Fine farverige hæklekits

HæklekitsForleden faldt jeg over det sødeste lille bamse-hæklekit i gratis-magasinet Kulør og fik googlet mig frem til, at det var at finde på hylderne hos Permin. Og som du kan se, fandt jeg også ud af, at bamsen har venner. De er da lidt søde, ik?

Siden har jeg tænkt på, at de små hæklekits jo er oplagte barselsgaver til veninderne, der drømmer om at komme igang med hæklenålen i takt med at maverne vokser. Mit eneste problem er bare, at jeg tør ikke købe kits, før jeg selv har prøvet de dertilhørende opskrifter. Jeg har alt for tit prøvet at købe lignende kits og erfaret at opskrifterne enten er mega ringe eller har været igennem en oversættelse, som Google Translate ville kunne gøre tusind gange bedre. Men søde – det er de!

Læs også om:

13 Responses to Fine farverige hæklekits

 1. Anja 19. februar 2013 at 20:07 #

  Ej, hvor er det altså sjovt! Jeg har et helt hæfte med de dyr. Det har jeg købt i Tyskland, hvor man også kan få kit til nogle af modellerne.

  • Mette 19. februar 2013 at 21:59 #

   Ja, det er godt nok pudsigt :-)

 2. Jonna 19. februar 2013 at 22:00 #

  De er simpelthen så skønne.
  Camilla, der har den skønne Aarhus-butik YARNFREAK sælger også kittet og du kan da prøve at forhøre dig, om vejledningerne i hendes æsker er på dansk ( hun sælger også online, men der ligger de tre skønne venner ikke endnu…)
  Gode hilsner Jonna

  • Mette 20. februar 2013 at 20:27 #

   Uh – tusind tak for tippet Jonna :-)

 3. Tulle Momsemor 20. februar 2013 at 08:40 #

  Hvis jeg skulle forære sådan noget som gave, tror jeg at jeg ville finde en opskrift og pakke den sammen med garn. På den måde bliver der et unikt produkt, man spare penge og man kan sikre at farverne passer med barnets køn eller moderens farvevalg..
  Jeg må indrømme at jeg ikke kan se meningen med hæklekits og som du skriver så aner man ikke noget om opskriften..

  • Mette 20. februar 2013 at 20:27 #

   Jeg kan godt forstå din pointe, men jeg synes nu, der er noget rigtig fint over kits :-)

 4. Maria 21. februar 2013 at 08:47 #

  Åhhh hvor blev jeg lige forelsket i den søde gravhund. :-) Det må være et lille efterårsprojekt.

  • Mette 21. februar 2013 at 18:54 #

   Den er nemlig super nusser :) Go’ hækle-hunde-lyst, når efteråret kommer…

 5. Julie 21. februar 2013 at 12:29 #

  Ih hvor er de fine, men hvor kan man købe dem i København? Sommerfuglen, Uldstedet?

 6. Fototosse.blogspot.dk 23. februar 2013 at 09:07 #

  Hvor er de fantastisk søde!!!

 7. Christina 16. maj 2013 at 09:46 #

  Hvor er de dog søde – ved i hvor man kan finde opskrifterne på disse uden at skulle købe et kit? :)

  • Mette 16. maj 2013 at 22:06 #

   Ja, de er nemlig super kære :-) Jeg tror dog, at opskrifterne hænger sammen med kittet – men jeg ved det ikke?

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates