Tilbage på fabrikken

Støn! Pust! Kom nu – hold hovedet ned og benene op! Eller er det omvendt? Åh altså, jeg føler i hvert fald, at jeg har været en hel del rundforvirret gennem hele november. Jeg har haft bunker af arbejde, da november er bogbranchens ubestridte travleste måned. Måske har I set skyggen af mig på BogForum? For jeg ved desværre godt, at I ikke har set meget til mig her på fabrikken… Jeg håber dog, at I stadig er herinde og læser med? Og at I har lyst og er klar til at tage hul på Farmorfabrikkens Strikkeklub sammen med mig her i december? For jeg glæder mig som et lille barn til juleaften!

Ps. Der er nogle som har efterspurgt mulige ‘rester’ fra weekendens julemarked. Jeg uploader dem i løbet af ugen :-)

 

Læs også om:

16 Responses to Tilbage på fabrikken

 1. Linda 26. november 2012 at 09:16 #

  Jeg glæder mig rigtig meget til strikkeklubben! Kan være der kan nå at komme lidt bløde pakker under træet. Hvornår får man info omkring indkøb af garn? :-)

  • Mette 26. november 2012 at 16:33 #

   Jeg sender snarest en mail til alle, der har tilmeldt sig. Men jeg kan afsløre, at det første projekt, babyhættetrøjen, bliver strikket med Gepard Garns spritnye garn CottonWool DK på jumperpinde 4 :-) Ca. 3-5 nøgler.

   Kh, Mette

   • Christel 27. november 2012 at 20:57 #

    Har du et link til hvor det er godt at handle garnet? Så man kan få det hjem og være klar til at kunne gå igang :-)

    • Mette 28. november 2012 at 16:41 #

     Hej Christel

     CottonWool DK er fra Gepard Garn og snart at finde i Uldstedets webshop (www.uldstedet.dk). Garnet er spritnyt, men det er på vej. Jeg venter med at gå igang til man kan få fingrene i det :-) Ellers kan det også købes hos garnbutikker, der forhandler Gepard Garn

 2. Pernille 26. november 2012 at 09:34 #

  Jeg hænger ihvertfald på :-) og glæder mig til strikkeklubben starter!

  • Mette 26. november 2012 at 16:30 #

   Årh, hvor er det godt at høre, Pernille :-)

 3. Marianne 26. november 2012 at 21:02 #

  Vi (eller jeg…:-)) er SÅ klar. Og velkommen tilbage på fabrikken:-)

  • Mette 27. november 2012 at 09:30 #

   Juhu, skønt at høre, Marianne :-)

 4. Berit Kristensen 26. november 2012 at 21:59 #

  UUHHH.. overvejer at melde mig til din strikkeklub.. ved bare ikke helt om jeg er dygtig nok..

  • Mette 27. november 2012 at 09:29 #

   Alle er velkomne, Berit :-) Du kan jo altid se projekterne lidt an, men hvis du kan strikke ret og vrang og har mod på det, så tænker jeg, at du snildt kan være med. Projekterne variere også i sværhedsgrad fra gang til gang

 5. Helle 27. november 2012 at 16:50 #

  Jeg læser fortsat med interesse dine indlæg og glæder mig til at se hvad strikkeklubben byder på:-) Jeg kender alt for godt det der med at have travlt, for mit vedkomne var det oktober måned der helt tog pusten fra mig og jeg nyder igen at være godt igang med kreative projekter.

  • Mette 28. november 2012 at 09:24 #

   Og hvor kan man dog savne at nørkle, når man har rigtig travlt, ik? For det er jo egentlig dér, man har allermest brug for det til en afslappende pause :-)

 6. Louise 28. november 2012 at 10:32 #

  Jeg glæder mig så meget til at komme i gang ;-)

  • Mette 28. november 2012 at 16:40 #

   Juhu, også mig :-)

 7. Tulle Momsemor 29. november 2012 at 16:43 #

  Lidt dejligt alligevel, at have så travlt, ikke? Når det altså er en begrænset periode ;)

  • Mette 30. november 2012 at 12:31 #

   Både og – for jeg har savnet at være her på Fabrikken :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates