Tip en farmor

Vores Børn Mini 1

Vores Børn Mini 2

Vores Børn Mini

Maria og Merete har været så søde at gøre mig opmærksom på, at Farmorfabrikken er nævnt i det nye nummer af Vores Børn Mini – juuhhu… Sikke en fantastisk overraskelse! Ej, hvor blev jeg glad :) TAK til to virkelig søde læsere – for hvis ikke I havde spottet det, så havde jeg aldrig selv opdaget det. TUSIND TAK!

Vores Børn Mini har nemlig lavet en ny sektion, hvor de skriver om diverse “Ting & Sager”. Her har den über-kreative Mette Helena, der kvinden bag én af mine ynglings butikker – nemlig Retro Villa – skrevet en rigtig fin artikel om et børneværelse med den skønneste retrostil.

Samtidig giver Mette Helena forskellige tips til, hvordan du selv kan indrette dine børns værelser med fantasifulde, farverige og hjemmelavede ting, bl.a. ved at hækle nogle opskrifter fra Farmorfabrikken eller Pralerier, som er en anden blog jeg bestemt også kan anbefale varmt.

Du kan se det lille tip ved at trykke på det sidste billede, så det bliver lidt større :)

Læs også om:

2 Responses to Tip en farmor

 1. Tulle Momsemor 8. marts 2013 at 09:34 #

  Hej Mette

  Skønt! Jeg er meget interesseret :)
  Hvor ligger opskrifterne på de tøjdyr du har lavet?

  • Mette 9. marts 2013 at 12:16 #

   Jeg har desværre ikke opskriften på de små hæklede dyr, som de viser i bladet. De tilhører de to små børn, der bor i det værelse, som der bliver skrevet om. Vores Børn har blot været så søde at henvise til bloggen, hvor man kan finde inspiration :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates