Kreativt mekka i Rødovre Hallen

Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder, da Nina og jeg var til “Alt om håndarbejde-messen” i går. Der var nemlig helt fantastisk overvældende mange mennesker – bl.a. fik jeg hilst på skønne Frk. Svendsen, der havde en kreativ workshop og hækle-krea-bloggeren Asli aka Frøkenen & Baronen, der sad og hæklede i den fine butik Fox & Jane.

Menneskemængden gjorde det til tider lidt svært at få overblik over, hvad de forskellige udstillere havde med. Men vi tog os god tid og fik zig-zag’et os gennem alle standene. Og jeg kan fortælle, at det var hit! Jeg var i hvert fald klar til at købe alverdens ting og sager for alle mine sparepenge og derefter galopere hjem for at sætte gang i mindst 25 nye projekter. For én gangs skyld var jeg dog fornuftig og investerede kun i et strikkehæfte. Jeg har jo en hel del flyttekasser i vente – også er det lidt dumt at fylde de i forvejen fyldte garnkasser op med meget mere garn …

Jeg er jo nyklækket Lene Holme Samsøe-fan, så hvis der var én ting, der skulle med hjem, så var det selvfølgelig hendes fine, fine nye hæfte “Babystrik på pinde 3“! Og jeg kan ikke anbefale det varmt nok, hvis du er én af dem, der strikker til de små størrelser mellem 0 og 2 år. Lene Holme Samsøe har nemlig helt genialt lavet en bog, hvor opskrifterne ikke er lavet til et specifikt garn, men til alt garn, der passer til pinde nummer 3 og til en strikkefasthed på 27 masker = 10 cm i glatstrik i bredden. Det vil sige at du helt selv kan vælge, hvilket mærke og hvilken slags garn, du gerne vil strikke modellen med. Skal det være uld, bomuld, silke, alpaka eller en blanding? Er det ikke smart? Derdover er hæftet også en fryd blot at bladre i. Det er skønne, skønne billeder i det skønneste layout.

Hvis du ikke har en flytning forude og hvis du ingen planer har denne søndag, så vil jeg anbefale dig at sætte kurs med Rødovre. Det er stort kreativt mekka, hvor fingrene uden tvivl vil få kreakløe!

Babystrik af Lene Holme Samsøe 1

Babystrik af Lene Holme Samsøe 2

Babystrik af Lene Holme Samsøe 3

Babystrik af Lene Holme Samsøe 4

Læs også om:

20 Responses to Kreativt mekka i Rødovre Hallen

 1. Matilde Buen Juveli 3. februar 2013 at 10:24 #

  Jeg elsker Holme samsøe:)
  Har også akkurat kjøpt det samme heftet, og gleder meg til et “friminutt” til å bla litt i det!

  God søndag fra Mjøndalen!:)

  • Mette 3. februar 2013 at 12:06 #

   Samme her :) Og god søndag lige tilbage :)

 2. Erna 3. februar 2013 at 10:32 #

  Griner.. den har boet hos mig siden sidste weekend. Så første model er da på pinden.

  Ha’ en god søndag

  • Mette 3. februar 2013 at 12:06 #

   Åh, det lyder fantastisk. Hvilken har du taget hul på?

   • Erna 3. februar 2013 at 14:51 #

    Jeg havde noget Blackhill alpaca – som skulle prøves. Så der er en ribundertrøje/ves undervejs…

    Jeg strikket garnet dobbelt… må tilstå den kunne jeg godt blive afhængig af..

 3. Christina 3. februar 2013 at 11:07 #

  Hyggede mig også en times tid hos Frøken Svendsen igår.

  • Mette 3. februar 2013 at 12:07 #

   Rikke er fantastisk! Jeg drømmer om snart at tage hul på endnu en omgang syning hos hende

 4. Tulle Momsemor 3. februar 2013 at 15:47 #

  Det var da en god ide med det hæfte, må undersøges nærmere :)

  • Mette 3. februar 2013 at 16:44 #

   Det kan du roligt gøre :)

 5. Tine 3. februar 2013 at 17:00 #

  Var selv en tur i Rødovre, og kunne have købt hele Rødovre hallen. Enig, det var helt fantastisk. Må have kig på babystrik hæftet, jeg er jo så heldig at være begavet med en i den størrelse.

  • Mette 4. februar 2013 at 19:58 #

   Ha ha ha… ja, man kunne virkelig nemt ha’ fyldt en lastvogn, ik? ;-)

 6. Asli 4. februar 2013 at 05:29 #

  Hyggeligt at hilse på dig i weekenden :-)

  Den købte jeg også! Og jeg var superstolt. Jeg købte nemlig kun den og en hæklenål i en størrelse, jeg manglede. Men jeg står også og skal til New York lige om lidt, hvor jeg planlægger at grovshoppe kreating :-D

  • Mette 4. februar 2013 at 19:58 #

   I lige måde! Ovr manner – New York!?! Jeg fornemmer, hvordan visa-kortet allerede gløder ;-) HA’ EN FANTASTISK TUR, heldige dig!

 7. Ingrid 4. februar 2013 at 09:42 #

  Jeg elsker det hæfte! Har strikket djævlehuen i en rest Kauni uld og en vante…de skal afsted til Tyskland snarest til min kusine, som skal have en lille pige lige om lidt. Den sidste vante er kun halvt færdig, fordi jeg har lagt mig med influenza…øv øv. Og ikke sjovt med en lille bebs på otte uger hjemme…vi holder så bare “hygge i sengen” dag. (Yes, har ondt af mig selv idag;-)). Anyway, Skal have gang i boleroen med bladmønster på et tidspunkt snart…og alle de andre ting:-) fik i øvrigt “strikket med kærlighed” bogen i julegave..den er jo SMUK!! Kh Ingrid

  • Mette 4. februar 2013 at 19:55 #

   Åh æv – god bedring til dig! Det er aldrig sjovt, når influenzaen forstyrrer ens strikke-flow ;-) JAA, “Strikket med kærlighed” er fantastisk! Den har jeg også liggende og skriver om den meget snart. God bedring! Kh, M

   • Ingrid 7. februar 2013 at 14:22 #

    Glæder mig til at se, hvad du skriver om “Strikket med kærlighed” – jeg er ihvertfald fan:-) og nu blev den sidste vante også færdig…juhuuu…tjek dem ud på Pinterest en dag, når du har tid:-) (Ingrid Dahl-Madsen). Kh Ingrid

    • Mette 7. februar 2013 at 19:13 #

     Det vil jeg gøre :) Kh, M

 8. Fie 4. februar 2013 at 22:11 #

  Jaaaa, det var så fedt! Jeg havde dog valgt at tage min pige med, som vågnede alt alt for tidligt. Kom hjem med den samme bog og regner med at blive færdig med Bella Baby som tunika i morgen, Samsøe laver altid gode opskrifter!
  Det er bare drønærgeligt at de kun går til 2 år, men så må man jo lære sig strikkematematik :)

  • Mette 5. februar 2013 at 08:23 #

   Ja, ynglingsopskrifter måtte gerne findes fra størrelse baby til størrelse voksen, ha ha…

 9. Lone Marie 6. februar 2013 at 08:20 #

  Jeg har også lige købt bogen og der er mange fine opskrifter… <3

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates