Julekort anno 2011 og 2012

Lav selv julekort med perler og broderi

Sidste år lavede jeg kun ét julekort med et stykke kopipapir og en rød tusch, som jeg sendte til alle mine kære via en sms. Sidste år sad kæresten og jeg nemlig ved en pool på toppen af et hotel i et 30 graders varmt Bangkok. Jeg fik Gin & Tonics til frokost (hvilket man vist godt kan se på billedet?), vi spiste sushi juleaften og i stedet for at tage i kirke og danse om juletræ, tog vi ind på Bangkoks største stadion og så Thai Boxing. Det er en jul jeg aldrig glemmer.

Men det føles nu godt at være hjemme i år – selv om jeg har travlt med producere laaaangt flere end ét julekort. Jeg har dog besluttet mig for, at jeg når dem, jeg når. Resten må jeg købe. For i sidste ende er det vel hovedsagligt tanken, der tæller, ik? (åh, sig at det passer – for lige nu stresser jeg lidt...)

Læs også om:

10 Responses to Julekort anno 2011 og 2012

 1. Helle 9. december 2012 at 12:03 #

  De er ret fine, de julekort du har lavet med perler! :D

  Men at sidde og sy tekst.. Der tror jeg, at jeg ville stige af.. ;)
  Så er min tålmodighed opbrugt..

  • Mette 9. december 2012 at 12:33 #

   Tak :-) Heldigvis går det hurtigere med teksten end man lige tror. Ellers tror jeg også, at jeg var steget af det tog for længe siden ;-)

 2. Linda 9. december 2012 at 14:37 #

  Det er helt klart tanken der tæller! He he, ro på – ingen julestres over det :-)

  • Mette 9. december 2012 at 15:19 #

   Tak, det er godt at få det bekræftet, når man får kørt sig selv helt op i en spids :-) Håber din home-alone-dag var et strikke-hit?

 3. Inge Lise Rønnow 9. december 2012 at 19:05 #

  Jeg vil gerne være med i strikkeklubben

 4. Marianne 10. december 2012 at 19:03 #

  Hvis du bare får sendt et enkelt kort afsted, er der kæmpe street-cred herfra! Og at de er så fine, er total sejt. Selvom jeg beslutter mig for at sende kort hver år, lykkes det faktisk aldrig…:-)

  • Mette 11. december 2012 at 11:05 #

   Ha ha… det vil jeg holde fast i, tak Marianne. Just one to go – så er jeg i mål ;-) Kh, Mette

 5. Tulle Momsemor 11. december 2012 at 16:40 #

  Åhh.. 30 grader :)

  Det ER tanken der tæller. Jeg har bestilt mine julekort hos en dejlig blogger, der laver de fineste kort – så skal de “bare” skrives :)

  • Mette 11. december 2012 at 16:57 #

   Årh, det er smart :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates