme til at bruge det, hvis det ikke blev helt som jeg ville ha’ det. Men øj, hvor gør det altså altid lidt ondt i maven, når man ser maske efter maske forsvinde ud i den blå luft…

Hvis du savner en opskrift på et perlestrikket halsrør, som skal sidde til ved halsen, så kan jeg på det varmeste anbefale dig at tjekke bloggen Knit & Bake lige her. Det er ret så fint :-)

Læs også om:

6 Responses to Alle gode gange tre(vling)

 1. Karen 18. november 2012 at 20:49 #

  Åh, det gør så ondt at trævle op, men jeg kender alt for godt til det med ikke at være helt tilfreds, og ja så kommer tøjet bare ikke i brug. Op på hesten igen, eller måske rettere op på pinden igen;-)
  God strikkelyst
  Karen

  • Mette 19. november 2012 at 16:06 #

   Hi hi… ja, op på pindende igen ;-) Kh, Mette

 2. Tulle Momsemor 19. november 2012 at 11:33 #

  Jeg har en mor, der elsker at trevle op, du siger bare til hvis du vil låne hende ;)
  Du bliver super glad når du når det resultat du ønsker og har nok også lært noget undervejs :)

  • Mette 19. november 2012 at 16:08 #

   Ha ha… hende ville jeg nærmest være bange for? ;-) Men ja, du har helt ret. Når det sidder lige i skabet, så vil det være det hele værd!

 3. Marianne 24. november 2012 at 21:55 #

  Jeg startede på et trøje til mit barnebarn dengang 7 år nu 9 1/2, med dødningehoveder på.i Mek ak og ve den skulle strikkes frem og tilbage, gik fuldstændig ned på det, har prøvet mange gange at pille op strikke forfra.
  Mønster vil jeg kun strikke på rundpind, for jeg kan ikke læse på hovedet hi hi
  Jeg er ikke meget for at opgi et strikkearbejde, men det ligger og stirrer på i min strikketaske (har af den grund ikke brugt den skønne strikketaske) . Så tænker på at pille det op for at strikke noget helt andet til mit nye barnebarn nu 8 mdr.

  • Mette 26. november 2012 at 16:41 #

   Hej Marianne

   Åh, jeg kan så godt genkende det du skriver. Jeg har et tæppe liggende på 4. år… :-/
   Stort tillykke med den nye familieforøgelse. Ting til de små børn går jo også en hel del hurtigere, så det er lettere at komme igennem projektet ;-)

   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates