Har du lyst til at dele billeder af de ting, som du laver i Farmorfabrikkens Strikkeklub?

Babycardigan opskrift

Liiiiige om lidt er jeg færdig med babycardiganen, som vi har strikket i Farmorfabrikkens Strikkeklub. Tidligere har jeg haft oprettet en Flickr-gruppe, hvor alle kunne dele billeder af de ting, vi laver. Men personligt fandt jeg aldrig helt ud af at bruge denne online foto-tjeneste.

I stedet har jeg – som halvdelen af Danmark – oprettet en profil på Instagram (det kan downloades som app på alle smartphones). Det er nemt, gratis og vildt inspirerende at se alle de smukke billeder, som folk deler.

På Instagram kan du ‘hashtagge’ dine strikkeprojekter: #farmorfabrikkensstrikkeklub

Således kan alle se de ting, som du har lavet, hvis de søger på #farmorfabrikkensstrikkeklub. Jeg GLÆDER mig i hvert fald helt vildt til at se jeres billeder. Så jeg håber meget, at I har lyst til at give Instagram et forsøg, hvis I ikke allerede har programmet installeret på jeres mobil.

Læs også om:

6 Responses to Har du lyst til at dele billeder af de ting, som du laver i Farmorfabrikkens Strikkeklub?

 1. anne andersen 22. marts 2013 at 19:58 #

  Jeg har så bare foræret trøjen væk, så er ikke i stand til at lægge billede ind, men det er en rigtig god ide.
  VH Anne

 2. Britta A 23. marts 2013 at 09:16 #

  Jeg er på flickr ;-)

 3. Britta A 23. marts 2013 at 09:17 #

  Jeg er på flickr. Følger en del andre her :-)

  • Britta A 23. marts 2013 at 09:19 #

   Ups.. Undskyld, troede ikke at jeg havde sendt!
   God week end :-)

 4. Annette Clara Christiansen 29. marts 2013 at 06:52 #

  Har sendt anmodning om optagelse i din gruppe på Flickr
  Annette Clara

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates