Stort udsalg af lækkert garn

Skærmbillede 2013-02-09 kl. 09.37.48

Min ynglings garnpusher – aka Uldstedet på Fiolstræde – flytter til nye, større og lysere lokaler på Vendersgade 3. Det er nærmere betegnet skråt overfor et andet sted, hvor jeg OGSÅ bruger ufattelig mange penge, nemlig Torvehallerne. Ugh, mit dankort begynder allerede at få nervøse ticks!

Nåh, men inden mit dankort falder om af et hjertestop grundet overarbejde, så kan jeg fortælle, at jeg har planer om at udnytte dets sidste dage på Uldstedets store flytteudsalg. Fra i dag og to uger frem (uge 7 + 8) har de nemlig 50% på alt i butikken. Jeg tænker, at det er nu, jeg skal investere i garn til alle de projekter, som jeg gerne vil lave til mig selv. For de kræver immervæk en hel del flere nøgler end projekter til de små.

Så nu ved I, hvor I kan finde mig de næste par dage ;-)

Læs også om:

13 Responses to Stort udsalg af lækkert garn

 1. Christel 11. februar 2013 at 10:44 #

  JA, hvor ville jeg gerne forbi, ærgerligt der ikke er flyttesalg på netshoppen ;-(
  Men der er lidt langt fra det vestlige Jylland at køre ;-)

  • Mette 11. februar 2013 at 21:08 #

   Årh, visse vasse ;-) Ha ha ha… Men når du en dag kigger forbi KBH, så må du kigge forbi deres nye smukke butik (ej at glemme at den ligger i smørhullet mellem Torvehallerne og verdens bedste kaffebutik – og et ’stenkast’ fra Panduro! Genialt :-) )

 2. Connie 11. februar 2013 at 11:53 #

  Uh der skulle man vidst et smut forbi. Og så kan jeg glæde mig til at de flytter ind overfor torvehallerne hvor jeg kan parkere kæresten imens jeg shopper garn :-P

  • Mette 11. februar 2013 at 21:06 #

   Ha ha ha… god pointe! :-)

 3. Ria-Kirstine 11. februar 2013 at 12:31 #

  Hejsa,

  Håber du kan hjælpe mig på vej.
  Kunne rigtig godt tænke mig og lære at strikke… Kan du foreslå en god begynder opskrift? Må gerne være en der ikke tager for lang tid at komme igennem, så man “hurtigt” får den der yes-følelse og har mod på at blive ved :)
  På forhånd tak

  mvh
  Ria-K.

  • Mette 11. februar 2013 at 21:06 #

   Hej Ria-K

   Fantastisk, hvor er det fedt at høre, at du kaster dig ud i det. Jeg kastede mig selv over retstrikkede halstørklæder og kluddetæpper, da jeg var helt grøn. Jeg smuttede en tur forbi den lokale garnbutik og bad om hjælp til at finde en nem opskrift, noget lækkert garn og en begyndervenlig pindestørrelse. Hvis du bor i nærheden af en garnbutik, så vil jeg helt klart anbefale dig at starte dér. For det betyder meget for strikkelysten, hvordan man synes garnet ser og ud føles i hænderne. Og så kan de også finde en opskrift, der passer til de rigtig garn. Dermed er garantien for succes højere ;-)

   Derudover kan jeg også varmt anbefale Sys Fredens bog “Strikkeskole”, der vejleder dig i, hvordan du strikker grundteknikkerne og samtidig laver nemme projekter.

   Held og lykke med strikkeprojektet – jeg glæder mig til at høre, hvordan det går?

   Kh, Mette

 4. annette smed 11. februar 2013 at 13:24 #

  Uh hvor lækkert garn kan man aldrig få nok af ;) men øv jeg bor i jylland;)
  god shopping er spændt på at se hvad du får fingrene i ;)

  • Mette 11. februar 2013 at 20:56 #

   Jeg gik i panik. Købte kun et par strikkepinde, ha ha… Det er så svært at beslutte sig, når udvalget er for stort. Det er typisk mig ;-)

 5. Gitte 11. februar 2013 at 18:43 #

  Så kan det være vi mødes…. Jeg turbostrikker for tiden, så jeg synes godt jeg kan forsvare at købe endnu mere garn. Elsker at man hos Uldstedet kun kan få kvalitetsgarn.

  Kh Gitte

  • Mette 11. februar 2013 at 20:54 #

   Uldstedet er nemlig ret fantastisk :) Jeg var forbi deres nye butik på Vendersgade 3 og kigge. Og hold nu op, hvor bliver det fedt! Kh, M

 6. Anita 11. februar 2013 at 22:17 #

  Tak for tippet, så er den forbrugsfri februar (set andetsteds i blogland) da vist gået fuldstændig fløjten. Jeg har lige fået ‘Suværen Strik’ i fødselsdagsgave, den er fuld af lækkerier.
  Tak for en dejlig og inspirerende blog.
  Kh Anita (forholdsvis nybegynder)

  • Mette 12. februar 2013 at 09:04 #

   Uh – forbrugsfri februar?! Godt jeg ikke har set det ;-) Min kæreste har fødselsdag i februar, så den ville alligevel blive svær at holde, hi hi… Kh, Mette

 7. Tulle Momsemor 13. februar 2013 at 16:21 #

  Det tør jeg slet ikke kaste mig over.. uha man kunne få brugt en masse penge ;)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates