Få mail når der er nyt på bloggen

Skærmbillede 2013-01-21 kl. 08.42.16Jeg har tidligere haft en mail-service tilknyttet her til Farmorfabrikken, hvor man kunne få en mail hver gang, der var nyt på bloggen. Desværre har denne funktion været ret ustabil og mange har slet ikke fået mails, selv om de har tilmeldt sig – og så går pointen jo lidt af. Jeg har derfor valgt at åbne en ny mail-service hos fantastiske MailChimp, som jeg også bruger til at sende nyhedsmails ud i Farmorfabrikkens Strikkeklub. For den lille gut her gør det sq godt :)

Hvis du gerne vil på listen og være blandt de første, der får besked, når der er nyt på bloggen, så kan du tilmelde dig via linket ude i højre søjle under “Farmorfabrikken i din mailbox” – eller blot trykke på dette link. Jeg har nemlig desværre ikke mulighed for at flytte de gamle tilmeldte mails over i det nye system.

Læs også om:

9 Responses to Få mail når der er nyt på bloggen

 1. Mette Andersen 21. januar 2013 at 09:29 #

  vil rigtig gerne have mails når der kommer nyt.
  Det er en fantastisk blog du har ;0)

  • Mette 21. januar 2013 at 09:35 #

   Tusind tak :)

 2. Pernille (I 7. Himmel) 22. januar 2013 at 20:38 #

  Hejsa :)

  Du har en rigtig dejlig blog og jeg er ivrig læser! Og jeg har også meldt mig ind i din strikkeklub!

  Men nu du bringer det på baner med emails fra Strikkeklubben bla. så kommer jeg i tanke om at min kære moder også har meldt sig ind i din strikkeklub for længe siden.. men hun har altså aldrig fået en email! :-/

  • Mette 22. januar 2013 at 20:55 #

   Hej Pernille

   Tusind tak :-)

   Jeg tror desværre, du har blandet det lidt sammen ;-) Strikkeklubben er nemlig én ting – her sender jeg et nyhedsbrev ud ca. hver 3. måned, når der er en ny opskrift til Strikkeklubben. Jeg har sendt det første nyhedsbrev ud i midten af december, så hvis din mor har tilmeldt sig efter midt december, er det derfor, hun ikke har hørt noget endnu. Men hun hører noget, så snart jeg sender et nyt nyhedbrev ud – det lover jeg :)

   De mails, som jeg omtaler her, er mails, som bliver sendt ud hver gang, der er et nyt indlæg på bloggen. Dvs. de indlæg, som jeg skriver her på væggen, så at sige. Og det gør jeg ca. et par gange om ugen.

   Jeg håber, at det gav mening? :-)

   Ha’ en god aften. Kh, M

   • Pernille (I 7. Himmel) 22. januar 2013 at 21:24 #

    Hej Mette :)

    Jeg forstod det såmænd godt! Men tak. Jeg har nemlig ikke blandet det sammen.

    Men moder og jeg tilmeldte os din strikkeklub samme dag, men det er kun mig som senere har modtaget emailen med den fine cardigan!

    • Mette 22. januar 2013 at 22:06 #

     Åh, det lyder mystisk. Æv altså :( Jeg måtte dog selv fange mailen i mit spamfilter – der er liiiige lovligt effektivt! Måske det samme er sket for din mor?

     • Pernille (I 7. Himmel) 22. januar 2013 at 22:20 #

      Hmm det tjekker jeg lige ud. Ellers får jeg hende lige til at melde sig til igen!

      • Mette 23. januar 2013 at 23:19 #

       Jaaaaa, gør endelig gerne det :) Send mig også gerne en mail, hvis det er? Så kan jeg dobbelttjekke mailen og måske regne ud, hvad der er sket – selv om cyberspace virkelig har sit eget liv nogen gange, suk… Kh, M

 3. Tulle Momsemor 23. januar 2013 at 07:42 #

  Her er du opsat som RSS kilde i min Outlook, så jeg får besked lige så snart du klikker “Udgiv” ;)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates