Jeg troede, det var en kreativ idé…

Rangle-eksperimentDet er skægt, hvordan nogle idéer kan virke så overbevisende geniale oppe i hovedet – men så vise sig at være noget helt andet, når man udfører dem i virkeligheden. Se bare denne her – argh, jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal kalde den?! – mystiske dimse-dut.

Jeg fik idéen til den, da jeg ledte efter nogle nye opskrifter på babylegetøj og kom til at tænke på, at det da var perfekt at kombinere en sansebold med en hæklet rangle. Det vil sige at bolden skulle jo bare udstyres med et håndtag. Og hvis man nu hæklede sådan nogle løkker på bolden, så ville de fungere som de dér pille-nusse-nulle-tags, der er på sutteklude. Jamen altså, jeg var jo hæklingens Albert Einstein! Ideen stod knivskarpt!

Jeg fandt nogle garnrester og gik straks igang. Det at hækle løkkerne og selve ranglen var i og for sig langt fra videnskab på NASA-niveau. Det var til gengæld designet, der haltede slemt bagefter. For køn blev den sq ikke! Ha! Jeg ved virkelig ikke, hvad den ligner. Min kæreste har sagt, hvad han synes, den ligner – men det kan jeg vist ikke rigtig gentage her.

Nåh, men det er altid sjovt at eksperimentere lidt – også selv om det ender med at blive ting til skuffen.

Læs også om:

32 Responses to Jeg troede, det var en kreativ idé…

 1. Linette 20. januar 2013 at 08:43 #

  Haha, den er da mægtig fin!

  Jeg har også ting som jeg blot laver forblive uset og ikke kunne drømme om af tage billeder af!

  Men det er da mægtig sjovt at se andres ikke altid heldig udfald :)

  Du laver så mange andre super flotte ting, så ind i mellem er der vel plads til en smutter!

  • Mette 20. januar 2013 at 09:14 #

   Smuttere kan nogle gange være første skridt til noget helt andet – så lad os lave en Smutter-klub, ha ha ;-)

   • Msjs 20. januar 2013 at 09:56 #

    bare en tanke… hvad med at komme perler på løkkerne eller stof strimler eller noget… ideen er ikke helt tosset men den ser bare ikke færdig ud… Jeg tror man kalder det en prototype ude i verden

    • Mette 20. januar 2013 at 10:38 #

     Perfekt! En prototype – det vil jeg huske på, når jeg eksperimenterer. Tak :)

    • Tulle Momsemor 20. januar 2013 at 11:26 #

     Hej Msjs
     Perler må man ikke putte på ting til baby. Hvis den går i stykker er det kvælningsfare. Derfor må man heller ikke bruge de der lidt større træperler på suttesnore :)

     • Msjs 29. januar 2013 at 09:32 #

      aha.. selvfølgelig… Godt du siger det.. Jeg går selv og hækler lidt og havde ikke tænkt så langt … men kan man ikke hækle sådan nogle julekugler istedet for perler så ??? eller noget andet.. Ja… jeg har ikke et helt godt alternativ

 2. Astrid 20. januar 2013 at 08:52 #

  Jeg tror nu nok, at en baby ville synes, at den er fin og spændende – de går jo ikke helt så meget op i udseendet! :)

  • Mette 20. januar 2013 at 09:14 #

   Du har fuldstændig ret :)

 3. Tulle Momsemor 20. januar 2013 at 09:06 #

  Smid nogle glade farver på, lav løkkerne lidt længere og i andre, glade farver, smid en bjælde i, så tror jeg den virker ;)

  • Mette 20. januar 2013 at 09:15 #

   God ide! Bjælden er derinde, men måske jeg skulle eksperimentere med et hav af farver :)

 4. Karin 20. januar 2013 at 09:35 #

  Jeg tror nu også at en pilfinger baby nok skulle blive glad. Og med nogle farver til at fange øjnene, så tror jeg baby er glad.

  • Mette 20. januar 2013 at 09:54 #

   Den er måske slet ikke så tosset ;-) Jeg må vist afprøve den i flere farver…

 5. Marie 20. januar 2013 at 11:28 #

  Jeg syntes den er fantastisk. Hvad med et par store øjne og så hedder ranglen Suleima :-) og ja, eksperimenter ender bare ikke altid som først antaget. Men nogen gange kommer der jo noget genialt ud af det alligevel!
  God søndag, Mette

  • Mette 20. januar 2013 at 18:15 #

   Hi – Suleima! Det er da dét, den skal hedde :)

 6. Majbrit 20. januar 2013 at 11:56 #

  Jeg tror nu også at baby vil være ret ligeglad med hvordan den ser ud. Ind med en bjælde og så kan den både sige en lyd, og de runde dimser er sikkert sjove at røre ved. Jeg synes faktisk ikke den er grim, hvis jeg havde en baby ville jeg lave én ;)

  • Mette 20. januar 2013 at 18:16 #

   Jeg må vist give den lille rangle en chance til :)

 7. Sine Løkke 20. januar 2013 at 12:16 #

  Jeg synes den ser fantastisk ud og er sikker på at min Albert på 6 måneder ville være vild med sådan en;-)
  Go søndag…
  Mvh. Sine

  • Mette 20. januar 2013 at 18:16 #

   Tak, i lige måde :) Kh, M

 8. Tine 20. januar 2013 at 12:41 #

  Det lyder da som en rigtig god ide. Er sikker på at yngstedatteren på 7 måneder her i huset ville elske den. Synes da ikke den er så grim igen, har selv lige hæklet en bold, der endte med at blive vind og skæv, den var grim, men hun elsker den.

  • Mette 20. januar 2013 at 18:17 #

   Jeg ELSKER, når ting ser hjemmelavede ud :) Og en skæv bold lyder fantastisk, den er jo helt unik og ligner ikke de andre – så jeg kan godt forstå hun er glad :)

 9. Anne-Mette 20. januar 2013 at 12:59 #

  Jeg synes nu heller ikke den er så tosset Mette :-) Kan godt se den ser lidt sjov ud (og gisner hjertens gerne om mandens fantasi :-) :-) ) Der skal da bare arbejdes lidt videre med tanken – den er da for god til at ryge i skuffen. (os som andre har skrevet; baby er vist ligeglad, hvis bare der er noget at røre ved. Jeg tænker fx. forskellige garntyper??

  • Mette 20. januar 2013 at 18:19 #

   HA HA… ja, jeg tror nemlig, at det mandens beskrivelse af, hvad HAN synes, den ligner, der har givet et skår i min begejstring. Men med alle jeres skønne kommentarer begynder jeg så småt at finde gejsten frem igen. TAK :)

 10. Nadia 20. januar 2013 at 13:13 #

  Jeg vil pointere, præcis som de andre, at min unge på 6 uger ville synes, den er ovenud fantastisk! Om end ikke ville moren i alt fald kigge fascineret på den. Det er de simple ting i livet, ik’?

  • Mette 20. januar 2013 at 18:19 #

   Præcis – tak, Nadia :)

 11. Christine 20. januar 2013 at 20:24 #

  Den er da ikke så grim ;) Åhh har også så mange kiksede projekter, der bare ligger og venter på at blive smidt ud!

  • Mette 21. januar 2013 at 08:37 #

   Åh ja – tro mig, det kender jeg ;-)

 12. Mette Fredin Jørgensen 21. januar 2013 at 07:22 #

  Jeg synes da den er rigtig fin. Du kunne også, hvis du laver en ny, lave den til en lille slags dukke. Lav flere løkker til hår, og så et bart stykke, som bliver til et ansigt hvor du syer øjne næse og mund på med garn. Det synes jeg kunne være rigtig fint :).

  • Mette 21. januar 2013 at 08:36 #

   Det var faktisk en rigtig go ide, tak Mette :)

 13. Line 21. januar 2013 at 17:26 #

  Årh, jeg synes da godt, du kunne fortælle, hvad M syntes, den lignede … ‘Er SIKKER på, det kunne give dig ENDNU mere svimlende trafik her til Fabrikken *fnise*

 14. Katrine 22. januar 2013 at 23:33 #

  Jeg synes den ser rigtig fin ud!! Har selv været ved at lave noget lidt tilsvarende. Men den er ikke kommet så langt endnu.

 15. Umi 20. februar 2014 at 20:01 #

  Kastede mig ud i at hækle et par julekugler (skelende til en opskrift) de blev så frygteligt grimme, at min mand gloede åndssvagt da jeg forklarede hvad det var. Pigerne elsker dem heldigvis. Men gud hvor er de lidt kønne, skæve og med mærkelige striber.

  Den her lille suleima, ville jeg mægtigt gerne lave til den mindste. Som elsker når der er noget at pille, bide og holde i. Så hvis og når du smider en opskrift skal den helt bestemt prøves af.

  Tak fordi du også deler de mærkelige ting der trylles frem hos dig ☺️ de bliver til inspiration og “must haves”

  • Mette 23. februar 2014 at 11:14 #

   Tusind tak for din søde besked :) Og det er helt bestemt det skæve, der giver håndkreerede ting personlighed – det er det jeg elsker :-) Ellers ligner det jo bare en stangvarer, der er produceret på samlebånd i Kina. Det må du forklarer manden din ;-) Hi hi…

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates