Mine hæklerier de næste 24 dage

Juhu, så blev det 1. december. Radioen er fyldt med hyggelig julemusik, tagene er hvide af nattens sne og min the dufter af kanel og appelsiner. Nu mangler jeg blot at række ud efter hækletøjet og gå igang med Karen Klarbæks skønne jule-e-bog, hvor man kan hækle 24 fine forskellige juleprojekter. Se bare her:

Bogen hedder meget apropos “24 ting – en julekalender” og kan købes lige her. Rigtig, rigtig glædelig december. Lad os drikke en masse glögg, hygge om hinanden og nyde den søde juletid!

Læs også om:

12 Responses to Mine hæklerier de næste 24 dage

 1. Linette 1. december 2012 at 10:51 #

  God fornøjelse med julehyggehæklerierne og glædelig 1. December

  • Mette 1. december 2012 at 10:59 #

   Tak, og i lige måde :-)

 2. Lise 1. december 2012 at 11:25 #

  Ih de er fine. Det skal prøves.Tak for en fin blog med mange gode idéer og opskrifter.

  Glædelig 1 december.

  • Mette 1. december 2012 at 11:44 #

   Tak, og i lige måde Lise :-)

 3. Sandra Jill Christensen 1. december 2012 at 14:27 #

  Puha, hvis ikke jeg havde stress med ny lejlighed, arbejde og uddannelse, så ville jeg hækle det hele! Rigtig god fornøjelse – SÅ fine ting!

  • Mette 2. december 2012 at 10:43 #

   Hov hov – a’ hvaffor en fisk, Sandra? Flytter du? Og hvad skal du igang med at læse? Øj, det lyder spændende med alle de nye planer. Knus til dig!

 4. Anne-Mette 1. december 2012 at 14:53 #

  Ja!! Let’s do just that :-) :-) jeg vil også lave julete, sætte musik på og pynte op. Den 1. december har sneget sig op på mig – nærmest ubemærket, men jeg gider ikke stresse. Vil hygge og nyde – det vi ikke når i år – det når vi næste år. Måske ;-) Og som stadig relativ ny blogger vil jeg desuden glæde mig til at lave juleindlæg…

  • Mette 2. december 2012 at 10:40 #

   Genialt – jeg hopper straks på fuldstændig samme plan som dig. Hvad jeg ikke når i år, det kommer vel på et andet tidspunkt :-) Go’ ide, tak for det, og rigtig glædelig 1. advent

 5. Tulle Momsemor 2. december 2012 at 07:31 #

  Dejlig julestemning du skaber her, tak for det!
  Så huskede jeg også lige på at den e-bog røg i kurven for et stykke tid siden – nu har jeg lagt den på mit skrivebord og måske, får vi hæklet lidt sammen ;)
  Glædelig 1. søndag i advent!

  • Mette 2. december 2012 at 10:36 #

   Jaaa, hvor hyggeligt :-) Også glædelig advent til dig!

 6. Ingrid 2. december 2012 at 13:00 #

  Sikke en masse fine juleting, Mette. SÅ hyggeligt. Jeg sidder så her og er megatræt efter endelig at have født lillesøster, Olivia, den 29. november lige inden midnat. Så efter at have strikket på livet løs de sidste mange måneder til både hende og storesøster, så har jeg ikke haft fingrene i garnet i nogle dage. Har abstinenser, men er samtidig alt for træt lige nu:-) Med en datter på snart to et halvt, havde jeg altså nået at glemme, hvor lidt man egentlig sover om natten med sådan en helt lille en. Nå, men ved jo også godt, at der bliver tid igen om forhåbentlig ikke så længe. Indtil da nyder jeg duften af nyfødt superblød baby i dejlig hjemmestrik:-) God 1. advent til dig og dine. Kh. Ingrid

  • Mette 3. december 2012 at 18:49 #

   Stort tillykke, Ingrid. Sikke en skøn tidlig julegave at få :-) Det lyder alt for hyggeligt, og sikke en heldig lille baby, som bliver svøbt i hjemmestrik. Knus til dig og hele familien

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates