Jeg er ramt af sokke-syge!

Babysokker, Debbie Bliss 1

Babysokker, Debbie Bliss 2

Efter jeg har fundet Debbies Bliss’ opskrift på tofarvet babysokker i den fine, fineste bog “Babystrik”, har stømpepindene været på overarbejde. Det er en F-R-Y-D at kunne følge en strømpeopskrift uden at skulle erhverve mindst tolv nye grå hår hver gang jeg skal strikke hælen. Pindene nærmeste bare flyver derudaf… Det her er en sygdom, jeg aldrig vil kureres for!

Læs også om:

16 Responses to Jeg er ramt af sokke-syge!

 1. Cæcilie 27. marts 2013 at 08:51 #

  Hvad med en lille give away eller salg så? Vores lille pige kunne godt bruge, sådan nogle fine sokker.

  • Mette 28. marts 2013 at 08:59 #

   Jeg brygger på en ny giveaway, men den har desværre intet med sokker at gøre ;-) Sokkerne flyver nemlig lystigt af sted til alle mine veninders mange skønne unger

 2. Karen Elisabeth 27. marts 2013 at 09:23 #

  Hvor er det hyggeligt :0)

  Jeg har en dejlig datter der godt kan lide hjemmestrik – sådan, hvis du nu mangler nogle at strikke strømper til ;0)

  • Mette 28. marts 2013 at 09:00 #

   Det er altid godt at vide, tak Karen Elisabeth ;-)

 3. franer 27. marts 2013 at 09:26 #

  Den bog må jeg have. Lider af det samme som du åbenbart gjorde inden du fandt en god letforståelig – ikke påståelig – opskrift. Kan man købe den i en hvilken som helst boghandler? Glædelig påske.

 4. Britta A 27. marts 2013 at 14:47 #

  Det er en fed bog :-) I vil ikke fortryde.
  Dejligt at være grebet af sokkesyge, hva’ Mette.
  God påske med æg og pinde og hva’ det skal være :-)

  • Mette 28. marts 2013 at 09:01 #

   Jaaaaah, det er ret fantastisk :-) Og god påske til dig også!

 5. Bettina 5. april 2013 at 08:45 #

  Hej Mette, her en tilbagemelding på sokkestrik, blev inspireret af din energi

  • Mette 5. april 2013 at 15:13 #

   Skønt at høre :-)

 6. Bettina 5. april 2013 at 18:52 #

  Kan se at dele af teksten manglede. Har fået afprøvet strøper fra tåen og op. Efter en del nærstudier af opskrift og kiggen på videoklip har jeg fanget ideen og det er smart, jeg må overgive mig til denne form for strømpestrik

  • Mette 6. april 2013 at 08:30 #

   Fedt at høre :-)

 7. Bettina 5. april 2013 at 18:55 #

  Hvilke projekter synes du der skal være på flickr? Kun fælles projekterne eller alt det vi går og producerer hver især? God flytning. Kan se min tekst blev klippet af igen. Skal nok ikke lave afsnit i teksten.

  • Mette 6. april 2013 at 08:30 #

   Hej Bettina

   I føste omgang tænkte jeg, at det skulle være billeder af fællesprojekterne, så det er nemt at få et overblik :-) Men man kan jo snildt oprette en profil på Flickr og dele alle ens andre projekter dér. Så kan medlemmerne af gruppe klikke rundt og se hvad hinanden også laver :-)

   Kh Mette

 8. Astrid 30. april 2013 at 22:10 #

  Først: Tak for en fantastisk inspirerende blog! Dine DIYs har gjort mange af mine begyndelser en hel del lettere! Og: Hvis du stadig har lidt strømpe-feber, må du meget gerne kigge forbi mit første forsøg på en DIY. Det er min mors opskrift og jeg synes selv, at sokkerne super hurtige og nemme. :)

  Ha’ en skøn aften.

  Hilsner fra Astrid

  • Mette 1. maj 2013 at 20:04 #

   SELV TAK – det er da en fantastisk sokke-tutorial! Og RESPEKT for din stædighed. Det er virkelig sejt :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates