Hvis du skal hækle én ting, som din mand vil elske…

Uafhængigt af hinanden har to af mine venner, Anders og Theis, sendt mig et link til denne Etsy-shop, hvor du kan købe denne hæklede ridderhjelm. Jeg tænkte, at det var tilfældigt, at de begge spurgte, om jeg ikke kunne hækle én til dem? Men næh nej, der er vist rigtig mange mænd, der går rundt og har svært ved at slippe drengedrømmen om at blive en vaskeægte ridder (hvorvidt man lige bliver det med en hæklet hjelm er dog et godt spørgsmål?!). For ejeren af Etsy-shoppen ligger vandret af bestillinger. Der er over 5 måneders ventetid!

Ergo – hvis du vil overraske manden din med én ting, som du selv har kreeret, så har jeg har lidt på fornemmelsen, at han ville blive glad for en hæklet ridderhjelm. Måske han ligefrem får ridderlige manérer og behandler dig som en prinsesse? ;-)

Jeg ville ønske, jeg havde set den noget før. For så tror jeg, at jeg havde købt en til min kæreste, som han kan have på ved nytårsbordet i aften. He he… Og meget apropos nytår, så ønsker jeg jer alle det aller bedste af slagsen! Jeg håber, at I kommer flyvende ind i et 2013, der vil blive fyldt med lykke, glæder og kærlighed.

RIGTIG GODT NYTÅR!

Læs også om:

16 Responses to Hvis du skal hækle én ting, som din mand vil elske…

 1. Anita 31. december 2012 at 13:31 #

  Rigtig godt nytår til dig!

  Tak for en rigtig inspirerende blog ikke mindst! Det er superfedt at “kigge forbi” hver gang!

  • Mette 31. december 2012 at 14:21 #

   Tusind tak, Anita :-) Det varmer helt vildt! Og rigtig godt nytår til dig. Kh, M

 2. Jannie 31. december 2012 at 13:46 #

  Rigtig godt nytår til dig! Tusind tak for en fantastisk blog. Viste hatten til min mand og han sagde straks “ja tak” :-D

  • Mette 31. december 2012 at 14:22 #

   Tusind tak, Jannie – og hi hi… så har vi endnu en hæklet ridderhjelm-fan :-) Kh, M

 3. Emilie 31. december 2012 at 14:05 #

  Ja, jeg har godt set de flotte ridderhjelme.
  Faktisk findes der efterhånden mange sjove og flotte hæklede ting målrettet mænd, har jeg observeret rundt om på internettet. :-)

  Rigtig glædeligt nytår!

  • Mette 31. december 2012 at 14:24 #

   Vi må vist hækle mere til de der mænd ;-) Kh, M

 4. Vibeke 1. januar 2013 at 22:30 #

  Jeg har netop fundet din side, og det ser ud som om der er mange spændende ting, jeg skal have kigget nærmere på. Min mand har fundet hjelmen og er dybt forelsket, men det er ikke lykkedes mig, at finde en opskrift på den? Jeg er ret ny inden for denne verden, så jeg håber du kan hjælpe.

 5. Tulle Momsemor 2. januar 2013 at 08:07 #

  Haha, den er go’, tror dog ikke jeg kunne få mine mænd til at bære den :)
  -også et godt nytår til dig og dine!

  • Mette 3. januar 2013 at 08:38 #

   Jeg er også lidt i tvivl om, hvorvidt min kæreste ville tage den til sige…
   – og tak, i lige måde!

 6. Stephanie Rafn 5. januar 2013 at 11:35 #

  HAHA… Jeg har netop fået en forespørgsel på den hjelm og jeg var ved at dø, da jeg så den.. Jeg er ikke den store fan… Ikke desto mindre, så har jeg fået opskriften tilsendt som pdf, så den er altså at finde ;-)

  Her er et link til siden http://cheezburger.com/6842660864

  • Mette 5. januar 2013 at 16:40 #

   Genialt, tak Stephanie ;-)

 7. Emma 25. november 2013 at 13:21 #

  Hej Hvor siger i man kan finde opskriften henne?
  Vil helt vildt gerne have opskriften!!

  Mvh Emma

  • Mette 15. december 2013 at 08:24 #

   Hej Emma

   Undskyld mit sene svar – har været på en lang ferie og er først rigtig kommet ’tilbage’ nu :) Kvinden, som har hæklet hjelmen, sælger kun færdighæklede hjelme – desværre ikke opskriften :-(

   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates