Vidste du, hvordan din garnnøgles liv ser ud?

Skærmbillede 2013-02-23 kl. 13.41.46Jeg har da skænket det en tanke, men jeg vil da gerne indrømme, at mine tanker dog alligevel ikke så helt sådan her ud.

Jeg har nuppet billederne inde fra Sandnes Garns hjemmeside – for jeg synes, det er lidt sjovt at se, hvordan dine og mine garnnøgler med stor sandsynlighed begynder deres rejse fra steder a la det her og til sidst ender i hænderne på os. Jeg ved ikke, om jeg er alt for romantisk anlagt, hvad angår garn. For det er som om, at mine forestillinger om garnets begyndelse stopper lige deromkring, hvor fåret står på en grøn eng i solskin og siger “Mæh!”. Resten har i hvert fald været lettere sløret – indtil nu.

Læs også om:

2 Responses to Vidste du, hvordan din garnnøgles liv ser ud?

  1. Pernille 5. marts 2013 at 06:49 #

    Jeg kan kun være enig. Det var ikke liiige hvad jeg havde forestillet mig.. Jeg går ind og kigger lidt på mine incawool fra hjertegarn, for omslaget passer lige akkurat på mit (og dit) billede af, hvor garnet kommer fra – en eng, blå himmel og små tykke får :-)

    • Mette 5. marts 2013 at 22:43 #

      Vi er vist garn-romantikere ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates