Nyt år. Nyt design.

Kære 2013.

Så er du ankommet. Og hvor har jeg dog glædet mig. For jeg har på fornemmelsen, at du bringer en masse skønne ting med dig. Din bror, 2011, lærte mig en masse om blogging og hjalp mig med at flytte Farmorfabrikken ind i nye lokaler i Blogland.

Din søster, 2012, lærte mig en masse om, at alt hvad du sender ud i verden, får du tifold igen. Farmorfabrikken har oplevet så mange gode ting i året der gik, så jeg kan ikke andet end tro, at hun havde ret.

Og nu kommer du. Jeg er så spændt på at møde dig, suge til mig og blive klogere af alle de ting, du vil lære mig. Jeg vil derfor åbne ballet ved invitere dig inden for i helt nye lokaler. Det er nemlig lidt som om at nye udfordringer kræver nye omgivelser. Jeg vil straks tage arbejdshandskerne på – og så ses vi lige om lidt…

Kh, Mette

(Grundet flytning til nye lokaler vil der desværre være lidt rod her på fabrikken de næste par dage. Min kæreste grandsvigerinde, Nina – aka Wild & Woolly – er så sød at hjælpe mig med at bære alle kasserne og vise, hvordan Woo’s populære blogtema ‘Canvas’ fungerer. Men imens vi eksperimenterer lidt med, hvor og især hvordan alting skal stå, så kommer her nok til at rode lidt…

Jeg håber, at I har lyst til at vende tilbage, når jeg er klar til at slå dørerne op og byde jer inden for i de nye lokaler. Jeg vil holde en indflytterfest og fejre begivenheden med en lækker give-away, som jeg har forberedt i forbindelse med at Farmorfabrikken rundede 1.000 ‘likes’ på Facebook (TUSIND TAK!!). Jeg glæder mig til at se jer :-)

Læs også om:

20 Responses to Nyt år. Nyt design.

 1. Anne-Mette 2. januar 2013 at 11:16 #

  Spændende spændende Mette!! Glæder mig til indflytterfest og alt :-) (Godt nytår….)

  • Mette 3. januar 2013 at 08:37 #

   Tusind tak, Anne-Mette – og i lige måde! :)

 2. Emilie 2. januar 2013 at 11:33 #

  Avra, det lyder spændende!
  Nye omgivelser og en make-over er altid spændende.
  Jeg glæder mig til at følge med i forvandlingen.
  Rigtig god flytte-lyst. :-)

  • Mette 3. januar 2013 at 08:36 #

   Tusind tak, Emilie – jeg er virkelig også spændt :)

 3. anne andersen 2. januar 2013 at 12:50 #

  Det lyder rigtig spændende, glæder mig til det nye.
  Hilsen Anne

  • Mette 3. januar 2013 at 08:36 #

   Tak – også mig. Er lidt spændt :)

 4. Ingrid T. Kristensen 2. januar 2013 at 20:15 #

  Hejsa

  Har du en hækle opskrift på små skåle – bund 11 cm, højde 8 cm med bukkekant 2-3 cm. Jeg har købt en hækleopskrift hos en drops forhandler (hun tog en kopi fra et billede) men den er på norsk så jeg forstår den ikke helt.

  Tak Ingrid

  • Mette 3. januar 2013 at 08:36 #

   Hej Ingrid. Uh, sådanne nogle er jeg desværre ikke faldet over :( Kh, M

 5. Marina / cand.mor 2. januar 2013 at 20:18 #

  Spændende! Synes jo allerede at din blog layoutmæssigt fungerer rigtig godt…

  • Mette 3. januar 2013 at 08:35 #

   Tusind tak :-) Templaten her er desværre bare lidt begrænset, og der er så mange ting, jeg gerne vil lave. Så jeg er edderspændt på at flytte – krydser fingre for at det bliver rigtig godt :)

 6. Annemette 3. januar 2013 at 15:53 #

  Godt nytår…
  Glæder mig til at følge dig i det nye år og i de nye lokaler :-)

  • Mette 3. januar 2013 at 16:43 #

   I lige måde, Annemette :-)

 7. anne andersen 4. januar 2013 at 13:21 #

  Hej Mette
  Det ser da spændende ud med nyt design, og nemt at finde rundt i. Lige et spørgsmål om Farm. strikkeklub, der ligger godt nok mange kommentarer, er det ikke meningen de skal i en form for arkiv, månedsvis eller på anden vis, det er lidt uoverskueligt.
  Venlig hilsen Anne

  • Mette 4. januar 2013 at 17:52 #

   Hej Anne.
   Du har helt ret, men det er desværre svært at sortere i, da jeg ved, at mange læsere bruger tråden til at finde svar på spørgsmål, som de måske selv sidder med. Jeg har nemlig prøvet at rydde op i kommentarerne på et tidspunkt, men fandt hurtigt ud af, at de blev efterlyst.
   Kh, Mette

   • anne andersen 4. januar 2013 at 19:50 #

    Hej igen Mette.
    Jeg mener ikke du skal slette kommentarer, men lægge dem ud i siden en måned ad gangen, så kan man stadig finde tilbage. ( Kender du Claus Dalbys blog, han gemmer en måned af gangen) Eller er det en mulighed at have sidste nye først ?
    VH Anne

    • Mette 5. januar 2013 at 16:42 #

     Åååh, smart – det må jeg kigge nærmere på og se, om jeg kan regne ud, hvordan man gør :-)

     • anne andersen 5. januar 2013 at 20:28 #

      Mette, jeg ved ikke ret meget om hvordan man gør, kan bare se hvordan det er på andre blog`s
      go søndag til dig.
      Anne

      • Mette 6. januar 2013 at 20:21 #

       Det må jeg helt klart undersøge, tak Anne :) I første omgang har jeg dog fundet ud af, hvordan man får de nyeste kommentarer først. Så langt, så godt God søndag lige tilbage :-)

 8. Tulle Momsemor 5. januar 2013 at 18:28 #

  Det ser godt ud – let og overskueligt :)

  • Mette 6. januar 2013 at 20:24 #

   Åh, dejligt at høre, Tak søde Tulle Momsemor!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates