Fødselsdagsgave fra BoligLiv

BoligLiv-omtaleJuhuuu… Jeg føler mig som lykkens pamfilius i disse dage! Man skulle næsten tro, at BoligLiv vidste, at Farmorfabrikken lige er fyldt 2 år. For de har givet mig den bedste gave, som jeg overhovedet kunne ønske mig! De har nemlig omtalt bloggen i deres januarnummer i forbindelse med en skøn artikel om tre kreative kvinder. TAK! Det må vist fejres med endnu et stykke kage …

Ps. Har du i øvrigt tjekket deres hjemmeside? De har en kategori, der hedder Kreative Ideer, som er ret fantastisk. Siden er uden tvivl en overspringshandling værd. Jeg er fx ret vild med deres blyantvase, japanske tedåser, notesbøger og patchwork-guide – bare for at nævne nogle blandt rigtig mange!

Læs også om:

10 Responses to Fødselsdagsgave fra BoligLiv

 1. Annemette 19. januar 2013 at 10:55 #

  Tillykke og super fedt med omtalen :-)
  Jeg elsker det blad, der er nemlig rigtig mange skønne kreative ideer!

  • Mette 20. januar 2013 at 08:14 #

   Ja, det er super skønt og inspirerende blad. Helt klart også én af mine favoritter :)

 2. Helle 19. januar 2013 at 11:50 #

  Ej hvor fedt!! :D
  Tillykke med omtalen – det sgudda en god 2 års gave at få :-))))

  • Mette 20. januar 2013 at 08:14 #

   Tusind tak – det er en VILDT god gave. Jeg er SÅ glad :)

 3. Marina 19. januar 2013 at 14:46 #

  TILLYKKE både med omtalen og med fødselsdagen, først og fremmest med fødselsdagen for du er vel en af de danske bloggere der de sidste år har gjort det allerbedst og som med smittende humør og skønne projekter har gjort så mange mennesker glade.

  Jeg er ikke meget af en strikke/hæklenørd så jeg er helt uden for målgruppen. Alligevel kikker jeg ind nu og da bare fordi dit humør er så højt og du er en af dem der formår at skabe begejstring.

  TILLYKKE igen jeg regner med at de to år kun er starten på eventyret.

  • Mette 20. januar 2013 at 08:16 #

   Øj, tusind, tusind TAK, Marina! Din besked kommer direkte i fødselsdagsgave-puljen. For hold nu op, hvor blev jeg glad! Tusind tak – det betyder helt utrolig meget for mig. Og jaaaaa, eventyret er kun lige begyndt ;-)

 4. Tulle Momsemor 20. januar 2013 at 09:03 #

  Tillykke med omtalen :)

  • Mette 20. januar 2013 at 09:14 #

   Tusind tak :)

 5. Marina / cand.mor 20. januar 2013 at 17:43 #

  Aj, det er da stort!! Tillykke med det!

  • Mette 20. januar 2013 at 18:12 #

   Tusind tak – og også vildt glad :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates