Ich liebe LIEBE!

Farmor Liebe keramik 1

Farmor Liebe keramik 2

Farmor Liebe keramik 3

Farmor Liebe keramik 4

Jeg kom til at give mig selv en gave i går. Det vil sige jeg kom til at give bloggen en gave i går. Men det var altså også bare fordi, at den nærmest sprang op i hænderne på mig. Jeg kunne jo ikke gøre for det. Og desuden er den som skabt til Farmorfabrikken. Jeg MÅTTE eje den – kender du det?

Jeg har købt en af Liebes fineste familie-kopper, selvfølgelig Farmor-koppen. Jeg har allerede to af Liebes skønneste fade med kager og slik. Ich liebe LIEBE! Og jeg følger også trofast med på Susan Liebes egen blog, som er et univers, jeg har lyst til at kravle ind og bo i… Jeg forestiller mig lidt, at Farmorfabrikken – lokalerne i cyberspace – er fyldt med alle hendes ting og at alle fabrikkens besøgende får serveret lækkerier af Liebe-fade og kaffe af Liebe-kopper. Det er en drøm, som jeg virkelig ‘liebe’ :) Mon jeg skulle ha’ sendt hende et Valentins-kort?

Læs også om:

5 Responses to Ich liebe LIEBE!

 1. Paulina 16. februar 2013 at 11:53 #

  Jeg elsker også kurve! Gav selv mormor og morfar kopper til mine forældre i julegave og det var et hit. Når jeg nu flytter lige om lidt, skal jeg have nogle med mor og får, også tænker jeg at jeg skal have lavet en til hver af ungerne med deres navne på!

 2. Paulina 16. februar 2013 at 11:54 #

  Dumme autokorrektur, der skulle selvfølgeligt jeg elsker liebe! s

  • Mette 16. februar 2013 at 22:48 #

   Hi hi… åh,hvor jeg dog kender, når autokorrekturen tager over. Jeg forstod dog godt hvad du mente ;-)

 3. Thea Vaskavulla 19. februar 2013 at 21:10 #

  Ja de er så fine hendes ting- har netop købt det fad hvor der står “rigtig mange små kager”; det er ligesom noget, man forstår ;)

  • Mette 19. februar 2013 at 21:59 #

   Hi hi… det har jeg også. OG fadet “Meget mere slik”. Det er meget sigende om vores dårlige vaner ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates