DIY: Den fineste påskepynt

PåskepyntFor første gang i mange år er jeg forberedt på påskens komme i god tid. Faktisk i så god tid at jeg ville kunne nå at lave en masse fin påskepynt. Men (kunne du fornemme, at der var et ‘men’ på vej?) dagene op til påske vil for mit vedkommende gå med at pakke lejligheden ned i kasser.

Vi er faktisk så småt begyndt – og det er med lige dele glæde og sorg. Jeg er rigtig glad for, at vi fik solgt lejligheden og kan se frem til frihed og nye eventyr, men jeg er ked af at skulle forlade mit hjem og sødeste naboer gennem de sidste 7 år. Den ene dag er jeg fuld af boblende glæde, den næste dag brister følelsen og jeg sidder tilbage med et hul i maven. Hvorfor er jeg er så splittet? Hvorfor er det så svært at give slip, når det kun er gode ting, der venter forude… ?

Jeg ville ønske, jeg i stedet kunne kaste al min energi og tankevirksomhed i kreative projekter. Jeg har fx netop set disse skønne, skønneste påskeprojekterBoligLIV’s hjemmeside, der er fyldt med rigtig gode DIY-guides til, hvordan du kan lave pap-, papir- og farvelagte påskeæg.

Årh, det er tusind år siden jeg har pustet æg og malet dem påske-fine. Det kribler helt i mine fingre. Dét må jeg simpelthen lave næste år! I stedet vil jeg hænge mine Arne & Carlos påskeæg op i vinduet, så jeg kan gå og kigge på dem, mens resten af lejligheden forsvinder ned i et uendeligt antal flyttekasser.

Læs også om:

4 Responses to DIY: Den fineste påskepynt

 1. anne andersen 10. marts 2013 at 12:34 #

  hvor jeg kender den følelse du har lige nu, for to år siden flyttede vi fra vores hjem gennem 27 år, pakkede alt i kasser, det hele var pakket ned et halvt år, indtil vi kunne flytte ind i vores nye hus, et halvt år i ingenmandsland. Men mærkelig nok er vi hurtig faldet til og er rigtig glade for at være her. Så frisk mod, det blir helt sikkert godt, der hvor du kommer hen.
  MVH Anne

  • Mette 11. marts 2013 at 07:55 #

   Det lyder godt, tusind tak for de søde ord, Anne :)

 2. Marie 10. marts 2013 at 17:21 #

  Hvad bruger man til at indfarve de smukke, blå æg?

  Kh
  Marie

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates