Kender du Karen Marie Dehn?

Karen Marie Dehn

Jeg forestiller mig, at du allerede kender Karen Marie Dehn, hvis du blot er det mindste interesseret i broderi? Så jeg tænker, at jeg ikke behøves at uddybe, hvorfor jeg er SÅ begejstret for hendes blog og dertilhørende shop? Hvis jeg tager fejl og du aldrig har hørt om hende før, så er jeg til gengæld sikker på, at du forstår min begejstring, hvis du lige kigger forbi hendes über-inspirerende broderi-univers…

Er du hooked nu? Så gør dig selv den tjeneste at tilmelde dig hendes nyhedsbrev.

Karen Marie sender nemlig løbende broderi-goodies ud og direkte hen til din mailbox. Her den anden dag sendte hun fx den fineste DIY-guide til, hvordan du kan lave et broderet etui til din saks. Tro mig – jeg var klar til at lukke computeren ned på arbejdet og fake et maveonde for at kunne løbe hjem og kaste mig over min broderiramme. Det er nemlig lige præcis den effekt hendes nyhedsbreve har på mig. Jeg får en instant-trang til at være kreativ!

Udover at Karen Marie altså har magiske evner og kan tryllebinde binde mig med en form for kreativ-lyst-tryllestøv, så ser det også ud til, at hun er blevet min broderi-prins på den kreative hest. For hun har nemlig fået en ny ting i stald. Hun har fået en broderi organizer! Hurra! Prøv lige at spørg hvor kærkommen sådan en ting er for én, der dagligt kæmper mellem at være neurotisk oprydnings-freak og kreativt rodehoved! Og det er særligt udfordrende, når det kommer til broderi. Jeg får nervøse ticks omkring øjnene, når jeg kigger på mine bunker af garn (selvom det jo ikke engang er særligt slemt. Se bare her…)

Læs også om:

8 Responses to Kender du Karen Marie Dehn?

 1. Thea Vaskavulla 15. februar 2013 at 15:04 #

  Lækker side! Kendte den ikke i forvejen, men den er da på listen nu :) Suk – alt for mange ting man gerne vil lave, alt for lidt tid.

  • Mette 16. februar 2013 at 11:21 #

   Åååh ja, det kender jeg alt for godt :-)

 2. Karen Marie 15. februar 2013 at 16:52 #

  Kære Mette – Jamen altså! tusind tak for dine ualmindelig pæne ord, tænk engang, hvor gør du mig glad! Så dejligt at du har lyst til at fortælle om mig her på din blog og så dejligt at du bliver inspireret af mig!

  Dejlig weekend til dig – KH Karen Marie

  • Mette 16. februar 2013 at 11:23 #

   Jamen, det var da kun så lidt :-) Jeg elsker at dele, hvad der inspirerer mig – og det gør du i allerhøjeste grad :-) Det er en fornøjelse at følge med i dine projekter. Jeg er vildt imponeret over alle dine ideer og dit håndværk!

   Også rigtig god weekend til dig – KH Mette

 3. Marina 16. februar 2013 at 10:32 #

  Karen Marie er bare det dejligligste. Elsker, elsker, elsker hendes blog og smukke billeder selvom det altså bliver til meget lidt med broderiet hjemme hos mig i huset ved åen.

  Mine piger og jeg fik lov til at prøve nogle af hendes kits inden hun lavede en børneserie, fordi hun gerne ville høre hvad de og andre børn mente om det med at broderer. Den slags siger jeg ellers altid nej tak til men når det er Karen Marie der spørger kan man jo kun sige ja tak. Jeg synes det var meget fine kits og elskede især indkøbsposen med tryk og den fine kanin.

  • Mette 16. februar 2013 at 11:25 #

   JAAA, jeg er helt med på triple-elsker betegnelsen om Karen Maries blog :-) Og det lyder da alt for hyggeligt at brodere med børnene. Jeg tror dog desværre ikke, jeg kan lokke min nevø til den slags, hi hi…

 4. Rosanna 16. februar 2013 at 20:23 #

  Det er lige præcis sådan jeg har det med Karens Maries blog, shop og hendes nyhedsbreve….. Superfed krea-inspiration!

  • Mette 16. februar 2013 at 22:45 #

   Jeg er super enig :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates