DIY: Babycardigan med hætte

Babycardigan opskrift

Denne sødste lille babycardigan med hætte har ikke bare været ét af Farmorfabrikkens Strikkeklubs projekter, men været dét første projekt :-) YAY! Vi var igennem et par ‘børnesygdomme’ – så at sige – med den spritnye opskrift, hvor især hætten drillede! Men her viste Strikkeklubben, at den lige præcis ER dét, som jeg har gået og drømt om: En fælles online strikkeklub, hvor alle hjælper hinanden, hvis kluddermor forsøger at sabotere projektet. Jeg er så mega glad for, at I er så mange, der har lyst til at være med og dele jeres gode erfaringer, tips og tricks. TAK!

Men nu er babycardiganen færdig. Finito! Acabado! Fertig! Hurra! Derfor kan du nu finde min foto- og videoillustreret gennemgang af opskriften, hvor jeg gennemgår delene trin-for-trin. Du skal blot følge nedenstående links. Rigtig god fornøjelse :-)

Opskrift på Babycardigan med hætte

1. Strikkefasthed
2. Ryg
3. Forstykker
4. Ærmer
5. Hætte
6. Montering
7. Forkant

Ps. Næste projekt i Farmorfabrikkens Strikkeklub er det fineste patentstrikket babytæppe. Så hvis du har lyst til at være, kan du stadig nå at tilmelde din mailadresse lige her, inden jeg i midten af april sender det næste nyhedsbrev ud.

Læs også om:

One Response to DIY: Babycardigan med hætte

  1. Lone Nielsen 6. december 2016 at 15:20 #

    Hej jeg vil lige høre om den kan laves i str 1.5 år og hvor mange masker skal der bruges hvis den kan?? Mvh Lone

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates